• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar cok tessekkur ederim beni anladiginiz icin baskasina anlatiyorum bi yuzume tukurmedigi kaliyoo

kizlar ben mutlu degilimki. boyu bi uzun geliyo bi kisa ben onu sadece 20 gün gordum ayri sehirlerde oldugumuzdan dolayi. Yani birbirimizide pek fazla tanimayiz. hem giydigim kiyafetlerede cok karisiyo yok bu sana yakismadi giymeyi bilmiyosn bide der dis gorunus onemli degil benim icin kolunada agda yaptir diyo ne bilim sogudum ben. bitsin istiyorum
Koluna ağda yaptır mı diyor? Kendisi kusursuz galiba.

Koluna ağda yaptır mı diyor? Kendisi kusursuz galiba.
evt cnm ilk basta bakarsan yani herkez melek. bilmiyorum isinamiyorum artik benimkisi hevesti sanirim ilk basta. dedigim gibi ben onu ne kadar taniyorumki seneye yazinda dugunum var korkuyorum istemiyorum ben

evt cnm ilk basta bakarsan yani herkez melek. bilmiyorum isinamiyorum artik benimkisi hevesti sanirim ilk basta. dedigim gibi ben onu ne kadar taniyorumki seneye yazinda dugunum var korkuyorum istemiyorum ben
Ailene anlat.Bana kaba davranıyor.Böyle laflar söylüyor.Her şeye karışıyor desen?

allah allah mutlu degilsen ayril ne uzatiyorsun. milletin demesi mi mutlu edecek evlenince.
zaten nisanlindan bahsederken hic olumlu bir enerji vermiyorsun. onu da mutsuz edersin evlenince. birak fazla uzamadan ikiniz de mutlu olun. lakin askerliginin bitmesine az kaldiysa ayrilmak icin biraz bekleyebilirsin.
oncelikle rol yapmayi kes ve soguk davranmaya basla.

Nekadar yüksek taban giymis olabilir ki bi erkek? Bence boy bahane eger elektrik alsaydiniz sevseydiniz, boya takintili olsanizda takmazdiniz bukadar... Sevmediginiz bi insanla evlilik yapmayin, simdi nisani atmazsaniz ilerde daha mutsuz olursunuz...:ssz:

gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi

Boyunuz kac?

cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?

Daha uzun gorunuyor olabilirsiniz, kemik yspisi, dik duruş v.s cok etkiliyor.

Ayrica boyunuz cevrenizin dedigi kadad uzun degil. Normal.

Bu yuzden nisanlinizi sevemefiginize snlam veremiyorum. Mutlaka ayrilmalisiniz !
Nisanlinizin duygulariyla daha fazla oynamayin.
Heleki benden kisasin diye nisani atmayin bari.

Merak ediyorum sizi istemeye geldiginde ayakjabiyla mi iceri girdi, yoksa ökceli terliklerini mi getirmisti yaninda?!

cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?

Sen zayıfsan eğer o yüzden uzun görünüyorsundur. Anladığım kadarıyla nişanlına aşık değilsin. Aşık değilsen ayrıl çünkü hiç ısınamazsın.. Zaten 2 aylık bi ilişkiymiş çok sorun olacağını zannetmem..

Ya siz bu insanı hic tanımadan niye nisanlandınız ki?
Adam boy gibi gözle görülen, somut bi gercegi bile bi yüksek taban ayakkabıyla nişana kadar sizden sakladıysa daha neler neler saklamıstır da siz daha kesfedememissinizdir.
Boyu boyuna huyu huyuna derler ya hani. Sizde ne boyu uymus ne huyu uymus.
Huyu hakkında cok az sey biliyosunuz zaten sadece bikac kez dısarıda görüsmüssünüz.
E boyu da tutmamıs. Ki tamamen kisisel kanaatim ama boy bence önemli ya.
Gelinlikle veya aksam elbisesi giydiginizde topuklu giymeyi unutmanız lazım bi kere. Hatta topukluyu kendiniz icin tümden unutmanız lazım.
Kolunun altına asla sıgamayacaksınız.
Sizi ayakta öpmek istese parmak ucuna kalkacak, en azından hafif yukarı esnemesi lazım.
Taminimce bi yerde daha önemli olur ama onu burda sölemicem bilin bakalım nee ay utandım :oops:
E siz karakterini dogru dürüst bilmediginiz ve fiziksel olarak cekici bulmadıgınız adamı napcaksınız ki?
Nisan nasıl atılır konusundan devam edin bence hayatınıza size bi bahane sart cünkü.

E boy farkı baya azmıs yokmus hatta. Ben de cok var zannettim. Benim yazdıgım seyler hala gecerli tabi ama görüntüde cok sirun olmaz sanıyorum. Yani yan yana durunca 1 santim nasıl anlasılcak ki.

Ya siz bu insanı hic tanımadan niye nisanlandınız ki?
Adam boy gibi gözle görülen, somut bi gercegi bile bi yüksek taban ayakkabıyla nişana kadar sizden sakladıysa daha neler neler saklamıstır da siz daha kesfedememissinizdir.
Boyu boyuna huyu huyuna derler ya hani. Sizde ne boyu uymus ne huyu uymus.
Huyu hakkında cok az sey biliyosunuz zaten sadece bikac kez dısarıda görüsmüssünüz.
E boyu da tutmamıs. Ki tamamen kisisel kanaatim ama boy bence önemli ya.
Gelinlikle veya aksam elbisesi giydiginizde topuklu giymeyi unutmanız lazım bi kere. Hatta topukluyu kendiniz icin tümden unutmanız lazım.
Kolunun altına asla sıgamayacaksınız.
Sizi ayakta öpmek istese parmak ucuna kalkacak, en azından hafif yukarı esnemesi lazım.
Taminimce bi yerde daha önemli olur ama onu burda sölemicem bilin bakalım nee ay utandım :oops:
E siz karakterini dogru dürüst bilmediginiz ve fiziksel olarak cekici bulmadıgınız adamı napcaksınız ki?
Nisan nasıl atılır konusundan devam edin bence hayatınıza size bi bahane sart cünkü.

Daha birkaçkez görüşüp dini nikah kıymak nasıl bir mantık üstelik aynı şehirde bile değilmişsiniz. Boy konusunda içinizde o erkeğin uzun kadının nispeten kısa olduğu klasik tabloya takıntınız var ve bu geçecek birsey değil en iyisi uzatmadan ayrıl. Birde erkeklerin bu kıl tüy işine karışmasını çok itici buluyorum ben o yüzden nişanlına bi gıcık oldum. Hayırlısı olsun ikiniz içinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X