- Konu Sahibi guneslihava
-
yok hacı sen iyisin ben kısayım 152 cm :)))gerçekten kısa mıyım lan yoksa
e ben 152 cm biz napcaz, hamileykende 2 santim kısaldıysam oldumu sana 150 cm :))
hiçte kompleks yapmadım, eşim benden bayaaaa uzun, bazen takılır , ayaklarıma kapanırken gözlerin görmedimi diyorum :))
1.68 uzumuymus ?
Kusura bakma 1.68 ortalamanın altındair boy.
Beni 1.80 le gömün ozaman yani.[/QUOT
bende 177 ...ben de ölüyüm o zaman..:) valla topuklu bile giyiyorumm..ohh misss :))
bahsettiğimiz kişiler 168 yalnız sanırsın 180Ay zorla komplex yaptırdilar pislikler topuklusuz gezince kendimi eksik hisseder oldum
Zaten genelde okadar uzun kizlardan ziyade böyle orta boylular yapiyo bunubahsettiğimiz kişiler 168 yalnız sanırsın 180
konu sahibi huuuu yorumlardan da anlaşıldığı üzere ne nişanlın kısa ne sen uzunsun duyuyo musuuuunnn??? varsa başka bi problem onu bahane et.Zaten genelde okadar uzun kizlardan ziyade böyle orta boylular yapiyo bunu
sus sus aramızda çok acaaaaip uzunlar var duymasınlaryok hacı sen iyisin ben kısayım 152 cm :)))
kız duysunlar ben kendimi hertürlü seviyom onlarda sevsin:)sus sus aramızda çok acaaaaip uzunlar var duymasınlar
Bodur tavuk her daim piliçtir hıhh
gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
aaaaa insanlarda ne dertler var bence onlarıda düşün keşke tek dert bu olsa aldatılanlar mutsuz kadınlar hastalıklar maddi problemler daha neler neler boş şeyler boy pos takıntılarında kurtulmaya çalış biliyorum böyle demek kolay ama biraz düşünmemeye çalış başka şeyleri ön plana getir hayatında bence boşluktan ve dertsizlikten bunlar hep kendine uğraş bul nişanlınla daha çok vakit geçirmeye bakinsanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum
Ayyy ne takıntılı insansın.. Düşündüklerine bakar mısın? İnan ki nişanlın senden uzun olsaydı, bu sefer o insanlar yani elalem başka şeyler konuşurlardı. Elaleme takılma güzelim. Onları sürekli konuşurlar, sürekli konuşacak şeyler bulurlar. Çünkü başka işleri yok.. Sen nişanlının karakterine bak. Nasıl birisi, ailesi nasıl, kültürleriniz uyuşuyor mu?, kafa yapınız uyuşuyor mu?, hayata aynı yönden bakabiliyor musunuz?. Hayattan beklentileriniz, gelecek planlarınız var mı? sen bunlara kafayı tak.. Eğer ki kendinden emin değilsen, ayrıl. Hem sana, hem de nişanlına yazık...turkiye standartlari ortada kadinlar 1,60 erkeklede 1,70 hep diyodum benden kisasi asla olmaz yapaamam ben diyodum buyuk konustum sanirim bi boy yuzundende atamamki nisani. Ben heralde daaha cok insanlarin ne diyeceginden korkuyorum dugun gunu konusurlar gelin damattan uzun diye yoksa benmi kafamda buyutuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?