Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

emin olmadan evlenmeyi dusunme belki bir hirsla yapmak istemis olabilir 4 yil az degil sonucta
Yani haklısınız ama o kişiye karşı duygusal bağlarının bittiğine dün çok emin oldum herşeyi açıkça konuştum ve bütün kuşkularım bitti

Engin altan duzyatan da 5 yil ozge ozpirincciyle birlikte olduktan sonra pat diye neslisah alkoclarla evlenmisti. Suan hala evliler gayet mutlular 1 yasinda bebeleri bile var. :)

nisanlinin eski sevgilisi evlenmis mi?
Hayır evlenmemiş
Evet bencede çok haklısınız zaten kendisi anlattı 4 yıl içinde ne kadar bunaldıgini ilişkiyi kendinisi bitirdiğini ve benim onu çok mutlu ettiğimi söylüyor

Benim tedirginliğm o yüzden di işte a dün herşeyi açıkça konuşup emin olmak istediğim ve kuşkularımin yanlış olduğunu anladım
Bukadar erken karar verme ..Dene biraz ,gör ..hemen evlenme .. alışkanlıklar kolay unutulmaz , 4 yıldan bahsediyoruz ..

O konuda hiç cekinmiyorum soruyorum konuşuyoruz ama tecrübeli insanlardan fikir almak istedim

Adamin kendisi de farkinda degil henuz ne hissedip hissetmediginin. Ne demesini bekliyodun ki sana evet seninle evleniyoruz ama benim aklim hala exte demeyecekti heralde.
Bak kesin bir dille söylüyorum asla unutmadi, unutmasi mümkün degil bir kere insanin fitratina ters. İlişkiniz o kadar taze ki bu heyecanla o da sen de kendinizi kandiriyosunuz exi unuttu diye. Pisman olacaksin en az 1 sene evlenme,hatta ben yeni ilişkisi bitmis biriyle ilişkiye baslamazdim bile. 4 yillik iliskinin sindirilmesi için 2 3 yila ihtiyaç var bence.

Burada öyle konu açan çok kadın var.
Eşim eski sevgilisini instagramdan aratmis feysbuktan bakmış vs.diye.
Yani siz ne yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz elbet ama 1.5ay flört dönemi çok kısa bu devirde.
6ay zaten hormonlar yerinde değil aşk meşk mantık devreden çıkıyor.
6.aydan sonra insan sağlıklı düşünebiliyor.
Bence düğün tarihi en az 1 sene sonra falan olmalı bu süreçte gözlemleyin sizde.

Canim iyice arastirmadan devam etme...
Benim kaynimda oyle.
6 yıllık sevgilisni vermediler bhna.
Baska kizlarla egleniyor.
En sonda biriyle evlencek..

dervişe sormuşlar sevmek mi? sevilmek mi?? diye

tabi ki sevmek!! sevildiğinden asla emin olamazsın demiş

Kuzenseniz daha çok uzak dur ayrıca nasıl kuzen olduğunuzu bilmiyodunuz ya insan kuzeninin nasıl bilmez

erkek arkadaşım 3 yıl ilişkiden sonra beni bırakmıştı hemde aldatarak yani araya zaman bile girmemişti hala o kızla ve mutlu :) yine yakın kız arkadaşım 2 yıllık ilişkiden 1 ay sonra biriyle tanışıp nişanlandı mutlu :) ama bunun yanında 4 yıllık sevgilisini tam 5 senedir unutamayan bir adamda var tanıdığım . özetle herkes aynı olmuyor. karşınızdaki adam unutmuş da olabilir unutmamış da . gözlem yaparak anlayabilirsiniz . acele etmeyin nişanlılık süresinde mutlaka açık verir zaten bişey varsa .

Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
Rol yapıyor olamaz mı mesela?

Burda çok okuyoruz eşim evlendikten sonra tamamen değişti tam bir öküze dönüştü diyenleri.

Kendimden ornek vereyim mayis ayinda nisan attim ben 21 o ise 28 yasinda idi.Biz nisan attiktan 1 ay sonra sözlenmis.Bu kadar kısa sürede sozlenip evlenmesine sasirmistim.Yaşım geçiyor bir an once evleneyim düsüncesindeydi herhalde sizinkininki de o hesap.Her nasip vaktine esirdir ama.Bence niyetinin ne oldugunu iyice bi ogren derim.Bu isler aceleye gelmez üzülen sen olma.Rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…