Kafam çok çok karışık ne yapacağımı bilmiyorumönce emin ol sonra adım at bir buçuk ayda 4 yıllık ilişki unutulmaz bak benim de 4 yıllık ilişkim bitti yarın ne olacağı bilinmez belki senin gibi seven biri olur ama iki üç yıl bi kendime gelmek isterim zor işler bu 4 yıl yani dile kolay tabi sevgilin seni gerçekten seviyor da olabilir biraz beklemeni tavsiye ederim
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
aslında herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yazmış, evlilik için de nişan için de daha çok erken. 20 yaşındayken insan evlenmek için aşk yeterli sanıyor aslında daha karakteriniz bile oturmamış oluyor ki karşı tarafı iyi tanıyasınız. ileride keşke dememek için en az 1 yıl daha birbirinizi tanıyın, sağlıklı bir ilişki icin şüphelerinizden de kurtulmanız gerek yoksa mutlu olamazsiniz. hem evlilik büyük sorumluluk biraz hayatınızı yaşayın nedir bu acele, burdaki ablalarınızı dinleyinDüşünceleriniz çok mantıklı peki ne yapmam gerekiyor
Çok doğru diyorsun ablacim ama nişanlımi seviyorum ve birbirimize çok uyumluyuz sadece kuşkularım vardı bugün herşeyi açık bir şekilde konuştum onla içimdeki kuşkularım da gitti çok şüküraslında herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yazmış, evlilik için de nişan için de daha çok erken. 20 yaşındayken insan evlenmek için aşk yeterli sanıyor aslında daha karakteriniz bile oturmamış oluyor ki karşı tarafı iyi tanıyasınız. ileride keşke dememek için en az 1 yıl daha birbirinizi tanıyın, sağlıklı bir ilişki icin şüphelerinizden de kurtulmanız gerek yoksa mutlu olamazsiniz. hem evlilik büyük sorumluluk biraz hayatınızı yaşayın nedir bu acele, burdaki ablalarınızı dinleyin
4 yillik flort uzun bir sure eminim onunla ilgili bir seyi kalmamistir icinde. 4 yilda yasayabilcegi seyleri yasayip hevesi kacmistir . Cok sevse onu onsuz duramaz illaki birine sorar veya sosyal aglardan takip etmeye calisir ve bunu illaki siz veya cevreniz farkederdiniz. Sevdigini hissediyorsan sorun yok kendine bosu bosuna guvensizlik zemini olusturma. Evlendikten sonra bir tartismada surekli kafasina kakarsiniz zaten sen beni sevmiyordun onu unutamadin vs. Buda gereksiz tartismalardan eslerin bosanmalarina kadar gidiyor. Evlilik ciddi bir meseledir . 28 yas da artik evlilik yasinin geldigini gosterir . Bence cok buyutmeyin kafanizda. Hersey gonlunce olsun canmArkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
İnsan sadece sevdiğinden çok emin olur,sevildiğinden değil...Aslında bir yandan çok eminim beni çok seviyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama sonra çevremde bir kaç olay görüyorum bir kaç yaşanmışlıkları duyuyorum sonrada şüpheye düşüyorum
biraz daha tanıman gerektiğini düşünüyorum karar vermek için çok erkenKafam çok çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Ya söyle düşünmek lazım, bir insan çaresiz kalmış ki buraya gelip soruyorGel de yurdum insanıyla 2 dakika dalga geçme, gülme, eğlenme
Nişanlı ne düşünür diye buraya soruyor,
Ona niye sorsun ki
Nişanlı adına biz düşünüyoruz, cevap veriyoruz.
Ona sorsana. Soramayacak kadar mesafeliysen, ya yakınlık kur, sana dökülsün, ya da ayrıl. Bindik bir alamete diye yola çıkmışsın, büyüsü bozulur ağlarsın.
Henüz eğlenmeye başlamadımYa söyle düşünmek lazım, bir insan çaresiz kalmış ki buraya gelip soruyor
Nişanlısıyla konuştuğunda alacağı cevabı söylüyorum "sacmalama seni cok seviyorum tabi ki, sevmesem evlenmeyi düşünür müyüm"
kesinlikle yalan söylüyordur veya doğrudur demiyorum ama alacağı cevap bu, sadece tecrübeye dayalı görüş isteniyor dalga geçilecek bir sey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?