nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

zaten o sözleri ettiği an ben kararımı verdim bu konuda. olay onun beni zor duruma düşürmeye çalışıp pislik yapması. ben şimdi ne yapsam benden vazgeçer yaka silker de daha olaysız biter bu işin peşindeyim

çocuklara deli oluyor ve çok seviyor. yolda tatlı bir çocuk görse içi gider. benden vazgeçer umarım çocuğum olmayacakmış diyince

Her pisliği yapabilecek adam eşim diyeceği kadının sırlarıyla özeliyle tahdit etmez . Altından kalkabilecek sırlarsa bunlar ,önce ailenize anlatın desteklerini alın , sonra korkmadiginizi gösterin nişanı atin .
Bu seerefsizligi yapan adam belki coktan koydu kafaya ayrılmayı ama" gör bak neler edicem ,her istediğimi yaptircam " düşüncelerindeyse?? Kurtulucam diye dahada çamura batma . Kesinlikle ailenizle paylaşın

ben yaşım dolayısıyla durumu biliyorum o zamanlar aklım erecek yaştaydım yani. ben bir hata ettim mesleki bir şey danışmak için sordum keşke sormasaydım ibret olsun herkese diye de paylaştım. ayrıca kuzenimin ailesi söyler söylemez o onların bileceği iş ama böyle kontrolsüz şekilde olmaz. şoka sokmaya gerek yok çocuğu.
ben de askerdeyken olsun istemiyorum ama insanları tehdit etmesine göz yumacak değilim. bir aksiyon almak zorundayım maalesef.

ailemin haberi var ve ne olursa olsun ben hatalı da olsam arkamda olacak bir aile çok şükür ondan yana sıkıntım yok. benimle ilgili ne anlatırsa anlatsın dert değil. ama çoluğu çocuğu işin içine katıyor o canımı sıkıyor. tanımadığım insanları bile sırf birilerinin bir şeyi diye tehdit etti dün gece akla sığacak gibi değil. çamura batmış gibi hissediyorum ben nasıl daha önce anlayamadım bunları aklım almıyor. ne kadar güzel saklamış kendini

Yasal olarak bilmiyorum ‘o onların bileceği iş’ kısmını. Psikologlar ve çocuk gelişim uzmanları söylenmesi gerektiğini düşünüyor, ondan eminim.
Size kuzeninizin ailesi bir şey danışmanızı söylemediyse, paylaşmamalısınız. Olan olmuş.

Yapacağınız ailenizle durumu paylaşmak.
Hatta kuzeninizin ailesi ile de paylaşın, belki bu vesileyle çocuğun yaşı da uygunda yardım alıp durumu açıklamaya karar verirler...

Askerde oldugu surece her şey yolundaymış gibi davranın,
Döndüğünde bir zaman soğuk davranıp, sonra onun da kafasının rahat oldugu bir vakit ayrılık kararınızı paylaşın...
Askerde olduğundan daha olgun karşılayacaktır. Yine tehditler savurursa, hukuki yollara başvuracağınızı, zorla güzellik olmayacağını söylersiniz.
Başkalarının hayatını bu meseleye dahil etmemesi gerektiğini de...

Canım benim şuan sana söylediklerinin ağırlı altında eziliyorsun. Şuan onu terk etmen zaten mümkün değil. O şuan normal koşullar altında değil, ağır psikolojik baskı altında ve kim bilir neler yaşıyor. Sen de şimdi onu terk edersen o psikoloji ile öncelikle kendine zarar verme ihtimali çok yüksek. Yaptığı, söylediği her şeyin sebebi bence bulunduğu koşullar. Öncelikle kendi üzerindeki baskıyı, korkuyu biraz azalt otur bir kenara sakin sakin düşün. Bu adamı sen sevdin, eğer onun evlenebileceğin bir insan olduğunu düşünmeseydin nişanlanmazdın herhalde diye düşünüyorum. Eğer koşullar normal olsaydı bu noktaya geleceğinizi de düşünmüyorum. Benim merak ettiğim senin için bu ilişki önceden bitti de bu olay biraz bahane mi oldu, yoksa şuan korktuğun için ya evlenince de böyle olursa korkusu içerisinde misin? Eğer yaşadığınız şeye gelecek olursak sakin bir şekilde konuşarak çözülmeyecek bir şey değil gibi geliyor. Anladığım kadarıyla sana zarar vermekle seni tehdit etmemiş, ailen üzerinden tehdit etmiş ve böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Sanırım bulunduğu koşullar dolayısı ile seni de kaybetme korkusu yaşıyor. Bunu da sana bu şekilde yansıtıyor. Dedim ya otur sakin kafayla düşün. Sen bu adamı seviyor musun, o seni seviyor mu? İkinizinde bulunduğu koşulları ölç biç tart öyle karar ver. Üzerinde psikolojik baskı kurmuş. Ayrıca büyük çok büyük olasılıkla tıpkı senin şuan bizden tavsiye istediğin gibi ona da orada saçma sapan tavsiyeler veren insanlar olduğundan %100 eminim. Tartışarak değil, sağlıklı bir biçimde konuşmaya çalış. Şuan ayrılman veya ona karşı ciddi tavırlar alman onu feci şekilde kışkırtıcak ve yapmak istemese bile büyük olasılıkla bunu yapacaktır. Zaten yüksek ihtimalle askere giderken senin ondan soğuma olasılığın sana söylemese bile beynini kemirip durmuştur. Şimdi böyle bir durumla karşı karşıya ve seni kaybetmemek için yanlış bir yol seçerek çırpınıyor. Sana yok öyle yap böyle yap, şöyle kok diyorlar ama senden bu şekilde asla vazgeçmez. En iyi kararı sen kendin düşünerek, onunla sağlıklı iletişim kurarak verebilirsin. Canım benim yemin ederim onu haklı bulmuyorum. Sadece empati kuruyorum. Etrafı onunla aynı psikolojide olan insanlarla dolu bir ortamda sağlıklı düşünmesini bekleme. Şuan nişanlısınız zaten. Gerçekten bitirmek istiyorsan askerden döndüğü zaman belli bir süre geçtikten sonra bitir ama kafanda kendimden nasıl soğuturum diye düşünerek değil. İlk döndüğü zaman koca bir boşluğa düşecektir. Üç ay içerisinde kendini toparlar zaten o dönemlerde ayrılırsın. Ben ciddi şekilde seni kaybetmekten yalnız kalmaktan korktuğunu düşünüyorum. Orası öyle bir yer ki ben 11 yaşındaydım telefonla konuşabildiğimiz halde ödevimiz gereği abime mektup yazmıştım, eline ulaştığında evi aramıştı abim her gün yaz diye. Oturup ailece mektup yazıp yolladık ondan sonra her ay. İki abimde şuan normal insanlar. Biri evli iki çocuğu ve çok mutlu bir yuvası var. Diğeri hala bekar ama dünyanın en mükemmel abisi. Bak sana cevabı verdim. Otur ona mektup yaz. İçindeki her şeyi yaz, onu düşünmeye it. Yaptıklarını düşünmeye, seni nasıl kırdığını, korkuttuğunu, sevgini sorgulamaya ittiğini yaz. Mesajla, telefonla falan bir şey halledemezsiniz. He kalbinde sevgi kırıntısı kalmadıysa, gerçekten kurtulmak istiyorsan ondan dönünce birkaç ay içinde yavaş yavaş bitir.

Böyle piskopat fikirli erkeklerle ilişkiyi sürdürmek kolay olmadigi gibi ayrilmak da kolay olmuyor ne yazikki aynısını kendim yaşadigim icin söylüyorum insanin aklı geç başına geliyor ne yazikki ama en son ne olucaksa olsun diyip ayrılmıştım. Ne tehditler ne rezillikler beni aileme diger butun insanlara kötülemeler icip icip evimizi basmalar yolumu kesmeler artik sikayet etmeye gidicektim ki son anda hersey duruldu allaha sukur ve rahatim. Demem o ki aklinda ayrilmak varsa ayrilicaksin ve korkmiycaksin hicbisekilde. Eger arkanda ailen de varsa kimse sana bisey yapamaz gidersin yaparsin sikayetini polis savci ugrassin ayrica tehditlerden de korkma

Çok tasvip etmiyorum ama haddime değil, tavsiyem ciddi suçlar işlemeyin. Yani mesela adamın delirmesine neden olacak bir kıskançlık krizi yaşatmayın. Bunun yerine ev isteyin, araba isteyin, sürekli bir şeyine karışın, ağlayıp zırlayın. Tipik doyumsuz itici bir kadın olun. Ama sakın anasına danasına laf etmeyin. Bunları güzellikle ayrılmak isteseniz size ya da ailenize zarar vereceğini varsayarak yazdım. Ama başta da dediğim gibi tasvip etmiyorum.

Bakımsız ve pis ol kötü kök.saçma salak konuş espriler yap.soğutmak çok kolay bence

İlk sayfada siZe yazdığım tavsiyeleri bir okur musunuz

10 kg altın iste . Araba iste .
Ben çok savurganim evlenince bana aylık şu kadar verebilir misin falan de.
Erkekler paragoz kadınlardan nefret eder.
Ha bir de ev isiniişini sevmediğini temizlikçi tutması gerektiğini söyle.
Çocuk doguramam vucudum. Bozulur de iyice nefret eder senden.
Daha ne diyim

Düşünceniz çok tuhaf ama illa nefret etsin diyorsan; sürekli ara surekli dibinde bit,teli mesgul gorursen kiminle konusuyorsun diye arıza çıkar,yolda yürürken niye o kıza baktin diye tartis,onun yanina giderken bakımsız ol saç makyaj olayını birak,sohbet ederken boşboş muhabbet et,ailesini sürekli eleştir.Sakin kendini geri plana çekme kaçan kovalanır.Sen aksini yapacaksın biktiracaksin.Tum bunlara rağmen yanındaysa yuhh derim yani.

Ya kusura bakmayın da çok mu yerli dizi izliyorsunuz nedir? Olayları direkt halletmeye çalışmak yerine, entrikaya boğup içinden çıkılmaz hale getirmek oralarda bol bol var çünkü. Ailenize anlattınız mı olanları? Onun ailesine de anlatın, arkadaş çevresine duyurun... Bu tip manyaklar çevre baskısıyla biraz kendilerine geliyorlar, olmadı şikayet edeceksiniz savcılığa filan. Kendinizi kötü gösterecek bir şey yapsanız, bu sefer de buna kinlenip, yine aynı tehditleri savurmayacak mı sanıyorsunuz?

Malesef bazen böylr psikopatlar çıkır ve en zararsızı onun terketmesi oluyor,anlayabiliyorum sizi.
Bazıları kıskanç olun rahatsız edin demiş ama bence çok üstüne düşmeyin.Onun söyledigi şeylerden sorun çıkarın bunalsın.(işte sen böyle dedin,böyle söylüyosun gibi ). Onunla aynı fikirlerde olmayın zıtlaşın,özellikle onun için önemli olan şeylerde. (Aynı fikirlere bile sahip degiliz nasıl aynı hayatı paylaşacagız diye yüzüne vurun). Size sundugu şartlardan farklı şeyler isteyin.(benim hayalim buydu ama gibi) . Hoşuna gitmeyen bi kaç ufak şey yapın.(kıyafetinize karışıyorsa onları giyin,görüşme dedigi arkadaşlarla görüşün,akşam dışarı çıkma diyorsa çıkın) kılıfına uydurun bi şekilde.Farklı hayatlarımız var biz yapamayız fikrini aşılayın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…