- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.407
- 133
Evet anlamayabilirsin bu kadar kısa sürede.Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
1,5 ay mı
ben yanlış okumadım değil mi
ya ben 1,5 ayda alacağım botu zor seçiyorum
Sanırım haklısınızEvet anlamayabilirsin bu kadar kısa sürede.
Burda açılan konuları oku bir bak.
İnsanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyor
Ayrılırsan en fazla üzülürsün. Ama evlenip boşanmak daha zor kendini riske atmaya değer mi?
Bazen duyguları bir kenara bırakıp ruhsuz davranmak gerekiyor
Düşünceleriniz çok mantıklı peki ne yapmam gerekiyornişanlılık dönemi 7 ay sürecek dediğinize göre evlilik tarihi de belli. zaten şimdi evlenmeye karar verseniz düğün hazırlıkları vs 6 ay sürüyor bu süre de sadece hazırlık stresi olur normal bir zaman olmaz tanımanız için. arkadaslar nişanlılık süresini uzun tutun diye tavsiye vermiş ama cok aceleci davranıyorsunuz bence. yasiniz kucuk diye tahmin ediyorum mantıklı düşünemiyorsunuz, umarım iyi düşünüp karar verirsiniz sonra o şüphe duyduğunuz konular gerçek olup buraya konu açtığınızda iş işten geçmiş olur. hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursunuz.
Yani ne yapmalıyımbazıları kahrettiği için/aşka tövbe ettiği için/unutmak için/yaşı geldiği için evlenir.
sen de emin değilsin.
objektif ol diyeceğim ama senin gözün sevgiden kör.
1,5 ay mı
ben yanlış okumadım değil mi
ya ben 1,5 ayda alacağım botu zor seçiyorum
Evet biraz hızlı oldu ama ben onu çok seviyorum
Bu iyi birşey mi pekiSanki "4 yıl çıktım da ne oldu?" diye düşünüyormuş gibi..
Çok haklısınız evlendikten sonra sıkıntı çekeceğime biraz daha zamanı uzatıp iyice tanımam lazimne yapmalısın biliyor musun? Aklını başına devşirip ya onu kaybedersem diye düşünmeyi bırakmalısın. Belki o zaman karşındaki kişinin gerçek duygularını fark edebilirsin. Üzerine titremekle olmaz.
Buradaki çoğu konuda “çok sevip aşık oldukları kişilerin evlenince çok değiştiğini” okuyoruz. Acele etmeye hiç gerek yok zaman sizin.
Bu iyi birşey mi peki
Evet çok haklısınız bir kere bizimde başımıza böyle bir olay geldi fake bir hesaptan birisi mesaj atmıştı büyük ihtimalle eski sevgilisiydi ama hemen bana söyledi saklamadi bendenMalesef hayır. Olumsuz manada yazdım onu..
Yani "sevdim çıktım da ne oldu sonuç hüsran" diye düşünüyor olabilir.. Ama olmayadabilir..
Bunu da zaman gösterecek. Evlenmek için acele etme o yüzden..
Kendimden örnek vereyim; Eşim ilk aşkını anlatmıştı bana. 18-20 yaşında yaşadığı. Biz 30 a yakındı tanıştık tabi. O kız biz sevgiliyken yaşadığı şehirden bizim şehre geliyor eşimi arıyor görüşmek istediğini söylüyor. Eşim de direk hayatında biri olduğunu görüşemeyeceğini söyleyip kapatıyor sonra da bana anlattı. Eğer o kızla ilgili aklında bir merak kalsaydı görüşürdü yazışırdı ve benim ruhum bile duymazdı.. Bana anlattığı için hiç üstünde bile durmadım. Kapattık gitti..
Eğer nişanlın da aklında biraz bile bir duygu varsa zaten belli eder. Ama sen de aşığım, seviyorum diye kör sağır olma..
objektif bakmaya çalış.Yani ne yapmalıyım
Zaten beni kendine bağlayan şey o bana karşı hareketleri biz her konuda uyuşuyoruz hiç bir konuda zıt fikir değiliz çok dürüst hiç bir yalanını görmedim benim bütün düşüncelerimi önemsiyor bir şey yapacağı zaman bana danisiyorobjektif bakmaya çalış.
arada dene.
mesela senin fikirlerini, düşüncelerini önemsiyor mu?
mühim konularda fikirleriniz uyuşuyor mu?
aileci mi, çalışkan mı, cimri mi, savurgan mı, dürüst mü vs özelliklerine bak.
diyelim ki nişanlın gerçekten eskiyi unuttu ve seninle evlilik konusunda samimi.Evet çok haklısınız bir kere bizimde başımıza böyle bir olay geldi fake bir hesaptan birisi mesaj atmıştı büyük ihtimalle eski sevgilisiydi ama hemen bana söyledi saklamadi benden
Evet çok haklısınız aslında biraz bende çok takıntı yapıyorum herşeyden nem kapiyorumdiyelim ki nişanlın gerçekten eskiyi unuttu ve seninle evlilik konusunda samimi.
evlenseniz dahi senin aklının köşesinde bir "acaba" olacak. iş güç vb bir şeyden derin düşüncelere dalsa eski sevgilisini düşünüyor diye kuruntu yapacaksın. herhangi bir sorunda seni sevdiği konusunda şüpheye düşeceksin.
kendi huzurun için, kendine karşı dürüst olmaya çalış. bu yüzden acele etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?