nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşimle beni görenler bazen bize akılırdı , bende kalplerimiz aynı boyda diyordum :)) millet waaaoooow diyordu:))
bilseler evde yiyoz biribirimizi

e ben 152 cm biz napcaz, hamileykende 2 santim kısaldıysam oldumu sana 150 cm :))
hiçte kompleks yapmadım, eşim benden bayaaaa uzun, bazen takılır , ayaklarıma kapanırken gözlerin görmedimi diyorum :))
Bazilari cok uzunum diye aglar bazilari cok kisayim diye önemli olan insanin kendisini sevmesi ve barisik olmasi bence. Cok hos ya Allah ayirmasin

turkiye standartlari ortada kadinlar 1,60 erkeklede 1,70 hep diyodum benden kisasi asla olmaz yapaamam ben diyodum buyuk konustum sanirim bi boy yuzundende atamamki nisani. Ben heralde daaha cok insanlarin ne diyeceginden korkuyorum dugun gunu konusurlar gelin damattan uzun diye yoksa benmi kafamda buyutuyorum?

Arkadaş sen nişanlını sevmemişsinki zaten sevseydin ne boyunu ne posunu kafana takardın.Çocuğada biran önce söylemeye bak onun da duyguları var yani...

eğer sen onu sevseydin boy sorun olmazdı ki ..! canım sen onu sevmiyosun kandırma kendini. böyle konularda kilo, boy, kel olması, dişsiz olması, sakat olması hikaye.. seven insanın gözü bunları görmez..

hem görücü usülü hem sevmedğin ısınmadığın insanla nişanlanmak sonra boyu kısa diye napacağını bilememek.te Allahım.bu sorun oluyosa sevmiyosundur işte.at nişanı sevmiyorum de gitsin.

insanlara yukardan bakmaktan biktim erkeklerle genelde goz hisasindayim biktim yeminle su boyumdan insanlarin icine bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi hep ben en uzunu oluyorum dugunumdede en uzunu ben olurum
aaaaa insanlarda ne dertler var bence onlarıda düşün keşke tek dert bu olsa aldatılanlar mutsuz kadınlar hastalıklar maddi problemler daha neler neler boş şeyler boy pos takıntılarında kurtulmaya çalış biliyorum böyle demek kolay ama biraz düşünmemeye çalış başka şeyleri ön plana getir hayatında bence boşluktan ve dertsizlikten bunlar hep kendine uğraş bul nişanlınla daha çok vakit geçirmeye bak

Ayyy ne takıntılı insansın.. Düşündüklerine bakar mısın? İnan ki nişanlın senden uzun olsaydı, bu sefer o insanlar yani elalem başka şeyler konuşurlardı. Elaleme takılma güzelim. Onları sürekli konuşurlar, sürekli konuşacak şeyler bulurlar. Çünkü başka işleri yok.. Sen nişanlının karakterine bak. Nasıl birisi, ailesi nasıl, kültürleriniz uyuşuyor mu?, kafa yapınız uyuşuyor mu?, hayata aynı yönden bakabiliyor musunuz?. Hayattan beklentileriniz, gelecek planlarınız var mı? sen bunlara kafayı tak.. Eğer ki kendinden emin değilsen, ayrıl. Hem sana, hem de nişanlına yazık...

İnsan boyu kısa diye ayrılır mı be ne saçma bir gerekçe! Onun boyu senin aklın kısa arkadaşım. Huyu ahlakı güzel mi? yok diyorsan amenna ama boyu kısa diye de ayrılmak ne biliyim tuhaf, saçma, mantık dışı, acayip, bencilce, kibirlice vs.

seviyorum bn nisanlimi bundan eminim sadece bu boy takindimdan kurtulmak istiyorum ailemizde uzun yok en uzunlari benim buda benim kendimi uzun hisetmeme neden oluyor inanin cok zor kabullenmek nisanlimdan uzun olmak gerci sevdikten sonra bunlarin hicbir onemi yok biliyorum boy benim icin kriterdi hep sevdim ve gittikce daha cok baglaniyorum cok zor donem atlatiyorum hersey cok guzel aileler iyi anlasiyo kulturler uyusuyo tartismamiz olur ama sudan sebepden dolayi tek sorun boy.. kayinvalidem gorumcem hepsi cok iyi insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…