nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

ne kadar saka ne kadar gercek dedi bilmiyorum ama ben ne istersem onu giyeceksin demesi buyuk saygisizlik bi kere sen bu yasina kadar nasil giyinecegini ogrenemedin mi bu adam ogretecek sana.ikincisi agzini kirarim demesi hayvanligin daniskasi olmus hafife alinacak birsey degil bugun soyleyen yarin yapmaya kalkarsa sasirma

Bana o lafi ettigi anda "O lafi bana birdaha de ben seninkini kirarim, parcalarini zor toplarsin" derdim. Bu konularda hic altta kalma taraftari degilim, o sakayla dediyse, sende sakayla söyle, ama mutlaka karsilik ver. Manyak ya, sinir oldum...

Senin söylediğin hiç hoş olmamış...
Yani, o sana belli ki eski kız arkadaşı ile bir şeyler anlatmış.
Sen de en ufak bir şey de, direk yüzüne vurmuşsun.
Ben de bir şeylerin yüzüme vurulmasından hiç hoşlanmam.
Ama kalkıp "bir daha böyle böyle yaparsan senin ağzını kırarım!" demedim.Demem de...
Söylediği şey hoşuma gitmedi.
Eğer şimdi bunu söylemesine izin verirsen, bir dahakine kırmasına izin vermiş olursun.
Bu lafını ona ödetmelisin ... Sakın , üstü kapalı geçme.
Bize de bildir ayrıca, aranızda bunun üstüne konuşma geçerse.

daha şimdiden senin ağzını kırmayı düşünüyorsa, eğer devam edersen onunla.. muhtemelen seni gazetelerin 3. sayfa haberlerindeki "eşinden ayrılmak isteyince 10 yerinden bıçaklandı" yada " kocası yüzüne kezzap attı" yada " ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürülesiye dövüldü" şeklindeki haberlerinde okuma olasılığımız yüksek... bu tip magandalara prim vermeyin lütfen kızlar.. ilk falsosunda kesip atın yoksa ilerde istesenizde kurtulamazsınız haa ölünce kurtulursunuz

Söylediğine tepki verebilir tamam ama uslubu ve kullandığı kelimeler çok kötü , tepkini belli et. Pek saygılı bir eş olacak gibi durmuyor malesef.

Siz birbirinizi tanıma evresindesiniz değilmi..İnsan eşiyle nişanlısıyla eski yeni gündemde olan olmayan her ne varsa rahatlıkla konuşmalı gocunduğu bir yarası var ki iki kelime ile sizi kırma cesaretini gösteriyor...Sizin söylediğiniz tuu kaka nasıl söylersin ay büyük hata denecek gibi bir şey değilki insan evleneceği kişiyle her ne yaşanmışsa rahatlıkla konuşabilmeli bana çok normal geldi sizin söyleminiz evet ben senin eski arkadaşlarına benzemem bu ne demek benim kendime özgüvenim sonsuzzz bunuda x biriyle örnek göstermişsiniz ne var bunda nerde ne giyileceğini nerde nasıl davranılacağını size öğreten bir aileniz vardır ona kalmamış sizi yönlendirmek bunu giy bunu giyme olduu başkaa sıkıntısı varmıymış acaba.....

nişanlınıza dönüp deseydiniz sen ne istersen onu giyerim sen nasıl istersen ben öyle oturur kalkarım ne istersen onu yer içerim kısaca kurulu saatsiniz yaa sizi istediği gibi kuracak Emir erisiniz ya o zaman sizi baş tacı eder ağzınızı kırmazdı.İnanın çok sinir oldum..Özür dileyecek biri varsa nişanlınız siz değil nişanlıyken ağız kırarım diyen evliyken lafta bırakmaz bunu unutmayın.Olabilir diyelim ki eskiyi konuşmak onu rahatsız ediyor tamam o zaman sizi daha güzel bir üslupla uyarması gerekirdi.Bana ben nasıl istiyorsam öyle giyiniceksin diyene boynuma tasmayı ne zaman takıcaksın diye sorarım.

kızlar gunaydın dun gece nısanlımdan ayrıldım.
daha bana cok büyüttün ben aıleme ne dıcem dıyor ...
bende kıza agzını burnunu kırarım dedım oda benden ayrıldı dersın dedım..
bıttı bu iş . hem mantıklı iş yaptım dıyorum hemde cok uzuluyorum cok ama cok sevıyordum.
cıkarken hıc boyle degıldı
ne ıstersen gıyebılırsın derdı
herneyse bıde sunu dedı
asla sana zarar vermem
peh..

eski kız arkadaşının lafını açtın diye seni haksız bulanlara şunu demek istiyorum, sen o konuya hiç girmeden sadece ben ne giyeceğimi bilirim de deseydin bu yanıtı alacaktın adım gibi eminim ben, senin de döneceğini düşünüyorum nedense hayırlısı olsun hakkında

Başlığı görünce şok oldum

Birde içeriğine bakınca

Artık... diye başlayıp eski halinden eser kalmadıysa yüzük takıldı diye kendini bişey sanmış nişanlınız.. Nişanlı olmanız onun esiri olacağınız anlamına gelmiyo, bi zahmet anlatın kendisine..

Anlarsa tabi

Sende ; eğer bana bida senin ağzını kırarım dersen senin ağzını kırarım de

Şaka bi yana eskiyi açmanız çok saçma olmuş, sonuçta eskide kalmış artık . Ama tabiki nişanlınızın öyle birşey demesi hiç hoş olmamış..

Bilemiyorum yani yorum yapmak için biraz kısa bir konu olmuş, genel itibariyle gözlemlerinizi yazsaydınız..

Mesela şiddete eğilimli mi ? yada argo kelimeler kullanıyormu yanında, tam olarak nasıl biri, ne kadar zamandır tanıyorsunuz ? ..

Konu pat diye açılmış, pat diye kapanmış yani..

nişanlına niye eski kız arkadaşından bahsettiğini anlıyamadım ama....
ne olursa olsun tepkisi çok saçma..
onun ağzını burnunu kim kırmalı ki??
sende birdaha böle bi tepki verdiğinde sonuçlarının kötü olacağını
şakasını dahi kaldıramayacağını söylemen yeterli bence şu anlık

ne kadarda eski kız arkadaşını karıştırmış olsanız bile nişanlınızın tepkisi bu olmamalıydı..

çok ağır birşey bu Ağzını kırarım ne demek yaaa..

nişanlanmışınız ve nişanlınız artık sizi sahiplenmiş ben ne dersem onu yapacak düşüncesi var

çok saçma bir düşünce tarzı, bence şimdi bunu söyleyen adam evlenince onu dinlemediniz yada sinirlendirdiniz diye neler yapabilir

bunu düşünmek lazım..

evlilik için yeniden başlı başına düşünmenizi öneririm bu adamla bir ömür nasıl geçer.....

Şoklara girecek bir durum yok.
Ağzını kırarım derse bugün olmazsa yarın ilk fırsatta seni adam etmek için ağzını kıracaktır.
Bugün kıyafet için olur yarın neden markete bensiz gittin diye olur.
Olur yani böyle bir sürü erkek var bu toplumda ben sizin şaşırmanıza şaşırdım.
Hadi diyelim bir salon beyefendisi sanıyordunuz nişanlınızı şaşırdığınızı bize değil ona söylemeniz gerekirdi.

konu sahibi ayrıldım diyor kızlar.
tamam hoş değil karşılıklı olarak söyledikleriniz ama en azından onun özür dilemesi gerekirdi

En sinir olduğum şey, kimsenin ''eski kız arkadaş'' ı değilim çok şükür

Eski kız arkadaşları rahat bıraksın yeniler artık

İlişki çıkmaza girdiği anda ''Ben senin eski kız arkadaşına benzemem bak!'' muhabbetleri başlamak zorunda mı?

Adama zorla ''Gelen gideni aratır.'' dediriyorsunuz

daha lafını bitirmeden ayakkabını çıkarıp bi çaksaydın suratına ne ağız kalsaydı ne burun...
lafa bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…