Z
zehra_zehra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zehra_zehra
-
farklı şehirlerde olmak zaten başlı başına bir sorun.yüz yüze vakit geçirmeyince sorunlar yanlış anlamalar başlıyor ve gerçekten gözden uzak olan zamanla gönülden de ırak oluyor.zamanında buna çok yakın bir olay yaşadım.nişanlımdan farklı şehirlerde olmaktan dolayı telefonda yanlış anlamalar kırgınlıklar inat aramamalar sormamalar sonucu ayrılmıştım.sevdiğim halde.imkanınız varsa düğün işini uzatmayın derim.
farklı şehirlerde olmak zaten başlı başına bir sorun.yüz yüze vakit geçirmeyince sorunlar yanlış anlamalar başlıyor ve gerçekten gözden uzak olan zamanla gönülden de ırak oluyor.zamanında buna çok yakın bir olay yaşadım.nişanlımdan farklı şehirlerde olmaktan dolayı telefonda yanlış anlamalar kırgınlıklar inat aramamalar sormamalar sonucu ayrılmıştım.sevdiğim halde.imkanınız varsa düğün işini uzatmayın derim.
araya gerçekten soğukluk girmiş,iyi düşün taşın..hayatını birleştiriceğin insanı iyi tanı,sonsuza dek sen yaşıycaksın evlendiğin takdirde..
ewet soğukluk girdi sahiden
nasıl ayağa kaldırabilirim bu monoton ilişkiyi bilemiyorum
beni merak etmesini , özlemesini , sevgi dolu cümlelerini özledim
canım seni anlıyorum,ama içinden gelmezse ağzınla kuş tutsan boş:umursamaz:yapıcağın şey şu olsun,sen yine msj at,ara sor,soğuk durma,ve zamana bırak..umarım yoluna girer herşey.
hani hep nişanlılıkta olur böyle şeyler evlneinice düzelir derler ya ben de ona aldanmıştım..işte nişanlılık stersidir evlenince geçecek sandım ama evlenince öyle şeylerle karşılaştım ki!!!!benimki daha nişanlandığımız ilk günden soğukluğa başlamıştı acayip hareketler sonra uzağa gitti çözemedim kafam çok karıştı kabullenemedim..evlendik sonra daha beter oldu..
seninki de öyle olacak demiyorum ama balık baştan kokarmış ben bunu anladım..sen iyice bir kontrol et davranışlarını ciddi anlamda böyle devam ederse yol yakınken dön..evlenince herşey daha da kötüye gider..
öteki konunu okumuştum hatta yorum yazmıştım..bence bunda sizin sorunlarınız yatıyor..ailelerin beklentileri ,herşeyin istenildiği gibi olmaması ,belki evlendikten sonra sana istediği gibi bakamama gibi bir düşünce..........
Aso'cum herşey o kadar güzeldiki
üzerime çok düşerdi.. ilgilenirdi.. sevdiğini belli ederdi
beni sevdiğini sık sık söylerdi..
yani herşey güzelken düğünümüze çok az zaman kala bu soğukluk neden anlamıyorum
dün bana dediki sana bağlanmam için sende bana yardımcı ol dedi
çünkü o bana soğuk davrandıkça bende soğuk davranıyorum elimde deil.. içimden gelmiyor çünkü(
nişanlımıda anlıyorum şu devirde düğün yapmak kolay değil heleki maddi imkanlar kısıtlı ise bizimki gibi..ama hiç bi şey böyle olmasını gerektirmemeli :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?