• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben cok yiprandim bunalimdayim uyumakatan baska birsey yok hergunum boy dusunmekle geciyo asamiyorum bu konuyu geceleri kalkiyorum dusunuyorumn boguluyorum boyle hayatmi gecer? yoksa iyi anlasiyoruz guzel gunlerde gecirtik ama ben yaninda kendiimi cok uzun hissediyorum nisanli bir kizin hali boyle olmamali sevincten ucmali ama bende tam tersi resinlere baktikca uzuluyorum belkide en hayirlisi bitmesi? ama baskasinin duygulariyla oynamis olmammi bunun hesabini nasil verebilirim? ahini almak istemem herkez sordugunda ne diycem boy yuzundenmi diyemeem benim acayip boy takintim var sevdigim insandan vazgececek kadar
Sen paronaya etmıssın artık. tamam ınsan takarda depresyondan depresyona suruklencek kadarda degıl ayrıca yuksek tabanlıda gıyıyormus demekkı komplekslı degıl degısıme acık. zayıfmı pekı mınyon mu yanı? yuzlerınızı kapatıp bı foto atsana bu konuda cagla sıkeldekı ozguvene hayranım kadının umrunda bıle degıl. ayrıca evlendıgınde kocamın boyu kısa dıe evleremı kapanıcaksın boyle omur mu gecer

ben bu ise hic kalkismicaktim hata yaptim kafam allak bullak benim asiri boy takintim var cnm ben asamicam galiba en iyisi bitirmek biktim hergun boy boy en kisa zamanda cesaretimi toplayip bitirecegim o kadar insanin hakkina girricem baya ahlar alirim. cnm bi ara resim atarim suan cepten giriyorum yuzleri kapayip atarim

bak canım ben ayrılalım demiştim oda tamam dedi ama hiç aramadı çok iyi hatırlıyorum ama 3 gün içinde özledim onu yapamadım barıştık ve şimdi pişman değilim onunla olduğuma bazen boy aklıma gelır ama çok üstünde durmuyorum artık.. Demekki zamanla geçiyormuş ve o kişiyi sevmeye başladıkça fikirlerde değişiyor inan bana.. ama sen hiç ısınamadım diyorsan ve keyif almıyorsan onunla o başka

ben 167, o da 172 diyor ama yanyanayken aynı duruyoruz. Topuklu giysem geçiyorum onu.. 4 cm kadar var aramızda, benimkide nişanda 5 cm uzun gösteren ayakkabı giydi bende hafıf topuk giydim :) benim takıntı yaptığımı biliyor en başında bende senin gibiydim cnm. Bütün kuzenlerim arkadaşlarım yanyanayken eşlerinden kısa dururlar boyları uzun onların eşlerinin. birazda herkesı gördükçe böyle düşünüyordum. Ama şimdi umrumda değil , çünkü herşeyin boy olmadığını anladım. Mutluluğun yolu sevgi,sadakat,dürüstlükten geçer.. Sevdim ben onu giderek ve şimdi diyorum ki iyji ayrılmamışız

ayrildiğimizda uzulecegimi biliyorum ama bitmesi ikimiz icinde en hayitlisi sanirim bu boy yuzunden nisanlimida cok uzdum. Ama nasil bitirecegimi dahi bilmiyorum ona nasil kiyarim seviyorummu sanirim sevmiyorum mutlumuyum degilim yani bitmesi en hayirlisi degilmi? bi daha boyle bi ise kalkisirimmi asla isterse onume 1,80 adam ciksin. bide bizim dini nikahda var artik bir an once bitsin istiyorum bu is dua ediyorum her gece. nisanlimada aciyorum benim gibi birisine denk geldigi icin ben kendimi gectim o nasil toparlar bilmiyorum hakkini nasil oderim o hayatta herseyin en iyisini hak ediyor belkide sukur bile edecek karsi

aynı şekilde bende senin gibi üzülüyordum..Şuan benim yaşadığım durumu yaşıyorsun . Sana tavsiyem seni seven sahiplenen dürüst efendi birini sakın kaçırma derim.

ayrildiğimizda uzulecegimi biliyorum ama bitmesi ikimiz icinde en hayitlisi sanirim bu boy yuzunden nisanlimida cok uzdum. Ama nasil bitirecegimi dahi bilmiyorum ona nasil kiyarim seviyorummu sanirim sevmiyorum mutlumuyum degilim yani bitmesi en hayirlisi degilmi? bi daha boyle bi ise kalkisirimmi asla isterse onume 1,80 adam ciksin. bide bizim dini nikahda var artik bir an once bitsin istiyorum bu is dua ediyorum her gece. nisanlimada aciyorum benim gibi birisine denk geldigi icin ben kendimi gectim o nasil toparlar bilmiyorum hakkini nasil oderim o hayatta herseyin en iyisini hak ediyor belkide sukur bile edecek karsi
o zaman siz boşanmış oluyorsunuz . neden evlenmeden nikah yaptınız ki.

cnm seninki senden kisa degilmiski. gecende teysemi aradim boyle boyle dedim teysem diyo cocuk senden kisa degil olsa derdim diyo. ama resimlerde niye benden kisa ben onu anlamadim dedigim givi boylarimizida olcmustum aynidik

kisada diyenler oldu bn sastim kaldim benim acayip boy takintim var hayattan artik zevk alamiyorum sogudum herseyden

kisada diyenler oldu bn sastim kaldim benim acayip boy takintim var hayattan artik zevk alamiyorum sogudum herseyden
çok yakın bi arkadaşım kendiden 5-10 cm uzun bi kızla evlendi ve çok mutlular kız deli gibi aşıktır. şimdi kızımız bebişte bekliyor. seviyo olsan boya takılmazdın bu kadar.

Senden kisa degilmiski , ayni boydasiniz ..
Sadece resimlerde , senden kisa gorunuyormus .
Bence iyi bir insansa sadece boyu icin , terk etme nisanlini ..

Beterin beteri var , selvi boylu biri girer hayatina ama karakteri sifirsa hayati sana zindan ediyorsa cokmu iyi ozamanda gozun boy felan gormez..

Birdaha dusun derim ben .
Evlilik bu cocuk oyuncagi degil sonucta ..
Boy guzelik hepsi gelip gecici ..

sen elalemin lafına bakma, dedim ya benim etrafımda çok var eşi uzun olan ama akıllı değiller, Elalem herşey diyor bizim şuan oturacağımız ev belli değil ona taktılar şuanda boy mevzumuz geçti ... ev mevzusu başladı... milllet mahsus huzur bozmak için söyler .. Gereken cevabıda verirsin. Eğer kii sözlendiysen ve dini nikah olduysa sende istemişin demekki onu.. sadece boy gibi ufak şeylere takılmışsın. zamanla geçeceğini düşünüyorum

kizlar ben mutlu degilimki. boyu bi uzun geliyo bi kisa ben onu sadece 20 gün gordum ayri sehirlerde oldugumuzdan dolayi. Yani birbirimizide pek fazla tanimayiz. hem giydigim kiyafetlerede cok karisiyo yok bu sana yakismadi giymeyi bilmiyosn bide der dis gorunus onemli degil benim icin kolunada agda yaptir diyo ne bilim sogudum ben. bitsin istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X