- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.714
- 898
- Konu Sahibi simgebehra
-
Ayy benimki de ilk ise başladığında tavuk gibi erkenden uyurdu sonra yoğun iş temposuna alıştı o ilk zamanları anlatıp dalga geçiyoruz. Bence zamanla yoğunluğa alışır düzelir bence biraz zaman taniyin
Söylediklerinizde çok haklısınız ama özlüyorum. Eskiden herşeyi paylaşırdık akşamları saatlerce sürmesede konuşur günün yorgunluğunu atardım sanki sesinde. Şimdi ise 9 da uyuyor gündüz zaten yok...Surekli gorusmek cok yakin olmak demek degildir bence.. O bağ kurulduysa, ara sira iletisim azalsa bile sıkıntı olmaz/olmamali.. Sen biraz hassas bakiyorsun sanirim olaya.. Her seyi "beni sevmiyo, ilgilenmiyo" diye gormemek gerek.. Hem nisanlina gereksiz çıkışların olabilir şu durumda, anlayışsız pozisyonuna dusebilirsin, hem de kendine dunyayi bos yere dar edersin..
9 10 arası uyuyakalmış oluyor. Sabah 6 da kalkıyor buçukta iş başı yapıyor ben ona nazaran daha geç kalkıyorumErken dediğiniz kaç
Adam kaçta kalkıyor
Sonuçta siz yemek yiyip duş alıp adamla konuşmak istediğinizde o uyuyorsa duşunuzu sonra alın mesela
Eski işi çok rahattı ama o seferde şehir dışı işi çok oluyordu bu sefer kıskançlığım tavan yapıyordu. Şaşırdım kaldımAynen böyle düşünüyorum
Adam gerçekten güniçinde çok yoruluyor bence de
Ama hayat hep ayni sekilde akan bi sey degil ki.. Hayati paylasiyorsaniz, dip dibe oldugunuz anlar da olacak, bazen mecburen ayri kaldiginiz zamanlar da.. Kiyaslamak dogru degil.. Her sey akar, her sey degisir.. Onemli olan yersiz korkularla iliskiyi yipratmamak..Söylediklerinizde çok haklısınız ama özlüyorum. Eskiden herşeyi paylaşırdık akşamları saatlerce sürmesede konuşur günün yorgunluğunu atardım sanki sesinde. Şimdi ise 9 da uyuyor gündüz zaten yok...
9 10 arası uyuyakalmış oluyor. Sabah 6 da kalkıyor buçukta iş başı yapıyor ben ona nazaran daha geç kalkıyorum
Evet gittim gördüm çok yorucu bir işi var. Ama söyle ki zaten 9 civarı uyuyor. 6 da kalkıyor 9 saat uyumuş oluyor bazen 8 de uyuyor 10 saat eder sadece ayakta çok duruyor ve çok yönetmesi gereken işçi var onun dışında birşey yapmıyor. Öğle arası ve molalarıda benimkinden uzunAynen böyle düşünüyorum
Adam gerçekten güniçinde çok yoruluyor bence de
Hayatımın merkezine koymuşum fazlaca. Bu konuyla hissettim, iyi de oldu. Kendime yönelsem iyi olacak. Okumam gereken çok kitabım vardı. Onu düşünmekten de uzaklaşmış olurum böylece.Ama hayat hep ayni sekilde akan bi sey degil ki.. Hayati paylasiyorsaniz, dip dibe oldugunuz anlar da olacak, bazen mecburen ayri kaldiginiz zamanlar da.. Kiyaslamak dogru degil.. Her sey akar, her sey degisir.. Onemli olan yersiz korkularla iliskiyi yipratmamak..
Is yerinde her an bi sey cikiyor olabilir, isi yogunsa ogle arasi ancak yetiyor olabilir, o sirada etrafta insanlar bulunuyor olabilir, vs vs.. Aslinda zaman bulabilir diye dusunup kendi icinde kusmenin, uzulmenin, yıpranmanin hic bi mantigi inan yok.. Seytanin vesveseleri bunlar.. Yok yere huzursuz oluyorsun.. Emin degil misin sana olan sevgisinden? Bi sorununuz var mi?? Sevgisinden eminsen Allah in izniyle, sorununuz da yoksa, kendini biraz dizginlemeye calis, kotu senaryolari kafandan uzaklastir..Evet gittim gördüm çok yorucu bir işi var. Ama söyle ki zaten 9 civarı uyuyor. 6 da kalkıyor 9 saat uyumuş oluyor bazen 8 de uyuyor 10 saat eder sadece ayakta çok duruyor ve çok yönetmesi gereken işçi var onun dışında birşey yapmıyor. Öğle arası ve molalarıda benimkinden uzun
Uyuyalım bencedeSende uyu uyumak güzel ne oturuyonal özendim uyuyorummm
Ailemle yaşıyorum akşam yemeklerinde babam hepimizi sofrada görmek istiyor. Hasta olduğu için kıramıyoruz. O yüzden o sürede de o beni beklemiyor uyuyor. Son çare dışarıda konuşup eve öyle gireceğimNormal o zaman
Adam tempoya alışmaya çalışıyor
Siz eve 8 gibi geliyorsanız bile o
Arada konuşun hem yemek yeyin hem sohbet edin
Evlenince şirket farklı bir departmana geçirecek. Bu işide düğün öncesi para kazanmak için kabul etti. Evlendikten sonra nerede çalışacağı belli değil şuan için. Önceki işinde çok fazla seyahati vardı. İçimdeki kıskançlık damarları kabarıp duruyor ne yapacağım böyle benKendin soyluyorsun canim adam 6 da kalkiyormus ve cok yogun calisiyormus 9 diyince bunye kaldirmiyordur ister istenez kut gidiyordur.Evlenincede mi bu iste caliscak.Ben bunyesinin alisipta gec yatacagini sanmiyorum bazi insanlar uykuyla dinleniyor bazilari cok aramiyor.Keske isi degistirse
İçimi okuyorsunuz sanki. Aynen zaman bulabilir istese diye kuruntu yapıyorum. Sevgisinden eminim. Problem hep benim senaryolardan kaynaklı. O uyuyosa bende yatıp uyuyabilirim ne bileyim kendime vakit ayırabilirim ama ben oturup bunları düşünüyorumIs yerinde her an bi sey cikiyor olabilir, isi yogunsa ogle arasi ancak yetiyor olabilir, o sirada etrafta insanlar bulunuyor olabilir, vs vs.. Aslinda zaman bulabilir diye dusunup kendi icinde kusmenin, uzulmenin, yıpranmanin hic bi mantigi inan yok.. Seytanin vesveseleri bunlar.. Yok yere huzursuz oluyorsun.. Emin degil misin sana olan sevgisinden? Bi sorununuz var mi?? Sevgisinden eminsen Allah in izniyle, sorununuz da yoksa, kendini biraz dizginlemeye calis, kotu senaryolari kafandan uzaklastir..
Surekli seyehat olan is daha zor bana gore yani evlenince daha zorlanirdin.Insallah yogunlugu azalir yoksa erkekler yogun iste calisinca eve gelince sadece uzanmak ve yemek yemek istiyorlar.Baska bir seye kafalari kaldirmiyor.Haftasonu tatilse sorun degil aslindaEvlenince şirket farklı bir departmana geçirecek. Bu işide düğün öncesi para kazanmak için kabul etti. Evlendikten sonra nerede çalışacağı belli değil şuan için. Önceki işinde çok fazla seyahati vardı. İçimdeki kıskançlık damarları kabarıp duruyor ne yapacağım böyle ben
Önceki işi ve şimdiki işi de evli birine uygun değil. O da farkında düzeleceğini sabretmem gerektiğini söylüyor. Hep bekleyen ve sabretmesi gereken kadınlar. Bu erkekler iş dışında neyi yükleniyor ben bilmiyorum hiçSurekli seyehat olan is daha zor bana gore yani evlenince daha zorlanirdin.Insallah yogunlugu azalir yoksa erkekler yogun iste calisinca eve gelince sadece uzanmak ve yemek yemek istiyorlar.Baska bir seye kafalari kaldirmiyor.Haftasonu tatilse sorun degil aslinda
Zaman zaman hepimiz bunu yapip kendimize hayati zindan etmiyor muyuz? Dusunuyoruz, olmadik senaryolar kurup inaniyoruz, aslında hic alakasi yok gercekle ama biz perisan oldugumuzla kaliyoruz.. Gercekler hayallerden daha insaflidir : ) bu sozu cok severim..İçimi okuyorsunuz sanki. Aynen zaman bulabilir istese diye kuruntu yapıyorum. Sevgisinden eminim. Problem hep benim senaryolardan kaynaklı. O uyuyosa bende yatıp uyuyabilirim ne bileyim kendime vakit ayırabilirim ama ben oturup bunları düşünüyorum
Mesela ben iş değiştirdiğim ilk zamanlar saat 10 da tv karşısında uyuyakalıyordum, iş arkadaşlarıma tek tek soruyordum siz de böyle misiniz diye, kendime sinir oluyordum resmen, 7-8 ay sürdü sonra yavaş yavaş düzeldi, şimdi 12 , 1 civarında yatıyorum, bence normal, çok üstüne gitme ama hayatının merkezine de koyma nişanlını, anlayışın fazlası da zararlı , ya alışkanlık yapar ya da sevgi azlığı olarak yorumlanabilir mişanlın tarafından.Öyle mi diyorsunuz? Ne kadar bir süre de alıştı peki? Ben ne yapmalıyım, ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?