Nişanlım nişanı atmak istiyor

Engelleyin neden engellemiyorsunuz?
Nişanlıniz sizin ondan vazgececeğinizi düşünmüyor hala. Aradığında ulaşamazsın artık size.
Babanıza da söyleyin tamamen bitirin hubisi, eşyaları da gönderin. Anlasın anlayacağını nisanliniz.
Ben bu adamın daha önce size karşı çok iyi olduğunu da sanmıyorum. Öyle görmek istiyordunuz belki de.

Siz bence böyle bir beladan kurtulduğunuz için bir sadaka verin.

Erkek kardeşine cevap verdiniz mi?
Onlardan kim ararsa arasın buna eski nişanlınız dahil kendinizi açıklamaya çalışmayın, anlamayacakları gibi sizi daha çok itham ederler. Onlara vereceğiniz en büyük ders dimdik ayakta güçlü duruşunuz olmalıdır. Kendini vazgeçilmez sanan o adamın ancak böyle egosunu patlatırsınız.

Güya kardeşi sıkılmış biraz yanıma gelsin dedi. Onada laf etmedim ama annesi ve kızkardeşide gelecek ve o evi ne hale getireceklerini tahmin bile edemiyorum çok temizlik seven insanlar değiller
Bence geri asım atmayın. Eş adayınız aileci belli ki bırakın birlikte yaşasınlar henüz daha birey olup kendi yuvasını kurup çekirdek ailesinin sınırlarını çzebilecek bir adam değil. 7 yıl gitti gitti evlenip mutsuz olmak daha kötü

Adamın seni nasıl çantada keklik gördüğünün farkında mısın? Kafasına yüzüğü yemiş, hala anacılık peşinde. Eşiğinden beşiğine de aşağılıyorlar seni. Kendine gel ve net bir adım at, ne kadar otu b.ku varsa koy koliye yolla. Ciddiye alınmıyorsun şu an.

Ayyy inanmıyorum sakın sakın başınızı yakmayın verilmiş sadakanız varmış! Bu adam size zerre değer vermiyor usluba bakın.

Evet erkek kardeşine cevap verdim. Onlardan nefret etmediğimi ama herşeyinde bittiğini söyledim. Ama gerçekten söylediği şeyler çok zoruma gitti. Çoluk çocuğun diline beni böyle düşürmesi beni mahvetti

Evet vazgeçemeyeceğimi düşünüyor ondan bu yüzsüzlüğü.. annem babamın önünde açmış konuyu babamda bir sıkıntı varsa atarız yüzüklerini demiş. Ben size demiştim bunlar düzgün insan değil en başından beni dinlemediniz demiş ve o kadar haklıki.

Aramızdaki bağın kuvvetli olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Onu defalarca evden kovan annesi çok iyi bir kadınmış ben böyle mükemmel bir kaynanayı haketmiyormuşum. Bunların hepsini yüzüme söyledi.

engelle anasından danasına kadar kim varsa listende engelle hatta ananın babanın telefonundan da engelle sana hiçbir şekilde ulaşamayınca anlar o ancak
ayrıca sakın barışayım falan deme hazır kaçmış kurtulmuşsun bırak kendi hallerine ne halleri varsa görsün

Kendisini her yerden engelleyip, elinde olanları göndermemen için bir sebebin kalmadı o halde.

Hemde hiçbir sebep kalmadı. Dün eşyaları koliledik bugün kardeşim götürüp kargoya verecek.
Onlara denk gelirse söyleyeceğiniz şu...Siz ne bana ne de aileme denk değildiniz.Baştan görmedim bunu ama sonra anladım.İyi ki bu yüzünüzü gösterdiniz sizleri tandım ve ailecek kurtulduk sizden...

Onlara denk gelirse söyleyeceğiniz şu...Siz ne bana ne de aileme denk değildiniz.Baştan görmedim bunu ama sonra anladım.İyi ki bu yüzünüzü gösterdiniz sizleri tandım ve ailecek kurtulduk sizden...
Çok koyar bu. Öfff. Çünkü belli ki kıskanmış konu sahibinin aile bağlarını. Deli anasını parlatma çabaları ondan. Ezilmiş durduk yere. Durduk yere ezilenden korkacaksın.

Allah bir daha karşılaştırmasın inşallahSeslerini duymaya bile tahammülüm kalmadı. Beni o kadar kötülemiş onların gözünde halen aklım almıyor kabullenemiyorum.

Beni yanlış anlamayın ama kardeşin size böyle şeyler yazması çok iyi, hayırlı olmuş. Bazı şeyleri umarım artık anlamışsınızdır, zira gözünüze sokuyorlar artık. Verdiğiniz cevaplardan, babaya söylememenizden 'acaba döner miyiz ayrılıktan' diye düşündüğünüzü anlıyorum ama mümkün olmadığını artık görmüşsünüzdür diye umuyorum

annem babamın önünde açmış konuyu babamda bir sıkıntı varsa atarız yüzüklerini demiş. Ben size demiştim bunlar düzgün insan değil en başından beni dinlemediniz demiş
Babanızın diyeceği en fazla bu işte. Ona söylememe sebebiniz bir önceki mesajimda yazdıklarım. Lütfen artık dönmeyi sizde düşünmeyin. 6, 7 yılınızı çöpe atarak, bir ömrü kurtarın...

Belkide dediğiniz gibi kardeşinin yazması hayırlı oldu bazı şeyleri tam olarak idrak edebilmem için. Babamda biliyor artık geri dönüşü kalmadı kalmasında. Ben kafamda bitirdim daha düzelmez.

Saygısız herif. Ben pişmanım gel barışalım demeye yüzü yok hala özür dile diyor. Madem sen saygısızlık yapmışsın ayrılsın gitsin o zaman daha neyin özrünü dileyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…