- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
emin olmadan evlenmeyi dusunme belki bir hirsla yapmak istemis olabilir 4 yil az degil sonuctaArkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
"Sevgili güzin ablacığım"yazmayı unutmuşsun başlığaArkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
Evet biraz hızlı oldu ama ben onu çok seviyorum
siz bence evlenmeyin. ayol bu sorunun cevabini biz nerden bilelim. adamin sevgilisi sen hareketlernden olcup tarticak sen..bi paragraftan nasi cozelim.umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
O üç ay konuşurken adamın bi ilişkisi vardı o zamanYa bizim tanışmamiz biraz karışık aslında biz kuzeniz ama kuzen olduğumuzu bilmiyorduk bunu yeni ogrendik onlar İstanbul'da oturuyor Adana'da bir sene kaldı bir kaç defa gördüm ama diyaloğum yoktu sonra tanıştık 3 ay konuşmaya ara verdik sonra tekrar konuşmaya başladığımızda 1.5 ay sonra nişan kararı aldık
Bende oldukça uzun süren bir ilişkim bittikten kisa sure sonra eşimle tanıştım. Nisanlanmamiz evlenmemiz vs.toplam 6 ay içinde oldu. Ve esimi tanıdığım andan itibaren eski sevgilim hiiiccc umurumda olmadı. 6 yıllık evliyiz. Öz güvenli olun biraz. Eski sevgili muhabbetiyle adamı bunaltmayın. Sizinle mutlu olursa eski sevgilli umurunda olmaz.Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
Bencede çok haklısınız önemli olan şu anki mutluluğumuz ve biz çok mutluyuz birbirimizi gerçekten çok sevdigimize inanıyorum ❤ rabbim bir ömür boyu sizin mutluluğunuzu da bozmasınBende oldukça uzun süren bir ilişkim bittikten kisa sure sonra eşimle tanıştım. Nisanlanmamiz evlenmemiz vs.toplam 6 ay içinde oldu. Ve esimi tanıdığım andan itibaren eski sevgilim hiiiccc umurumda olmadı. 6 yıllık evliyiz. Öz güvenli olun biraz. Eski sevgili muhabbetiyle adamı bunaltmayın. Sizinle mutlu olursa eski sevgilli umurunda olmaz.
Ama şöyle birşey var erkeklerl bir ilişki bittiği anda duygusal bakımdan düşünmüyorlar birde ilişkiyi bitiren benim nişanlım oldu o yüzden beni sevdiğine bu tür birşeyle karşılaşacağımi zannetmiyorumSize 2 ihtimal söyleyeceğim, ikisi de üzücü maalesef. Çevremden gördüğüm/duyduğum bu.
1. Eski sevgilisine nispet yapıyor/unutmak istiyor.
2. Uzun ilişki bir süre sonra monotonlaştığı için uzun ilişkiden çıkan insanlar karşılarına sevecekleri biri çıktığında o ilk zamanların büyüsüne ve heyecanına çok kapılıyorlar. O ilk heyecanları unuttukları için eski sıradan sevgililikten sonra bunu yaşadıklarında bunun diğerinden çok farklı olduğunu, gerçek aşkın bu olduğunu düşünüp alelacele evlenebiliyorlar. Çok denk geldim/duydum. Maalesef bu durumun genelde bir de yere çakılma evresi oluyor. İlişki sıradanlaştıkça aslında eskiyi unutamadıklarını farkedebiliyorlar. Ben şunu söyleyeyim net olarak, 4 yıllık ilişki 1 buçuk ayda unutulmaz. Buna emin olabilirsiniz.
Bence sizde de ikinci durum yaşanıyor. Maalesef.
Hayır yoktu o zaman yeni bitmişti isteO üç ay konuşurken adamın bi ilişkisi vardı o zaman
Benim tedirginliğm o yüzden di işte a dün herşeyi açıkça konuşup emin olmak istediğim ve kuşkularımin yanlış olduğunu anladımÇok sevdiğinden değil , eski sevgiliyi unutmak istemesinden .. dört yılın üstüne 1.5 ayda evlilik kararı beni korkuturdu doğrusu ..
Ama bunun birde nişanlılık dönemi varÇok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?