- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sen değişiyor musun ki bu çocuk değişsin. Hem de senin çizdiğin imaj karşısında senin için değişsin.Bunları okudukça çok üzülüyorum nasıl bir yol izleyeyim ki değişsin bu çocuk ya da ben ayrılayım
O zaman ailenle mutlu günler dilerim yavrum yazacaktınNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Bu saygısızlık. Ve saygılı olacaksın haddini bileceksin diyorlar bi de. Islak odunla dövülesibxhxjhdNişanı atmadan önce güzel bi söv.
Kardeşinin nişanlısını merak etmiyormu bu kadın. Yada geçerli bi mazareti varmı. Yada aramızı bozar diemi korkuyorsun. Çok mu cazgır.
Küçücük bi sorudan sana bunları dediyse offff
O bizim zorunlumuz bir de rainy miz var. Kıymetlilerimiz bizimPardon konu sahibine bakmadan yorum yaptım. Hergün 3 5 konu açıyorsunuz heralde amacınız nedir ??
Nasıl davranacağımı bilemiyorum evet ;(Zorunlu hayatındaki erkek figürleri doğru mu değildi acaba senin? Mesala baban hiç sevgi gostermedi mi sana yanlış anlama ama hayatında hep bir erkekten azıcık bir ilgi görmek için fazla fazla veriyorsun
Ay o adam işte nişanlısıEn son bıraktığımda zorunlu kameradan görücü usulü biriyle konuşurken arkadan zorunlunun sex oyuncağı gözükmüştü. Sonra bi baktım zorunlu nişanlammış ulan nereden nereye dedim. Tabi nişan olayı da olaylı sdkflflfşgş
Ne güzel unutmuşum, bu üyenin konuları neydi diye bir an sorgulamıştım kendimi ve siz o muhteşem anıyı hatırlattınız. Lütfen yazmayın şöyle ayrıntıları, unutkan beynim ile birlikte mutluyum ben.O pastalı adamı da biliyorum oral seviyordu hatta söslflfşgigim. Aynen zorunlunun derdi evlenmek bi b.k var sanıyor evlilikte
Hayır bu değil o, eskisiydi. Bu en azından sebişebiliyor.Ama adam çükübik. Sebisemiyo bfbdjdj
Tekmeyi koyduğum gibi k*çına vura vura kapıda bulur kendini. Laflara bakNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Bir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyorSizin mesajlar nasıl? Onda da üslup bu mu?
Ben hatırlıyorsam herkes hatırlayacak bu yükü tek başıma kaldıramamNe güzel unutmuşum, bu üyenin konuları neydi diye bir an sorgulamıştım kendimi ve siz o muhteşem anıyı hatırlattınız. Lütfen yazmayın şöyle ayrıntıları, unutkan beynim ile birlikte mutluyum ben.
Daha evlen o zaman görecen sen gerçek yüzlerini. Ah zorunlu ne diyim sana. Kimseyi dinlemiyorsun boşuna konu açmaBen gerçekten nişanlanınca anladım , o bana söylediği güzel sözler yok oldu .
Gittim aradım bi de , o benim halamı aramış konuşmuşlar bende kıyamadım aradım cidden nasıl bir manyagım ben de artık kendimi tanımamıyorumDaha evlen o zaman görecen sen gerçek yüzlerini. Ah zorunlu ne diyim sana. Kimseyi dinlemiyorsun boşuna konu açma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?