Bakın altın ev gelip kalma vs hepsini geçin belki konuşulup çözülebilecek şeylerdiAnnesi gamsız bir kadın yatağı kullanacaktı. Hiçbir şekilde takı takılmadı bana alyans haricinde. Annesi düğündede takı takmam demiş. İmkanıda var ama canı istemiyordu.
Öncelikle teşekkür ederim. Bunlar hatır kadir kıymet bilecek insan değildiler. Ama herşeye rağmen eskileri düşününce insanın içide acımıyor değil. Umarım en kısa sürede atlatabilirimvalla sizi tanımıyorum ama dik duruşunu çok beğendim. nişan demek acaba uygun muyuz demek. onlar sana layık insanlar değil. kv madddi durumu olmasaydı bile bu kız oğlumun eşi olacak torunlarımın annesi olacak bir tane benden hatıra kalsın diye kolye takar. sorun para değil sorun kadir kıymet bilmek. özel günleri onurlandırmak. çok tuhaf insanlarmış gerçekten.
Zaten şu an kalbimi en çok kıran ve yoran şey aramızdaki tartışmayı ailesine anlatıp onları bana karşı nefretle doldurması. Bunu affedemiyorum o kadar çok ağladımki bu yüzdenBakın altın ev gelip kalma vs hepsini geçin belki konuşulup çözülebilecek şeylerdi
Amaa nişanlınız olacak kişinin yedi yılı hiç edip sizi bu kadar kolay düşman ilan edebilmesi
Annesinin kardeşinin iki pohpohlamasıyla gaza gelip kırar mıyım döker miyim umursamadan
Sizin ona verdiğiniz destekleri bir çırpıda silip atacak kadar nankör olması işte bunu ölseniz unutmayın affetmeyin
Evet acır ama illaki geçer.Zaten şu an kalbimi en çok kıran ve yoran şey aramızdaki tartışmayı ailesine anlatıp onları bana karşı nefretle doldurması. Bunu affedemiyorum o kadar çok ağladımki bu yüzden
Çok üzüldüm demek eşiniz herşeyi annesine anlatmışEvet acır ama illaki geçer.
Bu adam yatak odasına kadar anlatırdı.
Ben başıma gelen basit bir olayı anlatayım, adet olunca aşırı derecede bitkin, yorgun, halsiz oluyorum. Yeni evliyiz. Aşırı kanama oluyor. Kansızlık tavan, uyumuyor siziyorum. Neyse aylardan Ramazan, adetliyim. Sahura kalkamıyorum, eşim kafasına göre takılıyor.
Neyse bı ara kaynanamlarda oturuyoruz, k.pederin yanında kadın demesin mi ? "Bı hafta sahura kalmamişsin." diye. Sareciğim yaşadığım şoku anlatmaya kelimeler yetmez.
Sen tartışmayı sulaleye anlatan adamdan bahsediyorsun. Birde bende nişanlıyken bazı kötü kokular aldım ama babam hep karşı çıktı, ayrılmadım. Nişanlıyken midesi bulanan kussun derim hep
İçinde bitirdiysen tekrar hic başlama, kesip at. Bazi duygular bitince geri dönüşü olmuyor, bence o riske sakın girme derim. O yedi yılı da tecrübe olarak say, çöp oldu falan deme. Yaşanması gerekmis ve yasanmis. Allah karşına kadir kiymet bilenleri cikartsin insallah.Annemle kızkardeşimle ve yapıcı düşünen yakın birkaç arkadaşımla istişare ettim. Annem benim üzülmemi istemiyor direk bırak dedi. Arkadaşlarımda yapıcı ol 7 yılını hemen çöpe atmamalısın oturun karşılıklı konuşun desede ben kafamda bitirdim artık. Eve üzüleceğim belki ama bu kavgaları bu tartışmaları evliyken yaparsa muhtemelen çok kısa sürede boşanırdık.
Daha neler neler var bi bilseniz. Kadın bir gelin bohçası bile yapmadı bana. Neyse dedim sorun değil eski nişanlım olacak adam biraz oara yolladı internetten birkaç parça eşya aldımki bizimkilerin önünde mahcup olmayayım diye.Ne görgüsüz bir aile. Nişanda bir bileziği bile çok görmüşler sana. Zaten istememen hata. Eşyalarını onlara seçtirmen de hata. Taviz tavizi doğurmuş. Seni küçük görmeye başlamışlar. Evlensen neler olacaktı kim bilir?
Rezalet. Senin annenler demedi mi bu ne teneke bir alyansla gelinir mi diye? Canım kendi paranla aldıklarını al o evden. O görgüsüzlere bir şey yar etmeDaha neler neler var bi bilseniz. Kadın bir gelin bohçası bile yapmadı bana. Neyse dedim sorun değil eski nişanlım olacak adam biraz oara yolladı internetten birkaç parça eşya aldımki bizimkilerin önünde mahcup olmayayım diye.
Söyledi valla insan oğlu içinde olsa hiçmi birşey yapmaz dedi annem. Sırf ben üzülmeyeyim diye kimse ses etmedi ama tepki gerekiyormuşRezalet. Senin annenler demedi mi bu ne teneke bir alyansla gelinir mi diye? Canım kendi paranla aldıklarını al o evden. O görgüsüzlere bir şey yar etme
Bu sana tecrübe olsun canım. Bazı şeyleri istemek gerekiyor. Evlenecekse yapacak bu kadar basit. Kendini ezdirme elin g.tü boklu oğluna.Söyledi valla insan oğlu içinde olsa hiçmi birşey yapmaz dedi annem. Sırf ben üzülmeyeyim diye kimse ses etmedi ama tepki gerekiyormuş
Nişanı attık. Çok üzgünüm ama şundan dolayı üzgünümki ailesine onlardan nefret ettiğimi onları kabul etmediğimi söylemiş herkesi bana karşı doldurmuş. Olmadığım bir profile koymuş beniYorumları okumadım ama konuyu okudum. Umarım atmışsınızdır nişanı. Balık daima baştan kokar. 7 yılı yabana atmayım derken senelerinizi , ömrünüzü heba etmeyin. İnanın önünüze daha iyisi daha güzeli çıkacaktır. Unutmayın ki nişanlılık ,evlilik döneminin fragmanıdır.
Üstelikte böyle bir kadından. Konuşmasını nerde nasıl davranacağını bilmeyen üslubu kötü inatçı…içim çok dolu gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötüyümöyle diyecekti tabi ki. çok tatlı bir kız alttan alıyor gözünde maddiyat yok saygılı ama ben değer bilmiyorum mu diyecekti.
ex nişanlı egoist. egolu insanlar her zaman karşı tarafı suçlar. sen onun ailesinden yapmadığın şeyler için özür dileyecektin egosunu şişirecektin ama yapmayınca dünya kötüsü oldun. ne zaman üzülsen aklına onun egosunu ortadan ikiye büktüğün gelsin. sırıt. sevgi dolu bir kız olabilirsin ama onun zannettiği kadar da pısırık değilmişsin.
Sen kendinden eminsen bırak istediği gibi konuşsun. Aslan yattığı yerden belli olurmuş.Ona da onun gibiler inanır zaten.Nişanı attık. Çok üzgünüm ama şundan dolayı üzgünümki ailesine onlardan nefret ettiğimi onları kabul etmediğimi söylemiş herkesi bana karşı doldurmuş. Olmadığım bir profile koymuş beni
Çok üzüldüm demek eşiniz herşeyi annesine anlatmışo da mı annesine çok bağlı. Neden öyle yapıyorlar herşeyi anlatınca sonuç çokmu güzel oluyor yani ben anlamıyorum insanın sevdiğine hiçmi saygısı olmaz. Ne denir bilmiyorumki
Eski nisanliniz belki de bunu bilerek yapıyor.Belki düşündüğü başkası var ve ailesine sizi kötülüyor ki neden bitti diye sorulduğunda sebebini siz olarak bilsinler.Kendi de sütten çıkmış ak kaşık olsun..Zaten şu an kalbimi en çok kıran ve yoran şey aramızdaki tartışmayı ailesine anlatıp onları bana karşı nefretle doldurması. Bunu affedemiyorum o kadar çok ağladımki bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?