Yani haklısınız ama o kişiye karşı duygusal bağlarının bittiğine dün çok emin oldum herşeyi açıkça konuştum ve bütün kuşkularım bittiemin olmadan evlenmeyi dusunme belki bir hirsla yapmak istemis olabilir 4 yil az degil sonucta
Hayır evlenmemişnisanlinin eski sevgilisi evlenmis mi?
Evet bencede çok haklısınız zaten kendisi anlattı 4 yıl içinde ne kadar bunaldıgini ilişkiyi kendinisi bitirdiğini ve benim onu çok mutlu ettiğimi söylüyorHayat senin hayatin sen yasiyorsun bu adamla burada yazilan seni sevmiyor laflarina bakma.bazen 4 yilda aradigini bulamaz bunalir yapamaz 2 ayda emin olur guvenir sever.zaman kistas degil kaliteli zaman kistas.yasananlar kıstas.moralini bozma ve nisanlini kendin tanimaya calis.bir bakisindan bile anlarsin sana verdigi degeri.
En güzel örnek teşekkür ederim :)Engin altan duzyatan da 5 yil ozge ozpirincciyle birlikte olduktan sonra pat diye neslisah alkoclarla evlenmisti. Suan hala evliler gayet mutlular 1 yasinda bebeleri bile var. :)
Bukadar erken karar verme ..Dene biraz ,gör ..hemen evlenme .. alışkanlıklar kolay unutulmaz , 4 yıldan bahsediyoruz ..Benim tedirginliğm o yüzden di işte a dün herşeyi açıkça konuşup emin olmak istediğim ve kuşkularımin yanlış olduğunu anladım
O konuda hiç cekinmiyorum soruyorum konuşuyoruz ama tecrübeli insanlardan fikir almak istedimBu arada @Cuttingcorners bu arkadasin dedigine katiliyorum . Diyalog cok onemli . Inanki akliniza takilan herseyi sakin bir sekilde konusmayi deneyin . Benim yaptigim hatalari yapmayin. Ben esime birsey soylerken cekiniyordum aramizda 0 iletisimle severek evlendik bide dusunun. Bunu zamanla yendim cok sukur yuzune bakarak herseyi konusabiliyorum . Siz ben gibi hata yapmayin . Konusun surekli muhabbetiniz koyu olsun insallah
Zaten nişanlılık dönemi biraz uzatacak sanırım bazı şeylerden emin olmak içinBukadar erken karar verme ..Dene biraz ,gör ..hemen evlenme .. alışkanlıklar kolay unutulmaz , 4 yıldan bahsediyoruz ..
Kuzenseniz daha çok uzak dur ayrıca nasıl kuzen olduğunuzu bilmiyodunuz ya insan kuzeninin nasıl bilmezYa bizim tanışmamiz biraz karışık aslında biz kuzeniz ama kuzen olduğumuzu bilmiyorduk bunu yeni ogrendik onlar İstanbul'da oturuyor Adana'da bir sene kaldı bir kaç defa gördüm ama diyaloğum yoktu sonra tanıştık 3 ay konuşmaya ara verdik sonra tekrar konuşmaya başladığımızda 1.5 ay sonra nişan kararı aldık
Rol yapıyor olamaz mı mesela?Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?