• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi

bide herkez diyo bunu birakirsan daha beteri daha kisasi cikar karsina. resimlere bakiyorum yakismiyoruz iste ben bu evliligi istemiyorum bunalima girdim butun gun uyuyorum..

görücü usülümü nişandan önce bi kere gördünde ondanda yüksek tabanlı ayakkabımı vardı

yoksa ben bnden kisa birine asla evt demezdim bu konu hkkinda ne kadar takintili oldugumu biliyorum cunku. rol yapmaktan biktim her ona askim dedigimde icim yaniyo

Ben de ayni boydayim sevgilimle ama kisa olunca isler daha değişebilir tabi..

yoksa tanidigim kadariyla cok iyi bir insan bitirmek istedim kac kere yapamadim yapamiyorum. evet tek sikinti boy

ama gecende boylarimizi olctum ayniydi ayaginda spor ayyakkabisi vardi ama niye her fotoda ben uzun cikiyorum bn bu işten hic birsey anlamadim kizlar kafayi yicem bu boy yuzunden kac aydirr bide nisanlim baska memlekette gidip bakamiyorumki

canım bence sıkıntı yapma, bende senin gibi aşırı derecede boy takıntısı vardı. Ama artık takmıyorum bizim aramızda 4 cm var benden sadece 4 cm uzun nişanlım. Ben ki 7 cm topuklu ayakkabı giyen biriydim.. Artık giymiyorum ve diyorum kii boyda iş bitmiyor sana verdiği güven sadakat duygusu yeter .. Ne boylu adamlar var ama saygısız terbiyesiz çok anlatabildim mi

cnm benimki benden kisa ama benden 4 cm uzun olsa sikinti olmazdi. ben kafayi yemek uzereyim bide seneye yazin dugun var bir cikmasin icindeyim ben istemiyorum mutlu degilimki

İnsanlar kalıplara cok cabuk alısıyorlar... illa ki erkek uzun kadın kısa olucak.. kanatlarının altına alıcak kadını. aslında hepsının normal oldugunu kabul etsek ne hos olur? kısa kadın uzun adam uzun adam kısa kadın.. kısa adamla uzun kadın degılde hepsıne ıkı ınsan sevmıs olarak bakabılsek.. kıme gore neye gore erkek uzun olmalı??

zaten genel olarak kadınlarımızın hepsi manken mi? muhtemelen kendilerinden uzun erkeklere denk gelıyorlar.. sen etrafına baktıgında herkes uzun boylu nısanlı es bulmus dıye dusunuyorsun.. aslında 1.55 bi bayandan daha kısa erkek olma ıhtımalı dusuk oldugu ıcın oyle..

boyunu yazmamıssın buda bır etken tabi.boylarınız kac? Ben esımle aynı boydayım kısa yada uzun degılım. hıcte rahatsız olmadım bundan... sen sımdı buna takılırsan mutlu olamazsın. cani gonulden sevdıgını hıssetsen boyle gelmezdı bence en hayırlısı ayrılmanız. içini sürekli kemiricek cunku bu mesele. ıcın rahat olsa karaktere bak derdım..senı sevıcek mutlu edıcek ınsana..

burda aldatılan ezılen kadınlarımızın ne konularını okuyoruz belkıde bır kısmı 170 bayanla 185 bı erkegın mankenlere tas cıkartacak goruntusunden cıkıyor bılemeyız...

cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?

yoksa tanidigim kadariyla cok iyi bir insan bitirmek istedim kac kere yapamadim yapamiyorum. evet tek sikinti boy

bak bu durum aynı beni anlatıyor. Bende senin gibiydim önceleri bitirmek istedim ama yapamadım ve gitgide alıştım ona şimdi onunla ilgili hayaller kuruyorum. Hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın sevgi gerçekten herşeyden önemli boy hikaye bir adamı sevmeye karar verdikten sonra boyun gerçekten önemi yok. Benim kuzenlerim hepsinin eşleri uzun ama aramızda fark göremiyorum hatta daha salak olanlar var.. Akıllı değiller ... ama benim aşkım hepsinden kısa çok akıllıdır. Onlarda bunun farkında ... ama benii iğnelediler boy yüzüne daha önceleri ama ben önemsemedim çünkü onunla anlaşacak olan benim onlar değil. Birde bu gözle bakmanı tavsiye ederim eğer gerçekten benim gibi kıyamıyorsan

cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?
unutamazsın cunku etrafın etkısınde kalıyosun.. bende sevmıyorum uzun boylu olmayı herkes mınyon tıplı etrafımda erkekler normal getırdıklerı kız arkadasları mınnak mınnak ben deve dıyorum kend kendıme. ama sonra dusunuyorum ben uzun degılım onlar kısa.
cunku ama bı plaja gıttıgımızde arkadaslarla ben manken gıbıyım.. fızıgım zaten ona keza normalde evet erkeklerın standartına gore uzunuz 1.67 1.68 im bende esımde o cıvar. zayıfımda uzun duruyorum heralde. olabilir cunku mesela benım kemıklerım ınce esımın daha kalın kolları felan kısacık durmuyo ama selvı boylumda degıl.aynıyız.yan yana.fotograflarda bende eskıden takılıyordum sımdı astım bunları.
vucut yapınız bır degıl kı aynı olsun senın bacakların uzundur onun bel kısmı vs. mesela ayakta durdugunuzda sen ona yukardan mı bakıyo gıbısın esıtmısınız

ben cok yiprandim bunalimdayim uyumakatan baska birsey yok hergunum boy dusunmekle geciyo asamiyorum bu konuyu geceleri kalkiyorum dusunuyorumn boguluyorum boyle hayatmi gecer? yoksa iyi anlasiyoruz guzel gunlerde gecirtik ama ben yaninda kendiimi cok uzun hissediyorum nisanli bir kizin hali boyle olmamali sevincten ucmali ama bende tam tersi resinlere baktikca uzuluyorum belkide en hayirlisi bitmesi? ama baskasinin duygulariyla oynamis olmammi bunun hesabini nasil verebilirim? ahini almak istemem herkez sordugunda ne diycem boy yuzundenmi diyemeem benim acayip boy takintim var sevdigim insandan vazgececek kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X