Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden ayrılmıyorsunuz, bunca olumsuzluğa rağmen.

Herkesin ailesi kıymetlidir, herkes ailesine saygı gösterilsin ister. Yazdıkları herkes için doğru ama bunu nişanlına böyle bir üslup ile yazmak gerçekten saygısızlık. Yarın bir gün evlenirseniz bu adam çok sorun çıkartır size

onun bunun çocuuuu diyor zaar
Dur kız konuşturmanın bir yolunu buldum zorunluyu.
Yeni birini bulana kadar kafamızı dinleriz, önce bundan kurtulsun.
Yaptığı her şeye çok kızıyorum ama onun dahi bu muameleye maruz kalmasına tahammül edemiyorum.

3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen arta kalanla seni satar demişler. O kadar insan zaten sana bi araba laf ediyo sen hala mıy mıy. Akıl alıp sonra kendi burnunun dikine gidenlere herşey müstehak be bacı

3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen arta kalanla seni satar demişler. O kadar insan zaten sana bi araba laf ediyo sen hala mıy mıy. Akıl alıp sonra kendi burnunun dikine gidenlere herşey müstehak be bacı
Bende beni seviyor sanıyorum deli gibi aşık sanıyorum

Sen ne olursa olsun bu adamla evlenmelisin, en azında bildiğin adamla devam edersin sorun yaşamaya, sadece bir adam ve ailesini beslersin. Bununla evlenmezsen yine farklı adamları ve ailelerini besleyeceksin. Tamam bu adam da ailesi de seni sevmiyor ve istemiyor, onlara göre tek artın memur olman. Ama ya bir daha bunu da bulamazsan.
Ben olsaydım bırak evlenmeyi bu da adam der selam bile vermezdim. Ama sen bana bakma, benim için önemli olan benim, hayatımda ille de erkek olsun diyen biri değilim. Senin normal anlayışınla bununla evlenmen lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…