- Konu Sahibi zorunlualann
-
onun bunun çocuuuu diyor zaarBu çocuğu derken?
Ergen tribi atmana ne lüzum var. Çek karşına, benimle konuşurken üslubunu düzelt yoksa defol git demen daha şık olurdu.
Bir kere de onurumuzu kurtar yahu.
Ama evi geçindirmek için çalışmak zorunda kalacak adam, olmaz ki.Hiç sıkıntı değil, memur sonuçta. Sanki onun borçlarını nişanlısı mı ödeyecek
neden ayrılmıyorsunuz, bunca olumsuzluğa rağmen.Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Dur kız konuşturmanın bir yolunu buldum zorunluyu.onun bunun çocuuuu diyor zaar
Sen de atsana yazdıklarını
Ay kim bilir neler yazdın küfürlü küfürlüGerçekten bende fevri davrandım mesajlarda ama ne olursa olsun böyle dememeli ya
Ya zorunluBunları nasıl yazar ya bende bitiririm zaten bitsin dedim yani bakalım bi yazmayayım da kendi halimize bakalım
3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen arta kalanla seni satar demişler. O kadar insan zaten sana bi araba laf ediyo sen hala mıy mıy. Akıl alıp sonra kendi burnunun dikine gidenlere herşey müstehak be bacıNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Bende beni seviyor sanıyorum deli gibi aşık sanıyorum3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen arta kalanla seni satar demişler. O kadar insan zaten sana bi araba laf ediyo sen hala mıy mıy. Akıl alıp sonra kendi burnunun dikine gidenlere herşey müstehak be bacı
Bende onu yazacaktım ben çok kullaniyorum seviyorumda yavrum işte ne güzelBu sitede niye yavrum lafı eden erkek sevilmiyor?
Yazmamış ki küfür. Gerçi bir iki satır var karalanmış.Ay kim bilir neler yazdın küfürlü küfürlü
birisi seks birisi de S***** G** (Defol) herhaldeYazmamış ki küfür. Gerçi bir iki satır var karalanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?