nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

Sogusun diye ona benzemek istemek akilli isi degil. Gerekirse sehir , ulke degistirin ama ona benzemeye calismayin. Hem karakterinden olursun, hem de arada kazaya kurban gidebilirsin.

Bence siz her şeyi göze alın ve bitirin. Ne ifşa ederse etsin. Havlayan köpek ısırmaz derler, çok afedersiniz. Elinden geleni ardına koymasın. Siz kendinizden ödün verip çirkinleşmeyin. Sonrasında da yaptıklarınıza takar yine ifşa eder, iftira bile atar. Ayıpsız ayrılık olsun. Sizi suçlayamasın.

çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
Özel aile sırlarınızı niye henüz aile bile olmadığınız adamla paylaştınız?
Hoş evli bile olsanız sizi doğurup büyüten ailenizin sırlarını anlatmanız doğru değil.
Genç kızlarımızı anlamak mümkün değil bu kadar 'buldumcuk' olmayın lütfen.
Elin adamına nişanlanınca ailenizi mi atıp tutuyorsunuz?

Sorun yaşamanız gayet normal, ikiniz de evliliği sürdürecek olgunlukta değilsiniz.
Ne desem bilemedim,nişanlınız da siz de yanlış tutum ve davranışlar içerisindesiniz ne yazık ki.

Ailene soyle, savciliga tehdit edildigini soyle... ayril gitsin. Hayat dizilerdeki gibi degil. Planlarla, oyunlarla bisey elde edemezsin. Hele ki boyle hayatinla tehdit edildiysen sikayetini yap ilgili makamlara ve ayril

Ailene soyle, savciliga tehdit edildigini soyle... ayril gitsin. Hayat dizilerdeki gibi degil. Planlarla, oyunlarla bisey elde edemezsin. Hele ki boyle hayatinla tehdit edildiysen sikayetini yap ilgili makamlara ve ayril
işte beni tehdit etmiyor ki başka insanlar için konuşuyor ama ben çok rahatsız oldum beni de eder yarın öbür gün. hayat dizilerdeki gibi değil evet ama bu hayatta hep doğru oldukça dik başlı oldukça net oldukça zarar gördüm.

Bakımsız paspal olun yanında pis pis dolaşın atıyorum yaglı saclı, cıkmıs ojeyle, kaçmış corapla, dişlerinizi fırcalamadan sarımsak yiyip gidin falan
Ben direk böyle seylerden sogurdum şahsen:)

Bakımsız paspal olun yanında pis pis dolaşın atıyorum yaglı saclı, cıkmıs ojeyle, kaçmış corapla, dişlerinizi fırcalamadan sarımsak yiyip gidin falan
Ben direk böyle seylerden sogurdum şahsen:)
maalesef 3 ay görüşme şansımız yok askrliği bitene kadar yani. uzaktan neler yapabilirim sizce?

Bir kere "havlayan köpek ısırmaz" diyenlere asla aldırış etmeyin. Memleket manyak dolu. Hergün insanlar birbirini hiç uğruna kesip doğruyor,çekip vuruyor.
Rezille rezil olmayın. Savcılığa gitmek bile çare etmiyor bazı yaratıklara.
Korkmuyorlar,çünkü kaybedecek hiçbir değerleri yok.
Yukarıda bazı arkadaşların söylediklerini uygulayın.
Gaz çıkarın,soğan sarımsak yiyip püfür püfür kokun. Kıl alma olayını mantıksız bulduğunuzu da söyleyin. Bıyıklı olun.Tırnaklarınızın içi pis olsun. Yani bayağı pis olun.
En iğrenç adam bile yanında daha iğrencini istemez :)
İsteklerinizi çoğaltın. Altın olayını abartın.
Bol şans...

ben
ben de sizin gibi düşünüyorum kadınlar şikayet ediyor da bir şey olmuyor yollarda cinayete kurban gidiyorlar allahım sen koru. bu kadar korkmasam ya da insan haklarına güvenebilsem şikayet eder dururum ama olay öyle olmuyor. o yüzden o benden soğusun vazgeçsin ayrılırken çok çirkinleşmesin istiyorum.

nişanlım şu an askerde bu iğrençlikleri yapmam mümkün değil başka aklınıza gelen şeyler varsa yazın lütfen.

Valla ben havlayan köpek ısırmaz diyordum ama çok mantıklı geldi mesajınız. Ciddi manyak çok.

Askerdeyse eyleme dökemezsiniz ama söylemlerinizle belli edin bazı şeyleri. Ikındı vaktine kadar uyuduğunuzu falan sansın. Ev temizliğini gereksiz bulduğunuzu söyleyin. 2-3 haftada bir banyo yaptığınızı laf arasına sıkıştırın.
Öyle işte sohbet esnasında kafanızı çalıştırıp üretin bir şeyler. Pis şeyler yani :)

Size ettiği küfürleri ve hakaretleri mesajla attıysa onları ailenize gösterin aileler karışsın nişan atılsın diye bu kadar hakaret eden herif iftira attı de geç

artık dediğiniz gibi sohbet arasında saçmalayacağım mütemadiyen

Valla ben havlayan köpek ısırmaz diyordum ama çok mantıklı geldi mesajınız. Ciddi manyak çok.
'Cinnet getirdi karısını doğradı' haberlerini çok okuyoruz mesela.
Öyle bir lanse ediliyor ki sanki adam o zamana kadar melekti de aniden canavarlaştı. Hayır yok öyle bir olay.
Hepsinin geçmişi var. O adamlar sevgilileriyle/eşleriyle bir defaya mahsus tartışıp pat diye bıçaklamıyor .
Öncesinde her türlü tehdit,şiddet oluyor zaten
50 olaydan belki ancak 1'i anlık öfkeyle oluyor.
Bizzat yaşayan biri olarak yazıyorum bunları.

Bi arkadasım fake insta hesapları acıp sevgilisine msj atmıstı sevgilinden hoslanıyorum aramızdan crkil o seni sevmiyor sen cok cirkinmssn bana zamannda ole solemisti seni terkedicrk bence sen onu terket felan dye :) kızda anlam veremiyordu bu kim diye bole aylarca aradı bulamadı sevgilisiyle en son b sebebden ayrıldılar msjlar gelmemeye basladı hatta bdaha hic gelmedi hesaplar kapatıldı felan ogrendıkki cocuk atıyormus kıza msjları ayrılsın brnden dye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…