Nişanlım nişanı atmak istiyor

Anası kendisini bile sevmemiş, iş bulmadı diye evden atmış, sizi ananız kaç kere attı? Anası evvel doğurduğunu sevsin, siz de anasını bi ara seversiniz nasılsa.

sen kim köpek eseydin, annesinin duymadığı bi olaydan annesinden özür diletiyor
bık diyip otu b... anlatangillerden, ezer bu aile seni..

Keşke yapmasaydım o kadar fedakarlığı pişmanım ama yapacak birşey kalmadı artık

geçmiş olsun arkadaşım aynı durumdayız desene.. herşey çekiliyorda cahil anlayışsız insan çekilmiyor maalesef :/ hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
Amin benimki gitmiyor hiç ayrılamıyor ama ortada çok kalıyor babası cok geri kafalı aile terapistine gidelim dedi ben de içimden geçen her seyi yazdım uzunca artık gerisi onda

Keşke yapmasaydım o kadar fedakarlığı pişmanım ama yapacak birşey kalmadı artık
Ama kesinlikle iyi yapmıssınız benimde annem dul aynı sorun bizim ilk gelinimizde de oldu ev ev üstüne olmaz dedi aynı evde kalmıycaklardı ona rağmen böyle dediler ama abim bırakmadı kızı velhasıl zaman geçtikçe alıstılar birbirlerine bizden uzakta yasıyorlar anne de fedakarlık yapmalı bunun icin bırakması saçma baska erkek cocuğu yokmu

3 erkek 3 kız kardeşler. Bi bizimki dört kolla sarılmıştı anam anam diye. Yahu tamam diyordum annendir sev say tabi atacak değilsin ama herşeyede dahil etme. Şimdide suçlu olmasına rağmen annesinden özür dilememi bekliyor pişkin çok bekler. Saygısızlık etsem arar özür dilerdim bu erdemliktir ama haklı olduğum bir konuda özür dileyemem

Adınıza çok üzüldümama şu an mutlu oluşunuzada çok sevindim. Zaman herşeyin ilacı herşey yoluna girecek inşallah. Sizin ayrılma sebebiniz neydi peki özel olmayacaksa
Psikolojik baskı , verdiği sözlerden dönme vs. Karşımda bir yetişkin değil de bir çocuk vardı sanki , tartışmalar, küslükler çok yormustu. Aileler de çok iyi anlasamiyordu zaten sürekli biseyler sorun oluyordu.
Çok pişman oldu sonra çok yalvardı ama istemedim , daha geçen gün biseyleri bahane edip yazmış yine cevap bile vermedim ailem artık şikayet etmekle tehdit etti. Bitti ama atlatmak biraz uzun sürüyor malesef

Sizin durumda bizimkine benziyor aslında. İyi ettiniz bırakın yalvarsın ama hatasının farkına geç varmış bizimde öyle olacak adım gibi eminim.

Tüm konunuzu okudum. Normalde tek sorun bu ise yapıcı olun falan diyecektim. Ta ki nişanlınız arayıp annemden özür dile falan diyene kadar ! Yok devenin nalı deseydiniz. Siz annesi ile birebir tartıştınız mı ? Ya da mesajlaşıp kötü şeyler falan mı söylediniz ? Niye siz onun annesinden özür diliyorsunuz ? Sırf sizin evinizde kalmasını istemediğiniz için mi ? Bunu annesi biliyor mu ? Yani yememiş içmemiş ilk önce bunu annesine mi anlatmış. Belki de ben yanlış anlamış olabilirim bu kısmı.

Eşya konusunda bende bozulurdum. Yani ilk olarak ben kullanmak isterim her şeyi. Ama zaruri bir durumda var ise ne yapalım nasip böyle deyip geliştirebilirdim. Ama sizin olayda niyet farklı. Adam ailesini yerleştirmek istiyor ve bunu kafaya koymuş. Şimdiye kadar da muntazam bir şekilde bunu kamufle etmiş. Yumurta tavuğa dayanınca da zaten ne yapabilir ki düşüncesi ile yüzünü göstermiş. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın vallahi şu durumda diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Sen 7 yılını ver emek et zaman harca , adam düğüne 1 ay kala kelek atsın. Kaybolan sadece 7 yılınız olsun , ömrünüzü yemedi diye şükretmekten başka bir şey yok

Bence bunu belirtmek size düşmüyor. Ailesiyle ilgilenmek istemiş olabilir. Gereksiz bir şekilde akıl vermişsiniz. Ayrıca sağlık ile alakalı bir konuda eşya derdine düşmüş gibi gözükmeniz hoş olmamış. Ama yine de bunlar nişanlınızın verdiği aşırı tepkiyi haklı çıkarmaz. Böyle bir ayağı kapıda olması ilişkinizin 7 yılda gereğinden fazla yıprandığını gösterir.

annesi ile birebir tartışmaya girmedim saygısızlık etmedim kötü söz söylemedim. Sadece kendisine dedimki 1. anneni imkanları iyi olan bir şehirden neden depremde harap olmuş bir şehirde hastaneye getiriyorsun bu mantıklı değil 2. henüz benim girmediğim evi onların bir süre kullanması hoşmu sence dedim eşyada umrumda değil böyle benden habersiz plan program yapıyorsunuz ve en son ben duyuyorum. İşte gidip herşeyi annesine anlatmış. Şimdide özür dilememi bekliyorlar. Haklı olduğum konuda bu şekilde haksız çıkarıldın

Sizin durumda bizimkine benziyor aslında. İyi ettiniz bırakın yalvarsın ama hatasının farkına geç varmış bizimde öyle olacak adım gibi eminim.
Sizde de mi vardı psikolojik baskı?
Evet ben bırakır bırakmaz anladı hatasını ama zamanında kıymet bilseydi. Seninki de öyle olacak emin ol ama sakın geri dönme çok daha iyileri çıkar inşallah karşına

Evet ailesini hergün aramam konusunda aşırı baskıcıydı. Aramasam ailemden nefret ediyorsun diyordu sürekli. Umarım buda hatasını anlar ama iş işten geçmiş olur. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…