- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Çok haklısınız. Ben kız tarafı olarak en az 30.000 tl masraf yaptım. Eşit olmaya çalıştık ilerde bir şekilde bana laf sokulmasın, altta kalmayım diye. Ama altınlar benim deyip arabayı üstüme aldırdım.Düğün masrafları neden erkeğe ait acaba??
Sanki damat tek başına evleniyor!
El alem eğlensin diye yapılan milyon tane saçma masrafın damada kitlenmesi yetmiyormuş gibi düğünden gelenlerde geline ait oluyor.
Gelin resmen düğününü bir gelir kapısı olarak görüyor.
Ayıptır yahu yuva senin yuvan nasıl olurda insan evi borç içinde iken *bonom oltonlorom* diye kezbanlık yapar??
Erkek olsam bu düşüncede olan bir kız ile asla evlenmem.
Sorsan kadın erkek eşit pehhh
Sakın verme, boşanma durumunda sana kalan sadece altınlar....nişanlım düğün-ev eşyası masrafları için altınların bir kısmını alabileceğini söyledi ailesi düğün masraflarında bize pek yardım etmeyecek çünkü durumları iyi değil ya da onlar alıyo gibi görünse de nişanlım büyük ihtimalle onlara verir altınları. bense düşünüyorum ki hem eşim olacak kişi güveniyorum sonuçta bizim borcumuz diye vermek istiyorum hem de onlar gelinin ve benim bir güvencem diye düşünüyorum çünkü bu hayatta hiç birşey belli değil ne olacağımız belli değil ne yapmak doğru olur bu arada bir kısmını diyo ama bunu yumuşatmak için söylüyo o kadar masrafa altınların hepsi gidecektir eminim. benim kendi düşüncem o altınların uzun yıllar banka hesabında kalması ilerde ev almamız için diye düşünmüştüm ama bu kadar borç varken de olur mu
Cnm kısa ve sen bu adamdan arkana bakmadan kaç ayrıl.nişanlım düğün-ev eşyası masrafları için altınların bir kısmını alabileceğini söyledi ailesi düğün masraflarında bize pek yardım etmeyecek çünkü durumları iyi değil ya da onlar alıyo gibi görünse de nişanlım büyük ihtimalle onlara verir altınları. bense düşünüyorum ki hem eşim olacak kişi güveniyorum sonuçta bizim borcumuz diye vermek istiyorum hem de onlar gelinin ve benim bir güvencem diye düşünüyorum çünkü bu hayatta hiç birşey belli değil ne olacağımız belli değil ne yapmak doğru olur bu arada bir kısmını diyo ama bunu yumuşatmak için söylüyo o kadar masrafa altınların hepsi gidecektir eminim. benim kendi düşüncem o altınların uzun yıllar banka hesabında kalması ilerde ev almamız için diye düşünmüştüm ama bu kadar borç varken de olur mu
İii de ya boşanırsam diye ömür mü geçerbence çok iyi düşünün. ilk eşimle evlendim aradan bir ay geçti ve araba almak istedi ve ben de eşim diye nihayetinde verdim tüm nişanda nikahta takılan. hem kendi tarafımdan hem de onların taktıklarından hepsini verdim işte. arabayı tanıdığımız birinden almıştık ve ruhsat için paramız yetmeyince ruhsatı sonra üstüne geçirirsiniz zamanı var dediler bize. biz de"tamam" dedik. iki ay sonra eşim ile aram açıldı ve gitti arabayı annesini üstüne yaptırdı ve biz boşandık. doğal olarak ben hiç bir şey ispat edemedim avucumu yaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?