Nişanlım erkenden uyuyor

Bence hiç senaryolar üretmeye gerek yok.
Herkesin uyku ihtiyacı farklıdır.
Adamin bütün enerjisi ise odaklı demek ki şu anda daha yeni başlamış kendini göstermek ispatlamak için çok fazla çabalıyor olabilir.
E sonra da yorgun düşüp erkenden uyuyordur.
Bence tribi nazi bırakın destek olun anlayış gösterin bir süre sonra bünyesi alisacaktir illa ki.

Ben işe yeni başladığım zamanla şu an ki zamanlarımı kiyasliyorum çok fark var gerçekten.

+1

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana çok iyi geldi. Gece düşündüm taşındım birşeyleri değiştirme kararı aldım. Mesela bu sabah ben günaydın yazdım sevdiğimi ve destek olduğumu söyledim. Müsait anda aradı çok mutlu olmuş. Belkide yaklaşımım çok yargılıyıcıydı.

2 gündür ben onu hiçbir şekilde aramadım, çünkü aradığımda hep sitem ediyordum iletişimin azaldığından ötürü. Dün mesaj dahi yazmadm o yazmadıkça. Bu sabah günaydın diyip birkaç güzel söz yazdım bıraktım sonra o bana döndü. İki gündür ne yapmaya çalıştığımı sordu. Burda tek neşem sensin ama sende beni yalnız bırakıyorsun dedi. Belli ki benimde davranışlarım yanlıştı.

Desteğe ihtiyacı olduğunu, uzaklaşmanın zıtlaşmanın anlamsız olduğunu söyledi zaten sabah. Bende tavırlarıma dikkat etmeye karar verdim bu konuyla daha da iyi anladım. Teşekkür ederim :)

Uyuduğuna eminmisin ? Ben değilim.

Senden habersiz arkadaşlarıylada takılıyor olabilir

Cok sevindim, demek istedigim buydu aslinda tam olarak.. Beklentiyi abartip vesveselerle huzursuz olup bunu karsi tarafa da yansitmanin hic bi anlami yok, dahasi zarari var.. Insan stresliyken, yogunken hayatindaki insandan sadece destek ve sefkat bekler, bi de kaprisle triple karsilasirsa ne kadar kotu bi durum olur dusunsene.. Adam gercekten yogun belli ki, senin bozuldugunun da farkinda ama elinden bisey gelmiyor, iyice geriliyor.. Sen kapris yerine şefkatle sevgiyle yaklasinca o da nasil mutlu olmus rahatlamistir Allah in izniyle.. En guzelini yapmissin.. Tebrikler.. Allah tamamina erdirsin tez zamanda guzel hayirli bi yuvaniz olsun insaAllah..

Biz esimle napsak o zaman bilemedim :) 10 aylik bir oglumuz var.. esim de ben de calisiyoruz. Mesaiye kaldigi zaman ben o geldiginde uyumus oluyorum. Sabah da benden once kalkip gidiyor ise. Gun icinde de yogun, bazen hic konusmadigimiz oluyor.
Mesaiden geldiginde oyl yorgun oluyor ki cani hic konusmak istemiyor. Konusmuyoruz. Ya da cocuk ve is beni cok yorduysa ben istemiyorum konusmak, ustelemiyor..
Ama yataga yattigimizda uyuyor bile olsam, her gece mutlaka sarilir koklar oper.. e ben daha ne isterim bu adamdan :)
Diyecegim o ki sevgisinden eminseniz detaylara takilmayin, rahat birakin sik bogaz etmeyin. Kendinizden sogutursunuz. Bir kac aya ayni cati altinda olacaksiniz zaten, rahat olun.

Benim eşimin finans sektöründe ve ise ilk girdöğünde çok zorlandı. İlk günler (o zaman sevgiliydik ) saat 9 da yatıyordu. Erken yatmazsa iş yerinde dikkatini toplayamadigini hata yaptığını söylüyordu. Hatta gün içinde mesaj da atmiyordu sadece öğlen arıyordu. Ama bir 6 ay sonra işi öğrenip rutine bindirince rahatladı. Şimdi 11 de yatıyor. Bence nisanliniz yeni işinde belli rutinleri oturtup işte kendini güvende hissedince düzelir. Ayrıca artık nisanliniz yok o 1 kere aradı da ben 2 kere aradım da böyle şeyleri aşmış olmanız gerekiyor. ..

Amin teşekkür ederim. Yorumlarınız sayesinde aştım bu durumu daha ılımşı yaklaşıyorum o da eskiye oranla daha iyi :)

Çok sağolun.

Uyuduğuna eminmisin ? Ben değilim.

Senden habersiz arkadaşlarıylada takılıyor olabilir
Evet uyuduğuna eminim şehir merkezine normal şartlarda kendi bile gidemiyorken o saatte hiç gidemez.

Konuştuk hallettik. Ben anlayışlı davranıyorum sürekli yazıp aramasını beklediğimi bu konuyla farkettim. Ben ılımlı olunca o da iyi yaklaşıyor bana artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…