Nişanlım beni delirtecek

Canım genelde evlilik stresinden olur böyle şeyler.Umarım geçer;ama buradan şöyledir böyledir dememiz doğru değil.En güzeli birgün oturup konuşman gerekir nişanlınla.Neden bu şekilde davranıyor öğrenmen lazım...Umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur ve mutlu olursunuz...

ah canım;
sakın uzulme aynı seyı bende yasadım..
kesınlıkle dugun stresı
benımkının yanına varılmazdı sinirden
soru bıle soramazdım..
hatta dugun gecesı yola cıkalım mı cıkmayalımmı dıe ıkılemde kaldık
aileler hemen gtmemızı istememısler
kulagına gtmıs
ustumde geınlık vardı hemde:)) kuaforden aldı benı..
ben sımdı bu saatte, otelde suıt odayı, bu geceye nasıl ayarlarım die
bana patlamstı :))
ama gelın aldılar benı gıttık eve
öncekı halınden eser kalmadı..
etegımın altlarında gezmeye basladı resmen..

bende 8 aydır nişanlıyım ve benimkide benim memleketime gelmiyor
maddiyata hiç önem vermiyor
bizle ilgili bi masraf var dedim böyle böyle
ay başını bekleseydik dedi az sonra bi aile dostu aradı hemen hesabına geçireyim parayı dedi borç istemiş parası varmış veriyo yani
saatlerce ağlamak istiyorum bıktım bundan

gerçekten bıktım

bütün nişanlılar arasında bu tip sorunlar var malesef evlilik stresinden biraz,biraz da maddi zorluklar..

canım bende sözlüyüm ve bikaç güne kadar nişanım var ama bizdede sorunlar oluyor çünkü iş ciddiye bindikçe insan çok farklı bi piskoloji içine giriyor bence ondan kaynaklanıyor çok tuhaf oluyorsun o dönemlerde ama tabiki bu yaşadıkların uzun sürerse bir sorun var demektir onunla konuş eğer yine tatmin olamıyorsan bu böyle devam ediyorsa yok yakınken kararını vericeksin nişanlılık dönemi zaten tam anlamıyla tanıma dönemidir çünkü hakikaten iş ciddiye bindikçe insanların farklı huyları ortaya çıkabiliyor canım. Çok iyi düşünmek lazım evlilik işi zor bir karar.

canım belki evlilik stresi başlamıştır nişanlında.madem yüzyüzeyken sorun yok o zaman yan yanayken bu konuyu konuşun ve rahatsız olduğunuzu söyleyin

düğün stresi geçer diyemiyeceğim çünkü aynı stres sizdede oluyor ve siz bunu çekmek zorunda değilsiniz..

erkekler evlenerek sadece kendi hayatları değişiyor ve karşısındaki kadın için bi fedakarlık yapıyor havalarından çıkmalılar..

evlenmeden önce bende çok stresliydim sinirliydim çünkü çok erken yaşta oldu 21 yaşımda onun için sık sık sıkıntımı paylaşarak rahatlamaya çalışıyodum..

ama burbuk çok güzel söylemiş kimse kimsenin şamar oğlanı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…