- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Özel aile sırlarınızı niye henüz aile bile olmadığınız adamla paylaştınız?çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
Bu zihniyette bir adam senden nefret edecek ve vezgececek oylemi?bana zarar veremez diye düşünüyorum çünkü derdi hep başkalarıyla yani kızdırmadan kendimden nefret ettirirsem bana bir şey yapmaz.
haklısınız ona benzemek istemiyorum zaten olaysız olsun bu ayrılık istiyorum o kadar.Sogusun diye ona benzemek istemek akilli isi degil. Gerekirse sehir , ulke degistirin ama ona benzemeye calismayin. Hem karakterinden olursun, hem de arada kazaya kurban gidebilirsin.
işte beni tehdit etmiyor ki başka insanlar için konuşuyor ama ben çok rahatsız oldum beni de eder yarın öbür gün. hayat dizilerdeki gibi değil evet ama bu hayatta hep doğru oldukça dik başlı oldukça net oldukça zarar gördüm.Ailene soyle, savciliga tehdit edildigini soyle... ayril gitsin. Hayat dizilerdeki gibi degil. Planlarla, oyunlarla bisey elde edemezsin. Hele ki boyle hayatinla tehdit edildiysen sikayetini yap ilgili makamlara ve ayril
maalesef 3 ay görüşme şansımız yok askrliği bitene kadar yani. uzaktan neler yapabilirim sizce?Bakımsız paspal olun yanında pis pis dolaşın atıyorum yaglı saclı, cıkmıs ojeyle, kaçmış corapla, dişlerinizi fırcalamadan sarımsak yiyip gidin falan
Ben direk böyle seylerden sogurdum şahsen:)
ben de sizin gibi düşünüyorum kadınlar şikayet ediyor da bir şey olmuyor yollarda cinayete kurban gidiyorlar allahım sen koru. bu kadar korkmasam ya da insan haklarına güvenebilsem şikayet eder dururum ama olay öyle olmuyor. o yüzden o benden soğusun vazgeçsin ayrılırken çok çirkinleşmesin istiyorum.Bir kere "havlayan köpek ısırmaz" diyenlere asla aldırış etmeyin. Memleket manyak dolu. Hergün insanlar birbirini hiç uğruna kesip doğruyor,çekip vuruyor.
Rezille rezil olmayın. Savcılığa gitmek bile çare etmiyor bazı yaratıklara.
Korkmuyorlar,çünkü kaybedecek hiçbir değerleri yok.
Yukarıda bazı arkadaşların söylediklerini uygulayın.
Gaz çıkarın,soğan sarımsak yiyip püfür püfür kokun. Kıl alma olayını mantıksız bulduğunuzu da söyleyin. Bıyıklı olun.Tırnaklarınızın içi pis olsun. Yani bayağı pis olun.
En iğrenç adam bile yanında daha iğrencini istemez :)
İsteklerinizi çoğaltın. Altın olayını abartın.
Bol şans...
Uzaktan kızdırmadan cok zor heleki asker diyosun o sana iyice sarmıstır simdi alternatif birini bulması lazım yoksa o psikolojide senden asla nefret etmezmaalesef 3 ay görüşme şansımız yok askrliği bitene kadar yani. uzaktan neler yapabilirim sizce?
Bir kere "havlayan köpek ısırmaz" diyenlere asla aldırış etmeyin. Memleket manyak dolu. Hergün insanlar birbirini hiç uğruna kesip doğruyor,çekip vuruyor.
Rezille rezil olmayın. Savcılığa gitmek bile çare etmiyor bazı yaratıklara.
Korkmuyorlar,çünkü kaybedecek hiçbir değerleri yok.
Yukarıda bazı arkadaşların söylediklerini uygulayın.
Gaz çıkarın,soğan sarımsak yiyip püfür püfür kokun. Kıl alma olayını mantıksız bulduğunuzu da söyleyin. Bıyıklı olun.Tırnaklarınızın içi pis olsun. Yani bayağı pis olun.
En iğrenç adam bile yanında daha iğrencini istemez :)
İsteklerinizi çoğaltın. Altın olayını abartın.
Bol şans...
Askerdeyse eyleme dökemezsiniz ama söylemlerinizle belli edin bazı şeyleri. Ikındı vaktine kadar uyuduğunuzu falan sansın. Ev temizliğini gereksiz bulduğunuzu söyleyin. 2-3 haftada bir banyo yaptığınızı laf arasına sıkıştırın.ben
ben de sizin gibi düşünüyorum kadınlar şikayet ediyor da bir şey olmuyor yollarda cinayete kurban gidiyorlar allahım sen koru. bu kadar korkmasam ya da insan haklarına güvenebilsem şikayet eder dururum ama olay öyle olmuyor. o yüzden o benden soğusun vazgeçsin ayrılırken çok çirkinleşmesin istiyorum.
nişanlım şu an askerde bu iğrençlikleri yapmam mümkün değil başka aklınıza gelen şeyler varsa yazın lütfen.
Size ettiği küfürleri ve hakaretleri mesajla attıysa onları ailenize gösterin aileler karışsın nişan atılsın diye bu kadar hakaret eden herif iftira attı de geçkızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
hayır maalesef telefonda konuşurken söyledi mesajlarda çok ciddi şeyler yok ama yine de can sıkan detaylar var tabi.Size ettiği küfürleri ve hakaretleri mesajla attıysa onları ailenize gösterin aileler karışsın nişan atılsın diye bu kadar hakaret eden herif iftira attı de geç
artık dediğiniz gibi sohbet arasında saçmalayacağım mütemadiyenAskerdeyse eyleme dökemezsiniz ama söylemlerinizle belli edin bazı şeyleri. Ikındı vaktine kadar uyuduğunuzu falan sansın. Ev temizliğini gereksiz bulduğunuzu söyleyin. 2-3 haftada bir banyo yaptığınızı laf arasına sıkıştırın.
Öyle işte sohbet esnasında kafanızı çalıştırıp üretin bir şeyler. Pis şeyler yani :)
'Cinnet getirdi karısını doğradı' haberlerini çok okuyoruz mesela.Valla ben havlayan köpek ısırmaz diyordum ama çok mantıklı geldi mesajınız. Ciddi manyak çok.
kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
Bi arkadasım fake insta hesapları acıp sevgilisine msj atmıstı sevgilinden hoslanıyorum aramızdan crkil o seni sevmiyor sen cok cirkinmssn bana zamannda ole solemisti seni terkedicrk bence sen onu terket felan dye :) kızda anlam veremiyordu bu kim diye bole aylarca aradı bulamadı sevgilisiyle en son b sebebden ayrıldılar msjlar gelmemeye basladı hatta bdaha hic gelmedi hesaplar kapatıldı felan ogrendıkki cocuk atıyormus kıza msjları ayrılsın brnden dye :)kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?