Nişanlım benimle artık hiç ilgilenmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_zehra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende seni gibi düşünüyorum.. ve sıcak yaklaştım nişanlıma ertesi günüde biraz çektim kendimi işlerimde çok yoğundu o gün işyerinde hemen hesap sormaya başladı.. tabiki bu benim çoook hoşuma gitti yerimseniben beni merak etti o gün , neden aramıyorsun diye sitem ettii. daha iyiyiz şimdi kızlar

ewet şebnemcim bu tür soğukluklar ilişkiyi yıpratıyor.. ama dedim ya son günlerde eskiye dönüş var çok şürü iyiyiz :))

gel senin ağzını öpem ne kadar doğru tespit ve ne kadar güzel bir yorum yapmışsın
çok tşk ederim yazdıklarının hepsi doğru yerimseniben

benimde 1 aylık nişanlı olan bir arkadaşım sırf bu yüzden nişan atmayı düşünüyo

çok zor bir durum evet ama bence aşılabilir
o soğuk durursa sen 2 kat ilgilen
o aramazsa sen ara
her sabah günaydın her akşam iyigeceler mesajını eksik etme
en azından hiç aramasa dahi gün içerisinde, bu mesajlar rutine bağlanırsa hiç yoktan iyidir konuşmuş olursunuz

ilgini sevgini alakanı hep belli et, zamanla o da bu duruma ayak uydurucaktır inanıyorum buna

ayrı şehirlerdeyseniz konuşamasanızda mektup yazabilirsin yada ufak bir not defteri al gün içerisinde o aklına geldiğinde içinden geçenleri yaz ve gönder böyle ufak şeyler bile işe yarayabilir birazda biz romantik olalım.umarım güzel olurrr...

aynı sıkıntı bi bende var sanıyordum . bu normal mi acaba gerçekten ?
bu şekilde olursa zamanla birbirimizden koparsak diye korkuyorum

bildiğim şey, ben sorunu dile getirdikçe onun daha kötüye gittiği.

zehra_zehra sen nasıl toparladın durumu canıum ? azcık bana da tavsiyede bulunsan :)

canım düğününüzede az kalmşı ama bu aralar onun yanına gitme ihtimalin varmı gitsen biraz yanyana başbaşa vakit geçirseniz derim ben uzaktan biyere kadar ilgi göstersende olmayablir inş. bu durum falza uzun sürmez uzatırsa yada uzarsada olmaz yanii ne düşünüyo bi sor böyle devam ederseCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…