- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti.
...
Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye.
Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.
Fotografimi mi hazmedemedin
Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.
Cok agresifsiniz. Gulup egleniyoruz iste ne var?Yok ya sen cidden dalga geçiyorsun artık insanlarla. Kendine gel kim seni niye hazmedemesin ?
Ne alaka ya?Sanarsın elif sen boşanabiliyorda
Soldaki sensen hazmedememiş olabilir, zira sağdakinde pek iş yok kardeş kusura bakma.Fotografimi mi hazmedemedin
Cok agresifsiniz. Guluo egleniyoruz iste ne var?
Ayyy halen fotoğrafından bahsediyor yaaaa. Şaka mısın nesin sen. Git eski sevgilinin yumruklanan kafası gözüyle ağzı burnuyla uğraşsana sen aaaaaFotografimi mi hazmedemedin
Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.Aysenaz93 ne mzndan beri yuksek lisansla doktor olunuyor
"Yukses lisansa basladim bu sene uni arklarim hep baska yerde. Yurtta kaliyodum gecen seneye kadar simdi o kadar esya her sey bosa gidecek."
he icime dert oldu.
Ben soldakiyim kiSoldaki sensen hazmedememiş olabilir, zira sağdakinde pek iş yok kardeş kusura bakma.
Şaka bir yana siz gerçekten normal değilsiniz, lütfen bir doktora görünün.
Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.
Bir de harfi harfine dogru bilgi vermek zorundayim. Degistirerek anlatamam tabi. Taninma kaygim da olmasin hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?