- 15 Şubat 2015
- 13.374
- 47.235
- 798
Yatabileceği bir hizmetçi arıyorlar çünkü. İkisine de ayrı ayrı bi dünya para lazım biliyon mu? Böyle daha ekonomik oluyo.
Engelleyin neden engellemiyorsunuz?Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi banagit bir daha arama dedim herşey bitti dedim.
Siz bence böyle bir beladan kurtulduğunuz için bir sadaka verin.Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi banagit bir daha arama dedim herşey bitti dedim.
Bence geri asım atmayın. Eş adayınız aileci belli ki bırakın birlikte yaşasınlar henüz daha birey olup kendi yuvasını kurup çekirdek ailesinin sınırlarını çzebilecek bir adam değil. 7 yıl gitti gitti evlenip mutsuz olmak daha kötüGüya kardeşi sıkılmış biraz yanıma gelsin dedi. Onada laf etmedim ama annesi ve kızkardeşide gelecek ve o evi ne hale getireceklerini tahmin bile edemiyorum çok temizlik seven insanlar değiller
Adamın seni nasıl çantada keklik gördüğünün farkında mısın? Kafasına yüzüğü yemiş, hala anacılık peşinde. Eşiğinden beşiğine de aşağılıyorlar seni. Kendine gel ve net bir adım at, ne kadar otu b.ku varsa koy koliye yolla. Ciddiye alınmıyorsun şu an.Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi banagit bir daha arama dedim herşey bitti dedim.
Ayyy inanmıyorum sakın sakın başınızı yakmayın verilmiş sadakanız varmış! Bu adam size zerre değer vermiyor usluba bakın.Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi banagit bir daha arama dedim herşey bitti dedim.
Evet erkek kardeşine cevap verdim. Onlardan nefret etmediğimi ama herşeyinde bittiğini söyledim. Ama gerçekten söylediği şeyler çok zoruma gitti. Çoluk çocuğun diline beni böyle düşürmesi beni mahvettiSiz bence böyle bir beladan kurtulduğunuz için bir sadaka verin.
Erkek kardeşine cevap verdiniz mi?
Onlardan kim ararsa arasın buna eski nişanlınız dahil kendinizi açıklamaya çalışmayın, anlamayacakları gibi sizi daha çok itham ederler. Onlara vereceğiniz en büyük ders dimdik ayakta güçlü duruşunuz olmalıdır. Kendini vazgeçilmez sanan o adamın ancak böyle egosunu patlatırsınız.
Evet vazgeçemeyeceğimi düşünüyor ondan bu yüzsüzlüğü.. annem babamın önünde açmış konuyu babamda bir sıkıntı varsa atarız yüzüklerini demiş. Ben size demiştim bunlar düzgün insan değil en başından beni dinlemediniz demiş ve o kadar haklıki.Engelleyin neden engellemiyorsunuz?
Nişanlıniz sizin ondan vazgececeğinizi düşünmüyor hala. Aradığında ulaşamazsın artık size.
Babanıza da söyleyin tamamen bitirin hubisi, eşyaları da gönderin. Anlasın anlayacağını nisanliniz.
Ben bu adamın daha önce size karşı çok iyi olduğunu da sanmıyorum. Öyle görmek istiyordunuz belki de.
Aramızdaki bağın kuvvetli olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Onu defalarca evden kovan annesi çok iyi bir kadınmış ben böyle mükemmel bir kaynanayı haketmiyormuşum. Bunların hepsini yüzüme söyledi.Genel anlamda nasıl nisanliniz,aranızdaki bag kuvvetli mıdır?Açıkçası ben kendi şehrinde çalışırken eşimde görev yaptığı yerde çalışırken evimizi tuttu eşyalarımızı yerleştirdik ve eşim düğüne kadar evimizde kalacaktı.Annesi ve kız kardeşi yardım etmemesini geçtim,eşimi zora koşup eşiyle kavga bahanesiyle benim gidip kalmadigim eve gitmişlerdi habersiz,bu durumu öğrenince ben de olay çıkarmıştım.Esim de evin reisi benim sana laf düşer mi ayrılıyoruz demiştiNeyseki sabah otobüs bileti alıp annesini ve kız kardeşini evlerine yollamıştı.Ve sonrasında böyle bir sorun yaşanmadı.Esim anneci değildi.Sizde durum farklı ise bir düşünün.Planlari nedir,size danisiyor mu?
Konu sahibi diğer mesajları okudum.Kendine yazık etme karaktersiz biriyle evlilik arefesinden dönmüşsün.Şuan için üzülebilirsin ama geleceğin adına sevin.
engelle anasından danasına kadar kim varsa listende engelle hatta ananın babanın telefonundan da engelle sana hiçbir şekilde ulaşamayınca anlar o ancakAramızdaki bağın kuvvetli olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Onu defalarca evden kovan annesi çok iyi bir kadınmış ben böyle mükemmel bir kaynanayı haketmiyormuşum. Bunların hepsini yüzüme söyledi.
Kendisini her yerden engelleyip, elinde olanları göndermemen için bir sebebin kalmadı o halde.Evet vazgeçemeyeceğimi düşünüyor ondan bu yüzsüzlüğü.. annem babamın önünde açmış konuyu babamda bir sıkıntı varsa atarız yüzüklerini demiş. Ben size demiştim bunlar düzgün insan değil en başından beni dinlemediniz demiş ve o kadar haklıki.
Hemde hiçbir sebep kalmadı. Dün eşyaları koliledik bugün kardeşim götürüp kargoya verecek.Kendisini her yerden engelleyip, elinde olanları göndermemen için bir sebebin kalmadı o halde.
Onlara denk gelirse söyleyeceğiniz şu...Siz ne bana ne de aileme denk değildiniz.Baştan görmedim bunu ama sonra anladım.İyi ki bu yüzünüzü gösterdiniz sizleri tandım ve ailecek kurtulduk sizden...Hemde hiçbir sebep kalmadı. Dün eşyaları koliledik bugün kardeşim götürüp kargoya verecek.
Çok koyar bu. Öfff. Çünkü belli ki kıskanmış konu sahibinin aile bağlarını. Deli anasını parlatma çabaları ondan. Ezilmiş durduk yere. Durduk yere ezilenden korkacaksın.Onlara denk gelirse söyleyeceğiniz şu...Siz ne bana ne de aileme denk değildiniz.Baştan görmedim bunu ama sonra anladım.İyi ki bu yüzünüzü gösterdiniz sizleri tandım ve ailecek kurtulduk sizden...
Allah bir daha karşılaştırmasın inşallahOnlara denk gelirse söyleyeceğiniz şu...Siz ne bana ne de aileme denk değildiniz.Baştan görmedim bunu ama sonra anladım.İyi ki bu yüzünüzü gösterdiniz sizleri tandım ve ailecek kurtulduk sizden...
Beni yanlış anlamayın ama kardeşin size böyle şeyler yazması çok iyi, hayırlı olmuş. Bazı şeyleri umarım artık anlamışsınızdır, zira gözünüze sokuyorlar artık. Verdiğiniz cevaplardan, babaya söylememenizden 'acaba döner miyiz ayrılıktan' diye düşündüğünüzü anlıyorum ama mümkün olmadığını artık görmüşsünüzdür diye umuyorumEvet erkek kardeşine cevap verdim. Onlardan nefret etmediğimi ama herşeyinde bittiğini söyledim. Ama gerçekten söylediği şeyler çok zoruma gitti. Çoluk çocuğun diline beni böyle düşürmesi beni mahvetti
Babanızın diyeceği en fazla bu işte. Ona söylememe sebebiniz bir önceki mesajimda yazdıklarım. Lütfen artık dönmeyi sizde düşünmeyin. 6, 7 yılınızı çöpe atarak, bir ömrü kurtarın...annem babamın önünde açmış konuyu babamda bir sıkıntı varsa atarız yüzüklerini demiş. Ben size demiştim bunlar düzgün insan değil en başından beni dinlemediniz demiş
Belkide dediğiniz gibi kardeşinin yazması hayırlı oldu bazı şeyleri tam olarak idrak edebilmem için. Babamda biliyor artık geri dönüşü kalmadı kalmasında. Ben kafamda bitirdim daha düzelmez.Brni yanlış anlamayın ama kardeşin size böyle şeyler yazması çok iyi, hayırlı olmuş. Bazı şeyleri umarım artık anlamışsınızdır, zira gözünüze sokuyorlar artık. Verdiğiniz cevaplardan, babaya söylememenizden 'acaba döner miyiz ayrılıktan' diye düşündüğünüzü anlıyorum ama mümkün olmadığını artık görmüşsünüzdür diye umuyorum
Saygısız herif. Ben pişmanım gel barışalım demeye yüzü yok hala özür dile diyor. Madem sen saygısızlık yapmışsın ayrılsın gitsin o zaman daha neyin özrünü dileyeceksin.Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi banagit bir daha arama dedim herşey bitti dedim.
Neden yok? İkisinin esyalari sonucta, ben eve ekmek alsam karisamiyo mu hepsini ben mi yiyorumEşyaları tamamen nişanlınız aldıysa karışma hakkınız yok. Ama ben de istemezdim benden önce evimde yaşamalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?