Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.
Bir de harfi harfine dogru bilgi vermek zorundayim. Degistirerek anlatamam tabi. Taninma kaygim da olmasin hic

hohohoh farkettiysen agzimi kullanmiyorum gilerken
kizim kimi kandirmaya calsiiyosun sen?
tip nasil okunur nerden mezun olunur, nasil uzman olunur bunlair yakinen bilen birisiyim, ve benim giib bicogu var burda.
yuksek lisans nedir, doktora nasil yapilir, turkiyede ve daha bircok ulkede bunalri yakinen bilen birisiyim, ve dedigim gibi benim gibi milyon tanesi var burda.
bence baska yerlerde eglen, baskalarini kandir bu haylelrinle.

Canim lisans 4 yildir. Doktorlar lisanustu egitimle mezun olur. O 2 yil master yapmis sayiliriz. Falan filan amaan. Ne anladiysaniz o.
Bir de harfi harfine dogru bilgi vermek zorundayim. Degistirerek anlatamam tabi. Taninma kaygim da olmasin hic
Fotonu koyorken tanınma kaygın yok oluyor nedense.....

Nisanlında eski sevgilisiyle buluşmak istese sen izin verirmiydin?Bu kadar da modernliğe ne gerek var.Bu kadar özgür ilişkileri normal bulmuyorum.Nişanlın sırf sen gitmek istiyosun diye gitmene izin vermiş.Ama sonrada bunu sindirememiş.Bence hatalı değil.Adım atarsa bence uzatmaman gerekir.Böyle bir konuda kıskanması gayet normal.

23 yaşındaymış 7 sene okusa minimum 16 yaşında başlamış demek ki üniversiteye. Eeee zeka küpü bir insan beklerim yani

Ben soldakiyim ki
Bize göre sol demek istemiştim ama zekanızı dikkate alırsam ciddi ciddi soldaki olduğunuzu düşüneceğim.

Siz benim önerime kulak asın, bir psikiyatra görünün. Bu konuda asla alay etmiyorum, bu kadar insan bir şey söylüyorsa dikkate alın lütfen.

Ya bir de kime göre güzel kime göre çirkin ya.
Güzellik kadar göreceli bir kavram mı var?
Ama fiziğim güzel diyorsan bak orada net kalıplar var. Bacak boyu, beden ölçüleri, boy gibi. Arkadaşın boy 1.60 kalkmış fizik diyor.
Yüzüm güzel desin kim ne diyebilir gayet göreceli de fizik deme yani komiksin

Ben de onu diyorum ben o esmer cocugum iste.
Aynen bize gore sol.
Valla cok tesekkur ederim iyiligimi dusunerek verilen her oneri icin

Basit matematigi yapip 17 ile 6yi toplayamadiysan ohoo

8
Iste bu mesajla tüy diktin Ayşe. Tamam s..tin ama sivama gurban olam

Yazdığım yarım kalmış. Dediğiniz gibi görecelidir ben çirkin tabir edilen kadınları çok beğenirim mesela Sertab Erener. Ama tutup da kendini Adriana Lima ile bir tutarsan bakarım bir bacak boyun, belin, göğsün kaç diye.

Onu Adriana Lima ya da Angelina Jolie zannederler zaten diye umursamadim hic. Cunku genelde benzetirler Angelina'ya

Bence doktorlukta harcanıyorsun bu şakalarla komikliklerle.
Stand up yapmaya başla o potansiyeli gördüm ben on dakikadır gülüyorum. Bir yıl içinde iyi para kızarsın bu espirilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…