Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

emin olmadan evlenmeyi dusunme belki bir hirsla yapmak istemis olabilir 4 yil az degil sonucta

Size 2 ihtimal söyleyeceğim, ikisi de üzücü maalesef. Çevremden gördüğüm/duyduğum bu.

1. Eski sevgilisine nispet yapıyor/unutmak istiyor.
2. Uzun ilişki bir süre sonra monotonlaştığı için uzun ilişkiden çıkan insanlar karşılarına sevecekleri biri çıktığında o ilk zamanların büyüsüne ve heyecanına çok kapılıyorlar. O ilk heyecanları unuttukları için eski sıradan sevgililikten sonra bunu yaşadıklarında bunun diğerinden çok farklı olduğunu, gerçek aşkın bu olduğunu düşünüp alelacele evlenebiliyorlar. Çok denk geldim/duydum. Maalesef bu durumun genelde bir de yere çakılma evresi oluyor. İlişki sıradanlaştıkça aslında eskiyi unutamadıklarını farkedebiliyorlar. Ben şunu söyleyeyim net olarak, 4 yıllık ilişki 1 buçuk ayda unutulmaz. Buna emin olabilirsiniz.

Bence sizde de ikinci durum yaşanıyor. Maalesef.

Muhtemelen eski sevgiliye inat aceleyle nispet yapma maksatlı alınan bir karar bu. 1.5 ayda evlilik kararı falan alınmaz, hele ki yeni tanıdığın bir insanla. Çok üzgünüm ama bu adamla evlenmek için acele etme derim, kullanılıyorsun gibi hissettim.

"Sevgili güzin ablacığım"yazmayı unutmuşsun başlığa
Dayımın gazete arşivi geldi aklıma

O üç ay konuşurken adamın bi ilişkisi vardı o zaman

Adam bosta kalinca en yakinindakiyle evlenmeye karar vermis iste, piyango da size cikmis.
Ayrica 1.5 ayda birbirinizi sevmeniz çok normal, ayni ailedensiniz, kan cekmistir

Bencede kesinlikle Kıza birşeyler ispatlamak için sizinle beraber aynı olay bikaç yıl önce basıma geldi 3 yıl görüştük yürütemedik benden 1 ay sonra biriyle nişanlandı evlendi düğün gününe kadar beni rahatsız etti gör bak evlenicem sen pişman olacaksın falan evlendikten sonra hala aramaya devam etti 2 ayda bir numara değiştirdim hepsine ulaştı bir şekilde eşi öğrendi kaç kere aradı beni durumu anlattım falan kızları oldu bu arada ve eşiyle de yürütemedi ayrıldılar

Bende oldukça uzun süren bir ilişkim bittikten kisa sure sonra eşimle tanıştım. Nisanlanmamiz evlenmemiz vs.toplam 6 ay içinde oldu. Ve esimi tanıdığım andan itibaren eski sevgilim hiiiccc umurumda olmadı. 6 yıllık evliyiz. Öz güvenli olun biraz. Eski sevgili muhabbetiyle adamı bunaltmayın. Sizinle mutlu olursa eski sevgilli umurunda olmaz.

Ben yine bircok kisiden farkli yorum yapacagim. Cevremde bircok uzun iliski sonrası ayrılıp hemen baskasiyla evlenen cift oldu. Bunun sebebi aslinda anlasamayan iki insan var evlenmek istemiyorlar ama ama aliskanliktan ama sevgiden ayrilamiyorlar ve boylece sonu olmayan bir iliskiyi surdurebildikleri kadar surduyor. Bittikten sonra da derin bir oh deyip daha fazla vakit kaybeymeden evlenebilecekleri birileriyle olmak istiyorlar. Bana cok absurd gelmedi o yuzden iliskiniz. Ama yine de emin olamazsiniz akisina birakin hislerinize guvenin kadinlar sevilip sevilmedigini hissedder tabi kendinizs durust olmaniz lazim.

Çok sevdiğinden değil , eski sevgiliyi unutmak istemesinden .. dört yılın üstüne 1.5 ayda evlilik kararı beni korkuturdu doğrusu ..

Bencede çok haklısınız önemli olan şu anki mutluluğumuz ve biz çok mutluyuz birbirimizi gerçekten çok sevdigimize inanıyorum ❤ rabbim bir ömür boyu sizin mutluluğunuzu da bozmasın

Ama şöyle birşey var erkeklerl bir ilişki bittiği anda duygusal bakımdan düşünmüyorlar birde ilişkiyi bitiren benim nişanlım oldu o yüzden beni sevdiğine bu tür birşeyle karşılaşacağımi zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…