+1O ortama gelip eski sevgiliye kafa atan adam size nasıl izin verdi ki çok çelişkili
Ayni sekilde mi dusunuyosun??? Alttan almak istemiomusun??? Nisanlin da eski sevgilileriyle gorussun lütfen gorussun ben anlamiyorum nasil bi zihniyet bu nasil bi mezhep nasil bi sevgi saygi??? Madem ortada kotuluk yok eski manitalarinizi evlendikten sonra evinizde agirlayin yakisirBen de aynı şekilde düşünüyorum o yüzden de alttan almak istemiyorm biraz
Bitmiş gitmiş, kan bağınız yok vs. eee.. nişanlı olmasanız bile bana saçma geliyor eski sevgili ile yeniden görüşmek. Nişanlına buluşma için izin alırken söyledin mi bu benim eski sevgilim diye yoksa sıradan bir erkek arkadaş gibi mi bahsettin, bir de eskisiyle olaylı ayrılmışsın, adam yine arıza çıkarsa ne olacak? Adama ve yaşanmışlıkları silip bitirmemen için bir sebep göremiyorum. Yaşanmışlıkları önemseyip eski sevgili ile nişanlı iken buluştuğuna göre hala değeri var eski sevgilinin gözünde.Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
+1Ayni sekilde mi dusunuyosun??? Alttan almak istemiomusun??? Nisanlin da eski sevgilileriyle gorussun litfen gorussun ben anlamiyorum nasil bi zihniyet bu nasil bi mezhep nasil bi sevfi saygi??? Madem ortada kotuluk yok eski manitalarinizi evlendikten sonra evinizde agirlayin yakisir
Bi yerde denk gelirsin selam verirsin iki kelime hatır sorarsın bu gayet olabilir bişe yani bazı kişilere göre ben bunu da yapmam bi samimiyetim kalmadıysa görmezden gelirim ama özellikle buluşmak bana göre gereksiz ne kadar bitmiş olursa olsun geçmişte bi aşk vardı arada yaşanmışlık vardıOldugu gibi anlattım. Mesaj attı görüşmek istedigini söyledi diye. size de yazdıgım gibi yazdım insanın hayatında biraz olsa bile iz bırakmışsa biri ne kdar kötü olursa olsun yine de merak ediliyo, tekrar görüşsem nasıl olur, neler degişti hayatında benden sonra diye. Başta bi şey demedi. Sonra sen uygun gördüysen git ben sana güveniyorum dedi
Olabilir misafirperver bir insanımAyni sekilde mi dusunuyosun??? Alttan almak istemiomusun??? Nisanlin da eski sevgilileriyle gorussun lütfen gorussun ben anlamiyorum nasil bi zihniyet bu nasil bi mezhep nasil bi sevgi saygi??? Madem ortada kotuluk yok eski manitalarinizi evlendikten sonra evinizde agirlayin yakisir
Sevgiliniz de eski kız arkadaşını merak etse sorun yok yani o zaman?Ben de tam olarak bunu merak ettim
Benim de bu konuda içim rahat zaten asla arkasından iş çevirmedigim içinMerhaba,
Ben arkadaşlara katılmıyorum eski sevgili ile pek tabi dost olunabilir. Bunun örnekleri çevremde çok var.
Eğer 2 sevgili zaten kendilerine karşı bir şey hissediyorsa dostluk olmaz. Ama herşey gerçekten bitmiş ise yaşanan tatsız olaylara rağmen 2 sevgili elbette çok iyi dost olabilir.
Bunu boşanan çiftlerde de görüyoruz, boşanmışlar ama sonrasında çok iyi dost olmuşlar...
Konuya gelince de öncelikle sizi tebrik ederim dürüstce nişanlınıza konudan bahsettiğiniz için bunu malesef herkes yapmaz.
Bence bu konuda haksız olan nişanlınızdır; dengesiz davranışlar sergilemiş beli ki size evet gidebilirsin dediğinde "kafa atma" olayını kurmuş kafasında.
Bir kaç gün yazmayın, bir kaç günden sonra da arayın ama konuyu uzatmayın çünkü haksız olsa da insan bir yandan da anlayabiliyor sergilediği davranışı...
Eski sevgilim 5 yıl nişanlı kaldığı kişi ile dost olmayı seçmişti ve kızı bende biliyorum çok iyi bir dostlukları vardır. Kadını da çok severim. Yani olmaz demeyin gerçekten de oluyor...
Çok teşekkür ederm anlayışınız için. Ben de sonradan attıgı mesajlarda art niyet sezdigim için tersledim zaten. Ne olursa olsun nişanlımla da iyi olacagımza eminim birbirimizi çok seviyoruz çünkğBen sizi anlıyorum. Bir zamanlar arada duygusal boyutu ileri düzeyde yaşanmışlıklar olabilir. Ilişki normal sayılabilecek bir saygı çerçevesinde bittiği zaman, hayatınızdaki o insanın sıradan bir arkadaşınızdan farkı olmuyor.
Çirkince bitip sonrasında ben hayatıma bu insanı niye almışım diye kendinizden utanabileceğiniz bir ilişki yaşamaktansa, karakteristik özelliklerine değer vermeye devam edeceğim birinin sıradan bir arkadaş olarak hayatımda kalmasını yeğlerim. Merakınızın hiçbir art niyet içermediğine eminim bu yüzden.
Bi' ilişkinin sona ermesi için illaki olumsuzluklar yaşanacak noktaya gelmesi gerekmiyor. Ideal, mükemmel uyuma sahip diye düşünülen ilişkiler, evlilikler dahi görüş ayrılıkları yüzünden bitebiliyor.
Nişanlınızın görüşmenize mani görmedikten sonra sergilediği tutum hoş olmamış yalnız. Evet, normal şartlarda gayet hoşgörülü bir insan olabilir fakat şu şiddet sergilediği davranışı kriz olarak algıladığı durumlarda pekâlâ yapabileceklerinin temsili olsun sizin için bunu gözardı etmeyin lütfen.
Siz hiç ona danışmadan, kendi iradenizle haberi olmadan da gerçekleştirebilirdiniz bu görüşmeyi.
Öte yandan eski sevgilinizin olay sonrası nişanlınız için sarfettiği sözler de onu bırak beni al minvalinde bir menfaatçilik içinde.
Sizinki gibi arkadaşça bir tutum göremedim ben onda. O yüzden görüşmeyi kesmeniz, süreci kafa karışıklığı ile atlatmamanız için sizin yararınıza olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?