Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

Hiç normal değil. Hadi o sanki inadına yapıyor gibi bir buçuk ay sonra nişanlanmak istemiş , siz bunu nasıl normal karşıladınız ve yadırgamadınız?

4 yillik iliski sonrasi 1,5 ay icinde evlenmeye karar verdiyse kesinlikle eski sevgilisine “bak sensoz de ayaktayim, evleniyorum, ağla” mesaji vermeye calisiyordur. İnsan 1,5 ayda dHa unutamaz bile. Birak evlenmeyi adapte olamaz.

Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
Evet anlamayabilirsin bu kadar kısa sürede.
Burda açılan konuları oku bir bak.
İnsanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyor
Ayrılırsan en fazla üzülürsün. Ama evlenip boşanmak daha zor kendini riske atmaya değer mi?
Bazen duyguları bir kenara bırakıp ruhsuz davranmak gerekiyor

Sanırım haklısınız

Düşünceleriniz çok mantıklı peki ne yapmam gerekiyor

ne yapmalısın biliyor musun? Aklını başına devşirip ya onu kaybedersem diye düşünmeyi bırakmalısın. Belki o zaman karşındaki kişinin gerçek duygularını fark edebilirsin. Üzerine titremekle olmaz.
Buradaki çoğu konuda “çok sevip aşık oldukları kişilerin evlenince çok değiştiğini” okuyoruz. Acele etmeye hiç gerek yok zaman sizin.

Pardon ama 1.5 ayda nasıl bir sevgiymiş bu bence ışık hızıyla ilerliyorsunuz sevmiyor olma olasılığı yüksek 4 yıllık bir ilişkiden sonra 1.5 ay başka birini sevebilmek için yetersiz bi süre benim fikrimce.

Çok haklısınız evlendikten sonra sıkıntı çekeceğime biraz daha zamanı uzatıp iyice tanımam lazim

Bu iyi birşey mi peki

Malesef hayır. Olumsuz manada yazdım onu..
Yani "sevdim çıktım da ne oldu sonuç hüsran" diye düşünüyor olabilir.. Ama olmayadabilir..
Bunu da zaman gösterecek. Evlenmek için acele etme o yüzden..

Kendimden örnek vereyim; Eşim ilk aşkını anlatmıştı bana. 18-20 yaşında yaşadığı. Biz 30 a yakındı tanıştık tabi. O kız biz sevgiliyken yaşadığı şehirden bizim şehre geliyor eşimi arıyor görüşmek istediğini söylüyor. Eşim de direk hayatında biri olduğunu görüşemeyeceğini söyleyip kapatıyor sonra da bana anlattı. Eğer o kızla ilgili aklında bir merak kalsaydı görüşürdü yazışırdı ve benim ruhum bile duymazdı.. Bana anlattığı için hiç üstünde bile durmadım. Kapattık gitti..

Eğer nişanlın da aklında biraz bile bir duygu varsa zaten belli eder. Ama sen de aşığım, seviyorum diye kör sağır olma..

Evet çok haklısınız bir kere bizimde başımıza böyle bir olay geldi fake bir hesaptan birisi mesaj atmıştı büyük ihtimalle eski sevgilisiydi ama hemen bana söyledi saklamadi benden

Yani ne yapmalıyım
objektif bakmaya çalış.
arada dene.
mesela senin fikirlerini, düşüncelerini önemsiyor mu?
mühim konularda fikirleriniz uyuşuyor mu?
aileci mi, çalışkan mı, cimri mi, savurgan mı, dürüst mü vs özelliklerine bak.

Zaten beni kendine bağlayan şey o bana karşı hareketleri biz her konuda uyuşuyoruz hiç bir konuda zıt fikir değiliz çok dürüst hiç bir yalanını görmedim benim bütün düşüncelerimi önemsiyor bir şey yapacağı zaman bana danisiyor

Evet çok haklısınız bir kere bizimde başımıza böyle bir olay geldi fake bir hesaptan birisi mesaj atmıştı büyük ihtimalle eski sevgilisiydi ama hemen bana söyledi saklamadi benden
diyelim ki nişanlın gerçekten eskiyi unuttu ve seninle evlilik konusunda samimi.
evlenseniz dahi senin aklının köşesinde bir "acaba" olacak. iş güç vb bir şeyden derin düşüncelere dalsa eski sevgilisini düşünüyor diye kuruntu yapacaksın. herhangi bir sorunda seni sevdiği konusunda şüpheye düşeceksin.
kendi huzurun için, kendine karşı dürüst olmaya çalış. bu yüzden acele etme.

Evet çok haklısınız aslında biraz bende çok takıntı yapıyorum herşeyden nem kapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…