- 9 Eylül 2013
- 12.055
- 27.764
- 798
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
6 sene önce kuşak bağlamadan evlendim. Pariste de değil iç anadoluda olduYa ben bir şey soracağım.
Tamam kızın nişanlısının konueşma tarzı hoş değil buna sonuna kadar katılıyorum.
Ama herkes Paris 'te mi yaşıyor Allah aşkına
Kurtulun şu kırmızı kurdeleden felan. Evet bencede gereksiz ve saçma ama herkesin bir ailesi var. Herkesin benimsediği değerler var. O kadar kolay mı her şey. Bir de her şeye ben olsam kesin ayrılırım diyenler. Gerçekten ayrılabilirler mi acaba hemen ? İnsanların hayalleri var, beklentileri var vs. konuyla alakasız belki ama biraz daha mı gerçekçi yorumlar yapılsa ?
Bunu öğretmen olmasıyla bağdaştırmak çok saçma. Kendi ideolojisini çocuklara aşılamıyorsa ve işini iyi yapıyorsa neden öğretmenliği haketmiyor olsun. O kişi atandığı için mi siz atanamadınız ?Ne diyeceğimi bilemiyorum
Madem bakire olmadan kırmızı kuşak bağlamanız zoruna gidecekti o zaman tutsun bi yerini.
Terbiyesiz adam.
Bunlar da eğitim veriyor. Ve ben atanamamiş şekilde bunları seyrediyorum.
Vah vah.
Siz de kendinize dedirtmeyin böyle şeyler.
Hevesi varsa o kendine bağlasın.
[Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor. Moralim çok bozuk. Nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum
Şu forumda ki genç kızlar kocanın hayat arkadaşı olamıyorsa matah birşey olmadığını, evlenmenin bir genç kız için başarı ve statü olmadığını, ne olursa olsun kocam olsun zihhniyetinin hayatını yakmaktan başka birşeye yaramadığını ne zaman anlayacaklar çok merak ediyorum. Konu sahibi sizin sorununuz sadece düğün mü sizce. Adam açık açık sen doğuya tek git ben rahatımı bozamam demesini dert etmeye başlayın düğüne kadar bence. Bir adam eşini ya da nişanlısını imkanı varken sırf rahatı bozulmasın diye doğuya tek gönderiyorsa sen onla nasıl bir evlilik hayal ediyorsun merak ettim. Evlilik iyi günde kötü günde bir olup birbirine destek olmakken daha yolun başında sizi ortada bırakan ve tek başına doğu görevini yap gel diyen adamla evlenmek için adamı ikna etmeye uğraşacak kadar acizmisiniz. Bence oturun düşünün bu adam sizi ne kadar önemsiyor ve seviyor diye.
Mukkemel yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?