Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

Kafam çok çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

sevmese seni tercih etmezdi galiba evlilik ciddi bir konu sende bunu hissedersin zaten allah mutluluklar versin

Çok yakın arkadaşım,uzun ilişkisi biten bir adamla,bir sene sonra tanışıp iki sene sonra evlendi,evlendikten bı kaç ay sonra adam eski sevgilisini,yeni sevgilisiyle görmüş arkadaşımın yatağında arkadaşıma sarılıp aglamis. Bilmem anlatabildim mi?

Bir insan 4 yillik iliskiden cikip da kolay kolay bir sure ciddi bir iliskiye giremez. Bana biraz nispet evliligi gibi geldi.

Düşünceleriniz çok mantıklı peki ne yapmam gerekiyor
aslında herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yazmış, evlilik için de nişan için de daha çok erken. 20 yaşındayken insan evlenmek için aşk yeterli sanıyor aslında daha karakteriniz bile oturmamış oluyor ki karşı tarafı iyi tanıyasınız. ileride keşke dememek için en az 1 yıl daha birbirinizi tanıyın, sağlıklı bir ilişki icin şüphelerinizden de kurtulmanız gerek yoksa mutlu olamazsiniz. hem evlilik büyük sorumluluk biraz hayatınızı yaşayın nedir bu acele, burdaki ablalarınızı dinleyin

Bu sekilde dusunmemiz onyargimizdan dolayi bu da tabii ihtimal dahilinde ama bizim bir uzaktan tanidigimizin 7 yillik iliskisi vardi sonra ayrildilar birden bu bey de biriyle tanisti ve hic uzatmadan soz nisan evlilik simdi 2 tane cocuklari var disaridan gordugumuz kadariyla mutlular.. siz icinizden ne geciyorsa sevgilinizle paylasin acik acik endiselerinizi korkularinizi ve sizi ikna etsin diyalog cok onemli bence.

Çok doğru diyorsun ablacim ama nişanlımi seviyorum ve birbirimize çok uyumluyuz sadece kuşkularım vardı bugün herşeyi açık bir şekilde konuştum onla içimdeki kuşkularım da gitti çok şükür

4 yillik flort uzun bir sure eminim onunla ilgili bir seyi kalmamistir icinde. 4 yilda yasayabilcegi seyleri yasayip hevesi kacmistir . Cok sevse onu onsuz duramaz illaki birine sorar veya sosyal aglardan takip etmeye calisir ve bunu illaki siz veya cevreniz farkederdiniz. Sevdigini hissediyorsan sorun yok kendine bosu bosuna guvensizlik zemini olusturma. Evlendikten sonra bir tartismada surekli kafasina kakarsiniz zaten sen beni sevmiyordun onu unutamadin vs. Buda gereksiz tartismalardan eslerin bosanmalarina kadar gidiyor. Evlilik ciddi bir meseledir . 28 yas da artik evlilik yasinin geldigini gosterir . Bence cok buyutmeyin kafanizda. Hersey gonlunce olsun canm

Bu arada Cuttingcorners bu arkadasin dedigine katiliyorum . Diyalog cok onemli . Inanki akliniza takilan herseyi sakin bir sekilde konusmayi deneyin . Benim yaptigim hatalari yapmayin. Ben esime birsey soylerken cekiniyordum aramizda 0 iletisimle severek evlendik bide dusunun. Bunu zamanla yendim cok sukur yuzune bakarak herseyi konusabiliyorum . Siz ben gibi hata yapmayin . Konusun surekli muhabbetiniz koyu olsun insallah

Aslında bir yandan çok eminim beni çok seviyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama sonra çevremde bir kaç olay görüyorum bir kaç yaşanmışlıkları duyuyorum sonrada şüpheye düşüyorum
İnsan sadece sevdiğinden çok emin olur,sevildiğinden değil...

4 yili 1 bucuk ayda kimse unutamaz.
Ya unutmak icin seninle birlikte.
Ya da su an olayin sicagindan farkinda degil.
Evliligi bir sure ertele.
Hâlâ fikirleriniz ayniysa o zaman evlenirsiniz.

Hayat senin hayatin sen yasiyorsun bu adamla burada yazilan seni sevmiyor laflarina bakma.bazen 4 yilda aradigini bulamaz bunalir yapamaz 2 ayda emin olur guvenir sever.zaman kistas degil kaliteli zaman kistas.yasananlar kıstas.moralini bozma ve nisanlini kendin tanimaya calis.bir bakisindan bile anlarsin sana verdigi degeri.

nisanlinin eski sevgilisi evlenmis mi?

Gel de yurdum insanıyla 2 dakika dalga geçme, gülme, eğlenme

Nişanlı ne düşünür diye buraya soruyor,

Ona niye sorsun ki

Nişanlı adına biz düşünüyoruz, cevap veriyoruz.

Ona sorsana. Soramayacak kadar mesafeliysen, ya yakınlık kur, sana dökülsün, ya da ayrıl. Bindik bir alamete diye yola çıkmışsın, büyüsü bozulur ağlarsın.

Ya söyle düşünmek lazım, bir insan çaresiz kalmış ki buraya gelip soruyor
Nişanlısıyla konuştuğunda alacağı cevabı söylüyorum "sacmalama seni cok seviyorum tabi ki, sevmesem evlenmeyi düşünür müyüm"
kesinlikle yalan söylüyordur veya doğrudur demiyorum ama alacağı cevap bu, sadece tecrübeye dayalı görüş isteniyor dalga geçilecek bir sey yok :)

Henüz eğlenmeye başlamadım
Dalga yok yazımda
:)
7den 70e açık işte konu, yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…