canım ben ne kadar zamandır birliktesiniz görücü usulü mü yoksa flört ederk mi evlenmeye karar verdiniz merak ediyorum.yazabilir misin.çünkü kimi ilişkiler ani hoşlanmayla vakit geçirmeden apar topar ani hissedilen kıpır kıpır duyguların sonucu hemen evlilik kararı almayla ve buna bağlı olarak sabun köpüğü gibi duyguların sönmesiyle son buluyor.acaba sizinki de mi öye?eğer değilse korkma evlilik arifesi bunalımıdır.
çok teşekkür ederim bulutcum. inş. nişanlımın durumda kuzeniki gibi geçicidir..canım evleneceksiniz yuva kuracaksınız maddi acıdan sıkıntıları olabilir.ben sana bi örnek veriyim için rahatlar belki..kuzenim 1 yıldır nisanlı.nisanlısını cok seviyor.dügünlerine 1 ay kaldı.kızla gecen gün konustuk kuzenimin artık onunla cok ilgilenmedigini söyledi.bende kuzenime belli etmeden agzını aradım aranız nasıl diye.yuva kurmanın verdigi maddi manevi stresten eskisi kadar ilgilenemiyorum onunla dedi..oda ondan sogudugumu sanıyor ama asla öyle degil sadece herseyi stres yapar oldum evlensem atlatıcam üzerimdeki sıkıntıyı dedi..belki senin nisanlında böyle bi sıkıntı yapmıstır canım..
ewet bisde sevgili iken çok daha heyecanla yaşardık ilişkimizi. tadı bir başka idi o günlerin. özlüyorum wallaya bu zamanda evlenmek cidden zor..evlenmeden önce sinemalar, yemekler ,gezer tozardık ,su gibi paa hacardık ,rahattık
evlendik ,borç,ondan kıs bundan kıs ,para biriktir..evlilik böyle bişi..şimdi bekarken yaptıklarımızın 10 da 1 ini bile yapamıyoruz
cnmm farklı şehirlerde olmak zor..bizde senin gibi farklı şehirlerdeyiss sevgilimle..ilk zamanki gibi habire aramalarrr konuşmalar msjlar olmuyor bu bi gercek zamanla alışkanlıga dönüşüyorrr...bende çok takıloyordummm önceden telefon elimden düşmesdii..şimdi ise günde 2-3 kez anca konuşuyorus msjlar ise çok azzz..yanii normal aslındaaaaaa artık herşeyimizi biliyoruz nezaman neyaptıgını biliyorummm..habireeeee sıkıştırmanın manası yokk..birlikte oldugun zamanlardaaa mutluysanız sorun yoksa takılma bunlaraa 1.5 ay sonra evlencennn ondan sonraa gülceksinnn bunları neden sorun yaptım diye...
ewet tatlım nişandan sonra herşey sahiden ddaha da zorlaştı.. bizde daha çok tartışmaya başladık çünkü bu kez ilişkimizde sadece ikimiz yoktuk ailelerde vardıwalla canım aynen senin durumlarını bende yaşadım ve yaşıyorum da ...bende nişanlıyım nişanlım başka şehirde olsa iyi yurt dışında...inan görüşemesek bile onun en azından türkiyede olduğunu bilmek bile bana sanki yakınlarımdaymış gibi hissettiriyo...oysaki çook uzaklarda...nişandan sonra herşey sanki daha da zor gelmeye başladı...daha çok tartışmaya başladık bizde.ama sonra bu şekilde birbirimizi yıpratmamaya karar verdik...malum uzaklık zaten başlı başına bi sorun başka sorunları da biz çıkarmak istemedik.konuştuk açık açık.hergün kavgayla daha da soğursunuz...konuşun bence birbibrinizi kırmamaya çaılışın.çok zor uzaklık...onun da eminim kafası karışıktır...düğün yapmak her haliyle zor bişiy.biraz anlayış gösterin ikinizde...ama ilk önce konuşun daha da soğutmadan...
teşekkür ederim yorumun için. inşallah düzelir ümidi ile avunuyorum benşehir farklı olsada bence bu sorun olmamalı ve kesinlekle var olan bi sorunu yokmuş gibi görmeyin evlenince geçer mantığına inanmam ben.bizde nişanlandık düğün stresi yaşadık ama aramızdaki bağ hiç kopmadı herşeye beraber gögüs gerdik ve şu gerçekki bir sorun varsa ve bunu karşındakiyle paylaşmıyorsan çözümüde yoktur.bazen asla düzelmez dediğim sorunları soğuklukları konuşarak çözdük sakın içine atma mutlaka nişanlınla konuş
yanına git canım süpriz yap belki uzak kalmak araya mesafe koymuştur hem konuşup derdini anlatırsın iyice ona...
ewet soğukluk girdi sahiden
nasıl ayağa kaldırabilirim bu monoton ilişkiyi bilemiyorum
beni merak etmesini , özlemesini , sevgi dolu cümlelerini özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?