Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Celiski no 3797543:

Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.

Ayh yoruldum resmen
Esip gurledigi benim kavgali ayrildigim bir onceki ciddi iliskimdi.
Kafa attigi ise her zaman arkadas oldugumuz, arkadasligin bir tik ustunde ise gururumuzdan yurutemedigimiz, birbirimizi hep cok iyi anladigimiz erkek arkadasim.

Tamam farklı kişiler olsun. Ama şuanki nişanlınız aynı değil mi?
İlk eski sevgilinizi mesaj attığı için tehdit eden adam da sizin nişanlınız,, ikinci eski sevgiliye de git diyen sizin nişanlınız öyle mi
Ay susuyorum gerçekten

Fotografimi mi hazmedemedin

Vov vov özgüven patlaması. Ben bir Adriana Lima görüyorum 1.80 boy, sütun bacaklar, incecik bel. Haklısınız çok kıskanılacak bir foto.

Kezban destanı okuyoruz 80 sayfadır.

Ay bir de lütfen sürekli fiziğime konu geliyor deme bak yine konuyu sen oraya çektin.
Sanırım kendi kendine kompleks yapmışsın ben güzelim dedikçe güzel gelirim diye de o iş öyle olmuyor. Sürekli konuya ben dünyanın en güzel karısıyam diye yazarak güzel olmuyorsun
Fizik de boy ve endamla bütündür. Diğeri yüz güzelliği oluyor fizik olarak da kullanma komik oluyor

Aysenaz93 ne mzndan beri yuksek lisansla doktor olunuyor
"Yukses lisansa basladim bu sene uni arklarim hep baska yerde. Yurtta kaliyodum gecen seneye kadar simdi o kadar esya her sey bosa gidecek."

he icime dert oldu.
Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.
Bir de harfi harfine dogru bilgi vermek zorundayim. Degistirerek anlatamam tabi. Taninma kaygim da olmasin hic

Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.
Bir de harfi harfine dogru bilgi vermek zorundayim. Degistirerek anlatamam tabi. Taninma kaygim da olmasin hic

Tanınma kaygın olsa kendini koymazsın. Bir çelişki daha
Yeminle sinirlerim bozuldu gece gece yaaa
Oyyy
Allah civarındaki herkese sabır versin gani gani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…