Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir aralar ben de senin gibi burnumun dikine dikine gidiyordum sonra fena tosladım sen neden hala bu insanla evlenmekte ısrarcısın ?

Ne karar verirsen ver, önce kendine saygı duy ya, kendine saygı duymadıkça da millet tepeme çıkıyor ayrıca.
Senin yaptıkların ve kararların yanlış, onların yaptıkları da.
Biraz kendine saygın varsa, oturursun, kendin için ne istiyorum diye bir düşünürsün .
Bu kadar aksyondan sonra sen olsam, ayrılırım ( belli ki anlaşamicaksınız), giderim düzenli işime, öderim yavaş yavaş borçlarımı, ve kendimle vakit geçiririm erkeklere bulaşmadan.
Evlenmek ya da hayatımızda biri olması şart değil, biraz kendimizde arayalım mutluluğu ya

O zaman ailenle mutlu günler dilerim yavrum yazacaktın

Bu saygısızlık. Ve saygılı olacaksın haddini bileceksin diyorlar bi de. Islak odunla dövülesibxhxjhd

Zorunlu hayatındaki erkek figürleri doğru mu değildi acaba senin? Mesala baban hiç sevgi gostermedi mi sana yanlış anlama ama hayatında hep bir erkekten azıcık bir ilgi görmek için fazla fazla veriyorsun

Zorunlu hayatındaki erkek figürleri doğru mu değildi acaba senin? Mesala baban hiç sevgi gostermedi mi sana yanlış anlama ama hayatında hep bir erkekten azıcık bir ilgi görmek için fazla fazla veriyorsun
Nasıl davranacağımı bilemiyorum evet ;(

Bence abla bahane. Sen bu ilişkiyi bitirmek istiyorsun aslında ama bitirmemek için de sebeplerin var (bir daha evlenecek birini bulamama korkusu, cinsel geçmişini başkası kabul etmeyecek korkusu, vs.)
Belki de adam bitirsin diye uğraşıyorsun, bilinç altında.

Ay o adam işte nişanlısı

O pastalı adamı da biliyorum oral seviyordu hatta söslflfşgigim. Aynen zorunlunun derdi evlenmek bi b.k var sanıyor evlilikte
Ne güzel unutmuşum, bu üyenin konuları neydi diye bir an sorgulamıştım kendimi ve siz o muhteşem anıyı hatırlattınız. Lütfen yazmayın şöyle ayrıntıları, unutkan beynim ile birlikte mutluyum ben.

Tekmeyi koyduğum gibi k*çına vura vura kapıda bulur kendini. Laflara bak

Ben hatırlıyorsam herkes hatırlayacak bu yükü tek başıma kaldıramam

Daha evlen o zaman görecen sen gerçek yüzlerini. Ah zorunlu ne diyim sana. Kimseyi dinlemiyorsun boşuna konu açma
Gittim aradım bi de , o benim halamı aramış konuşmuşlar bende kıyamadım aradım cidden nasıl bir manyagım ben de artık kendimi tanımamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…