Geri dönermi pişman olurmu bilmem. Ama geri dönerse bıraktığı yerde bulamayacak beniBence rolleri değişmelisiniz. Eğer nişanı atmak istiyorsa sessiz kalın ve bu kararından eminsen tamam diyin geri cekilin. Biraz zaman verdikten sonra size geri döner. Geri döndüğünde tüm kuralları baştan koymalı agirliginizi hissettirmelisiniz
Dışarıda tanıştıkların da farklı olmayacak maalesef. Bu yüzden hemen kestirip atma derim. Sadece ağırlığını koymalisin.Geri dönermi pişman olurmu bilmem. Ama geri dönerse bıraktığı yerde bulamayacak beni
İşin ucunda bir 7 yıl daha çöp etme ihtimali var bunuda düşün zararın neresinden dönersen kârdır.kaldi ki nişanlın aradı mi bir pişmanlık belirtti mi merak ettim.anneler çoğunlukla yanilmiyor anneni dinle derimAnnemle kızkardeşimle ve yapıcı düşünen yakın birkaç arkadaşımla istişare ettim. Annem benim üzülmemi istemiyor direk bırak dedi. Arkadaşlarımda yapıcı ol 7 yılını hemen çöpe atmamalısın oturun karşılıklı konuşun desede ben kafamda bitirdim artık. Eve üzüleceğim belki ama bu kavgaları bu tartışmaları evliyken yaparsa muhtemelen çok kısa sürede boşanırdık.
İşte bu yüzden kimseye güvenim kalmadı şu saatten sonra evlilik konusu benim için bitti.Dışarıda tanıştıkların da farklı olmayacak maalesef. Bu yüzden hemen kestirip atma derim. Sadece ağırlığını koymalisin.
Aradı ama annesinden özür dilemem için aradı pişmanlığı asla yok aksine en büyük suçlu benmişim onların gözünde.İşin ucunda bir 7 yıl daha çöp etme ihtimali var bunuda düşün zararın neresinden dönersen kârdır.kaldi ki nişanlın aradı mi bir pişmanlık belirtti mi merak ettim.anneler çoğunlukla yanilmiyor anneni dinle derim
İşte bu yüzden kimseye güvenim kalmadı şu saatten sonra evlilik konusu benim için bitti.
Nişanlın senin yanında komplekse girmiş anladığım kadarıyla. Seni eşi değil rakibi olarak görüyor. Ailesini de bahane ediyor bence. Onun özgüvenini sarsacak bişey yaptın mı ya da dışardan ondan daha çok mu dikkat çekiyorsun.Aradı ama annesinden özür dilemem için aradı pişmanlığı asla yok aksine en büyük suçlu benmişim onların gözünde.
Bı de böyle yüzsüz mü??? Hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.simdiden gruplasmislar üçü bir arada karşılarında sen...Aradı ama annesinden özür dilemem için aradı pişmanlığı asla yok aksine en büyük suçlu benmişim onların gözünde.
Evet bende dedim ona beni rakibin olarak görme diye. Genelde kimse bizi yakıştırmıyor neden onu istedin diyen çok oldu ama asla ona yansıtmadım öyle şeyleri çünkü önemsemedim. Kendisinin özgüveni çok yüksekti. Her zaman derdiki sana rastladığım için çok şanslıyım diye. Ama şimdi düşman gibi görüyor beniNişanlın senin yanında komplekse girmiş anladığım kadarıyla. Seni eşi değil rakibi olarak görüyor. Ailesini de bahane ediyor bence. Onun özgüvenini sarsacak bişey yaptın mı ya da dışardan ondan daha çok mu dikkat çekiyorsun.
Eşinizin annesinin hastalığı nedir? Bu cevaba göre kimin haklı oldugu değişir birazÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Yüzsüzlüğüde aşmış. Sadece üç kişi olsalar iyi birde abisi vardı bekardı biz ondan önce nişanlandık diye nasıl kıskanıyordu. Hatta bi ara sinirle yüzüme dedi bekar halimle kız istemeye geldim falan ben çok şaşırmıştımBı de böyle yüzsüz mü??? Hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.simdiden gruplasmislar üçü bir arada karşılarında sen...
Evet konu bu. Erkekler böyle hissedince geri dönüşü pek olmuyor. Seni kiskanmis ama dışarıdan değil ondan daha üstün olduğunu düşünüyor olabilir içten içe. Zaten kompleksleri varmış anladığım kadarıyla bir de. Bu ilişki çok zor yurur. Her zaman seni bastırmaya çalışacak bir sebep bulup. Ailesi de sebebi olmuş işte.Evet bende dedim ona beni rakibin olarak görme diye. Genelde kimse bizi yakıştırmıyor neden onu istedin diyen çok oldu ama asla ona yansıtmadım öyle şeyleri çünkü önemsemedim. Kendisinin özgüveni çok yüksekti. Her zaman derdiki sana rastladığım için çok şanslıyım diye. Ama şimdi düşman gibi görüyor beni
Şeker hastası ama çok ciddi değil hastalığıEşinizin annesinin hastalığı nedir? Bu cevaba göre kimin haklı oldugu değişir biraz
Aynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkarÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Eşya artık umrumda değil. Beni hesaba hiçbir zaman katmadılar sorun buyduAynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkar
Üzgünsün ama çok mantıklı kararlar veriyorsun şimdi bile erkek kardeşi sana afra tafra yapıp mesaj atabiliyor ailesi birlik oluyorsa ve ex nişanlın hala hakettin diyorsa geleceğin ne olur düşün ..sürekli sana bağırıp çağıracaklar sen özür dileyeceksinAnnemle kızkardeşimle ve yapıcı düşünen yakın birkaç arkadaşımla istişare ettim. Annem benim üzülmemi istemiyor direk bırak dedi. Arkadaşlarımda yapıcı ol 7 yılını hemen çöpe atmamalısın oturun karşılıklı konuşun desede ben kafamda bitirdim artık. Eve üzüleceğim belki ama bu kavgaları bu tartışmaları evliyken yaparsa muhtemelen çok kısa sürede boşanırdık.
her şerde bir hayır vardır gerçek yüzleri çıktı hayat her zaman gülbahçesi olmayacak en ufak bir red kararında kızı yerin dibine soktu hepsi ex nişanlısının öfkesi tavırları çok çirkin..resmen kabusun ön gösterimi gibiymiş erken gördünAynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkar
O zaman sonuna kadar siz haklısınızŞeker hastası ama çok ciddi değil hastalığı
ben de konuyu ilk okuduğumda tv buzdolabı perde vs kullansınlar yeter ki araları bozulmasın diye düşünmüştüm ama sanki bir yerde alınan yeni yatakta da yatacaklar diye okudum.(belki yanlış anımsamış olabilirim) eğer öyleyse benim de midem kalkar. uyurken nişanlının annesi ve erkek kardeşinin salyası teri yatağa işler iğrenirim. silinse de iğrenirim. zaten kıza ne takı ne toka bir şey almamışlar bir de yatağını bile kullanacaklar yok artık.Aynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkar
Annesi gamsız bir kadın yatağı kullanacaktı. Hiçbir şekilde takı takılmadı bana alyans haricinde. Annesi düğündede takı takmam demiş. İmkanıda var ama canı istemiyordu.ben de konuyu ilk okuduğumda tv buzdolabı perde vs kullansınlar yeter ki araları bozulmasın diye düşünmüştüm ama sanki bir yerde alınan yeni yatakta da yatacaklar diye okudum.(belki yanlış anımsamış olabilirim) eğer öyleyse benim de midem kalkar. uyurken nişanlının annesi ve erkek kardeşinin salyası teri yatağa işler iğrenirim. silinse de iğrenirim. zaten kıza ne takı ne toka bir şey almamışlar bir de yatağını bile kullanacaklar yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?