Çünkü adamın gözünde eşyaları ben aldım ev benim sen karışamazsın kafasında ama atıyorum bi koltuk takımını konu sahibi alsaydı benim aldığım koltuklarda oturamaz derdi.Neden yok? İkisinin esyalari sonucta, ben eve ekmek alsam karisamiyo mu hepsini ben mi yiyorum
Yooo adam olsaydi malin lafini yapmazdi. Bakkali degil esi olacak hayati paylasacak, parayi verdim de kendinde hak goren adam bir omur her parasini gerdigi seyi kafasina kakar. Bence dogru bir bakis acisi degilÇünkü adamın gözünde eşyaları ben aldım ev benim sen karışamazsın kafasında ama atıyorum bi koltuk takımını konu sahibi alsaydı benim aldığım koltuklarda oturamaz derdi.
Ne na bakarsak tül perde halı ve 1 oda dolusu çeyizide ben aldım. Şu senin bu benim muhabbetine girecek biri değilim. Zoruma giden beni hesaba katmamalarıydı. Gerekte kalmadı tepe tepe kullansınlar herşeyi gönüllerinceÇünkü adamın gözünde eşyaları ben aldım ev benim sen karışamazsın kafasında ama atıyorum bi koltuk takımını konu sahibi alsaydı benim aldığım koltuklarda oturamaz derdi.
Evet annesi beni kıskanıyordu çünkü sevmediği nefret ettiği oğlu maaş almaya başlayınca değere bindi onun gözünde. Birgün olsun maddiyat hediye gibi şeyleri asla ama asla talep etmedim. Aman mutlu olalım aman huzurlu olalım maddiyat aramızı bozmasın iç günlük dünya bugün varız yarın yokuz diye diye mutlu olmayı beklerken mutsuzluğun dibini yaşattılar bana. Bakalım zorlu süreci nasıl atlayacağımNişanlıniz fetoden ihraç oldu diye düşündüm siz başka iş bulamadı deyince. Eğer öyle ise ve şuan size bunu yapıyorsa sepet havası çalan siz olun. Sizin de başınız yanabilirdi siz bunu göze alıp devam etmissiniz. Bunu herkes yapamaz. Nisan zamanı da sorun çıkarmış nisanlinizin annesi, bana istenmeyen gelin gibi geldiniz. Veya oğlunu kıskanıyor olabilir. Kendisini evden kovan sümüklü ailesini şuan orada yaşatıyor size de çektir çekiyorsa sizi sevmediğini düşünürüm. Bence siz de öyle düşünmeli ve gururlu olmalısınız. Şeker hastası diye eve getirip baktırmak çok sacma. Ayrıca temiz de değillermiş bu da ileride çok zor gelirdi size, temizlik ailede görülüyor çoğunlukla. Bu adamın elle tutulur hiçbir yönü yok
Valla ben buna kesinlikle katılıyorum zatenYooo adam olsaydi malin lafini yapmazdi. Bakkali degil esi olacak hayati paylasacak, parayi verdim de kendinde hak goren adam bir omur her parasini gerdigi seyi kafasina kakar. Bence dogru bir bakis acisi degil
Ama onlar gözükmüyor işte hep erkeklerin yaptıkları görülüyorNe na bakarsak tül perde halı ve 1 oda dolusu çeyizide ben aldım. Şu senin bu benim muhabbetine girecek biri değilim. Zoruma giden beni hesaba katmamalarıydı. Gerekte kalmadı tepe tepe kullansınlar herşeyi gönüllerince
Tam tersi şükret mutlu ol..Gerçek yüzlerini görmüş oldun.Su durumu kucağında bir bebekle de yaşayabilirdin.Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam bu olarak.Eger bu olayı şuan yaşamasaydın nisanlinin gerçekten taniyamayacaktin.Evet annesi beni kıskanıyordu çünkü sevmediği nefret ettiği oğlu maaş almaya başlayınca değere bindi onun gözünde. Birgün olsun maddiyat hediye gibi şeyleri asla ama asla talep etmedim. Aman mutlu olalım aman huzurlu olalım maddiyat aramızı bozmasın iç günlük dünya bugün varız yarın yokuz diye diye mutlu olmayı beklerken mutsuzluğun dibini yaşattılar bana. Bakalım zorlu süreci nasıl atlayacağımverdiğim emekleremi yanayım yıllarımın harcanmasınamı yoksa onu evden kovan annesinin dolduruşuna gelmesinemi…
Evet haklısınız kesinlikle bu ilişkinin sonlanması herkesin hayrına oldu. Ama insan yaptığı iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüncede çok zor oluyorNişan atmak ileride boşanmaktan daha kolay öyle düşün.simdiden sana saygıları yok seni yok sayıyorlar.yillarimi harcadım diyorsun haklısın ama bu insanlar için daha fazla zaman harcama
Ya senin yanman gereken bişey yok, yanmaktan kurtuldun. Koltuk takımları ile sevişir artık djdjdj. Kıymetli anası ile birbirini yerler kaldıkları yerden hele azcık olay bi soğusun. Şimdi güya düşmana karşı birlik oldular.Evet annesi beni kıskanıyordu çünkü sevmediği nefret ettiği oğlu maaş almaya başlayınca değere bindi onun gözünde. Birgün olsun maddiyat hediye gibi şeyleri asla ama asla talep etmedim. Aman mutlu olalım aman huzurlu olalım maddiyat aramızı bozmasın iç günlük dünya bugün varız yarın yokuz diye diye mutlu olmayı beklerken mutsuzluğun dibini yaşattılar bana. Bakalım zorlu süreci nasıl atlayacağımverdiğim emekleremi yanayım yıllarımın harcanmasınamı yoksa onu evden kovan annesinin dolduruşuna gelmesinemi…
Bende öyle düşünüyorum olaylar durulunca annesiyle yaşamaya başlayınca inşallah öyle pişman olurki.. ama o zaman herşey için çoook geç olacakYa senin yanman gereken bişey yok, yanmaktan kurtuldun. Koltuk takımları ile sevişir artık djdjdj. Kıymetli anası ile birbirini yerler kaldıkları yerden hele azcık olay bi soğusun. Şimdi güya düşmana karşı birlik oldular.
Ben bu konularda biraz katiyim yani annesine çok bağımlı erkekleri erkek gibi bile göremiyorum. Ayrıca kardeşi olmasını da tercih etmezdim yerinizde olsam. Evlenince erkekler kök ailesi tarafından kıymete biniyor. Buradaki birçok dert eş ailesi üzerine. Ülkemizde gelin aileye yeni katılan ve kayın aileye boyun egmesi gereken kişi gibi görülüyor burada feminist davranmanız ve dik başlı olmanız lazım. Erkek yine de orta yola dönmüyor ailesinin dediklerini diretiyorsa kaçın ondan. Kardeşler bile abi evlenirken o kadar karışıyor ki şaşarsıniz. Bu kişiyi silin atın ama bundan sonra bekar kardeşleri çok olan ve annesiyle sürekli görüşen bir araya gelen kişilerle de görüşmeyin. Siz şimdi seviyorum diye acı çekiyorsunuz ama aynı evde olup annesine hizmet ederken keşke bir kez üzulseydim dersiniz. Yarın kardeşleri evlenecek olur sizden para isterler o zaman da maddiyat kavgası eklenir listenize. Mantıklı olanı sevin üzülmezsinizEvet annesi beni kıskanıyordu çünkü sevmediği nefret ettiği oğlu maaş almaya başlayınca değere bindi onun gözünde. Birgün olsun maddiyat hediye gibi şeyleri asla ama asla talep etmedim. Aman mutlu olalım aman huzurlu olalım maddiyat aramızı bozmasın iç günlük dünya bugün varız yarın yokuz diye diye mutlu olmayı beklerken mutsuzluğun dibini yaşattılar bana. Bakalım zorlu süreci nasıl atlayacağımverdiğim emekleremi yanayım yıllarımın harcanmasınamı yoksa onu evden kovan annesinin dolduruşuna gelmesinemi…
Hayat arkadaşını el belleyen, alt edilmesi gereken düşman belleyen, ne yaparsan yap kapısındaki paspastan daha az değer verecek bir vefasız çıktı hayatından. Böyle tiplerin huzuru bulmasına imkan yok.Bende öyle düşünüyorum olaylar durulunca annesiyle yaşamaya başlayınca inşallah öyle pişman olurki.. ama o zaman herşey için çoook geç olacak
İnşallah bana yaşattıklarını fazlasıyla yaşarlar. Kalbim kırıkmı üzgünmüyüm hiç umrunda bile olmadı. Bu kadar basitmiş herşeyHayat arkadaşını el belleyen, alt edilmesi gereken düşman belleyen, ne yaparsan yap kapısındaki paspastan daha az değer verecek bir vefasız çıktı hayatından. Böyle tiplerin huzuru bulmasına imkan yok.
Hiç birine yanmayın, önünüze bakın, hayatınızı yaşayın. Takılı kalmayın bu adama hâlâ bunları düşünerek...Bakalım zorlu süreci nasıl atlayacağımverdiğim emekleremi yanayım yıllarımın harcanmasınamı yoksa onu evden kovan annesinin dolduruşuna gelmesinemi…
Söyledikleriniz her ne kadar doğru olsada ne yazıkki güzel olan anılarımız beynimde canlanıp duruyor. Ve o adamın nasıl bu hale geldiğine anlam veremiyorumHiç birine yanmayın, önünüze bakın, hayatınızı yaşayın. Takılı kalmayın bu adama hâlâ bunları düşünerek...
Bunları hissetmen çok normal ama zaman ilaç olacak öyle düşün.ama bu keşmekeşin içine girersen sürekli benzeri olayları yaşayacaksın.bence nişanlın senin bı şekilde geri döneceğini düşünüyor belki sende bu hissiyat içindesin ama filmin fragmanı bu maalesef ona göre iyi ölç biç emeğim diye kendini ateşe atma ailenle istişare et bu durumuEvet haklısınız kesinlikle bu ilişkinin sonlanması herkesin hayrına oldu. Ama insan yaptığı iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüncede çok zor oluyor
Annemle kızkardeşimle ve yapıcı düşünen yakın birkaç arkadaşımla istişare ettim. Annem benim üzülmemi istemiyor direk bırak dedi. Arkadaşlarımda yapıcı ol 7 yılını hemen çöpe atmamalısın oturun karşılıklı konuşun desede ben kafamda bitirdim artık. Eve üzüleceğim belki ama bu kavgaları bu tartışmaları evliyken yaparsa muhtemelen çok kısa sürede boşanırdık.Bunları hissetmen çok normal ama zaman ilaç olacak öyle düşün.ama bu keşmekeşin içine girersen sürekli benzeri olayları yaşayacaksın.bence nişanlın senin bı şekilde geri döneceğini düşünüyor belki sende bu hissiyat içindesin ama filmin fragmanı bu maalesef ona göre iyi ölç biç emeğim diye kendini ateşe atma ailenle istişare et bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?