- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
2 gece önce arkadaşlarımla bir etkinliğe gittim. Bilerek ve isteyerek buna söylemedim ve yazmadım. Mesajlarına da dönmedim. Dün bana söylendi durdu beni unuttun nasıl haber vermezsin diye. Kendine gelince öyle demiyor ama. Resmen onun izin verdiği ve istediği sürelerde konuşabiliyoruz ben isteyince yok, yoğun. Kendimi çok kötü hissediyorum.Bir şok lazım. Bırakın aramayın akşamları o arasın. Arayınca çok normal konuşun ama çok sevgi dolu değil. Ertesi gün yine siz aramayın, niye aramıyorsun derse yorgundum deyin.
Bırakın biraz afallasın bir süre. Siz onu düşünmeyin, ne oluyor bu kıza diye düşünmekten uykusu kaçsın biraz bakalım
Peki bunu aramama dışında başka nasıl yapabilirim?Arama.. kaçan kovalanır ciddiyim .
Düğünümüze 6 7 ay kadar daha var. Düğün eşya vs problemimiz yok hallettik ama ev almayı düşünüyoruz bunun içinde maaşımız yeterliydi çok yoğun bir işe geçmesi gerekmiyordu. Kendisi tutturdu daha iyi şartlarda yaşatacağım seni diye. Çok söyledim çok dil döktüm bu durumun bizi uzaklaştıracağını, öyle de oldu. Gereksiz bir maddi çabaya girdi.Düğününüz için para biriktiriyorsunuz anladığım kadarıyla.
Nişanlı kimi tanıdıysam, bir müddet sonra böyle kopukluklar olabiliyor düğüne yaklaşılıp sorumluluklar arttıkça. Ben size sevgisinin azaldığını değil gerçekten yorulduğunu anladım yazdıklarınızdan. Bence siz biraz alınganlık ediyosunuz. Sevmese nişanlanmazdı diye düşünüyorum. Düğününüze az kalmıştır diye düşünüyorum, biraz sabredin zaten artık aynı evde yaşayacaksınız. O zaman da biraz uzaklaşsa da nefes alsam dersiniz, diyoruz, diyorlar.
Yüz yüze geldiğinizde mesafeli bi duruş sergileyin onu hayatının merkezine koyma bu gibi şeyler nişanlısınız hem baştan iyice didikle evlenince pişman olma .Peki bunu aramama dışında başka nasıl yapabilirim?
Kıyamıyorum ama sanırım hakediyor deneyeceğim teşekkür ederim.Arama ama bir sorun da yok gibi davran. Çok sıcak davranma. Biraz korksun.
Düğünümüze 6 7 ay kadar daha var. Düpün eşya vs problemimiz yok hallettik ama rv almayı düşünüyoruz bunun içinde maaşımız yeterliydi çok yoğun bir işe geçmesi gerekmiyordu. Kendisi tutturdu daha iyi şartlarda yaşatacağım seni diye. Çok söyledim çok dil döktüm bu durumun bizi uzaklaştıracağını, öyle de oldu. Gereksiz bir maddi çabaya girdi.
Evet doğru bir noktaya değindiniz. Bir duraksadım. Hayatımın merkezine çok koyduğumu farkettim şuan.Yüz yüze geldiğinizde mesafeli bi duruş sergileyin onu hayatının merkezine koyma bu gibi şeyler nişanlısınız hem baştan iyice didikle evlenince pişman olma .
İş değiştirdi. Bu işten önce o kadar ilgiliydi ki. Hala daha sevgi dolu ama işi inanılmaz ağır. Gittim gördüm sürekli ayakta ve öok fazla kişiyle konuşup muhattap olması gerekiyor. O böyle bir işe alışkın değildi.Ben nisanliyken erkegin pek aramamasini yada aramakta isteksiz olusunu evlilige cok da emin olmadigini kararsiz kaldigini dusunuyorum.
Öyle mi diyorsunuz? Ne kadar bir süre de alıştı peki? Ben ne yapmalıyım, ne önerirsiniz ?Ayy benimki de ilk ise başladığında tavuk gibi erkenden uyurdu sonra yoğun iş temposuna alıştı o ilk zamanları anlatıp dalga geçiyoruz. Bence zamanla yoğunluğa alışır düzelir bence biraz zaman taniyin
Surekli gorusmek cok yakin olmak demek degildir bence.. O bağ kurulduysa, ara sira iletisim azalsa bile sıkıntı olmaz/olmamali.. Sen biraz hassas bakiyorsun sanirim olaya.. Her seyi "beni sevmiyo, ilgilenmiyo" diye gormemek gerek.. Hem nisanlina gereksiz çıkışların olabilir şu durumda, anlayışsız pozisyonuna dusebilirsin, hem de kendine dunyayi bos yere dar edersin..Düğünümüze 6 7 ay kadar daha var. Düğün eşya vs problemimiz yok hallettik ama ev almayı düşünüyoruz bunun içinde maaşımız yeterliydi çok yoğun bir işe geçmesi gerekmiyordu. Kendisi tutturdu daha iyi şartlarda yaşatacağım seni diye. Çok söyledim çok dil döktüm bu durumun bizi uzaklaştıracağını, öyle de oldu. Gereksiz bir maddi çabaya girdi.
Evlenmeye ikna eden taraf oydu ondan yana şüphem yok. Nolduysa nişandan sonra oldu. Bizim çok paraya ihtiyacımız yok bende çalışıyorum diyorum olmaz diyor. Kendisi inşaat mühendisi tüm gün ayakta ordan oraya sürükleniyor. Biz görüşemedikten en güzel anlarımızı kaçırdıktan sonra ne anlamı kaldı paranın? Ben lüksü seven biride değilim üstelik. Yüzyüzeyken hiçbir problemi yok. Evde yalnız olduğu için yemek yiyor duş alıyor tv de ninni gibi geliyor bilmiyorum çok mutsuzum şuan.Anladım Allah tamamına erdirsin canım.
Acaba geçinemeyiz korkusu mu oldu?
Ben de nişanlıyım bende de var aynı şey canım şu an askerde bile düşünüyor hayatımdaki bazı şeyleri değiştireyim diye. Bir arkadaşım daha var onlar da yeni nişanlandı onlarda da böyle biraz uzaklaşma oldu aralarında oturup konuştular düğün öncesi kaygı yaşıyordu çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?