Nişanlım nişanı atmak istiyor

Geri dönermi pişman olurmu bilmem. Ama geri dönerse bıraktığı yerde bulamayacak beni

İşin ucunda bir 7 yıl daha çöp etme ihtimali var bunuda düşün zararın neresinden dönersen kârdır.kaldi ki nişanlın aradı mi bir pişmanlık belirtti mi merak ettim.anneler çoğunlukla yanilmiyor anneni dinle derim

Aradı ama annesinden özür dilemem için aradı pişmanlığı asla yok aksine en büyük suçlu benmişim onların gözünde.

Aradı ama annesinden özür dilemem için aradı pişmanlığı asla yok aksine en büyük suçlu benmişim onların gözünde.
Nişanlın senin yanında komplekse girmiş anladığım kadarıyla. Seni eşi değil rakibi olarak görüyor. Ailesini de bahane ediyor bence. Onun özgüvenini sarsacak bişey yaptın mı ya da dışardan ondan daha çok mu dikkat çekiyorsun.

Bı de böyle yüzsüz mü??? Hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.simdiden gruplasmislar üçü bir arada karşılarında sen...

Evet bende dedim ona beni rakibin olarak görme diye. Genelde kimse bizi yakıştırmıyor neden onu istedin diyen çok oldu ama asla ona yansıtmadım öyle şeyleri çünkü önemsemedim. Kendisinin özgüveni çok yüksekti. Her zaman derdiki sana rastladığım için çok şanslıyım diye. Ama şimdi düşman gibi görüyor beni

Eşinizin annesinin hastalığı nedir? Bu cevaba göre kimin haklı oldugu değişir biraz

Bı de böyle yüzsüz mü??? Hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.simdiden gruplasmislar üçü bir arada karşılarında sen...
Yüzsüzlüğüde aşmış. Sadece üç kişi olsalar iyi birde abisi vardı bekardı biz ondan önce nişanlandık diye nasıl kıskanıyordu. Hatta bi ara sinirle yüzüme dedi bekar halimle kız istemeye geldim falan ben çok şaşırmıştım

Evet konu bu. Erkekler böyle hissedince geri dönüşü pek olmuyor. Seni kiskanmis ama dışarıdan değil ondan daha üstün olduğunu düşünüyor olabilir içten içe. Zaten kompleksleri varmış anladığım kadarıyla bir de. Bu ilişki çok zor yurur. Her zaman seni bastırmaya çalışacak bir sebep bulup. Ailesi de sebebi olmuş işte.

Aynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkar

Üzgünsün ama çok mantıklı kararlar veriyorsun şimdi bile erkek kardeşi sana afra tafra yapıp mesaj atabiliyor ailesi birlik oluyorsa ve ex nişanlın hala hakettin diyorsa geleceğin ne olur düşün ..sürekli sana bağırıp çağıracaklar sen özür dileyeceksin

Aynı durumda sizin anneniz olsaydı eşyaları kullanması sıkıntı olur muydu bunu düşünün ama hemen nişan atan biri evlenince de kapıyı çeker çıkar
her şerde bir hayır vardır gerçek yüzleri çıktı hayat her zaman gülbahçesi olmayacak en ufak bir red kararında kızı yerin dibine soktu hepsi ex nişanlısının öfkesi tavırları çok çirkin..resmen kabusun ön gösterimi gibiymiş erken gördün

ben de konuyu ilk okuduğumda tv buzdolabı perde vs kullansınlar yeter ki araları bozulmasın diye düşünmüştüm ama sanki bir yerde alınan yeni yatakta da yatacaklar diye okudum.(belki yanlış anımsamış olabilirim) eğer öyleyse benim de midem kalkar. uyurken nişanlının annesi ve erkek kardeşinin salyası teri yatağa işler iğrenirim. silinse de iğrenirim. zaten kıza ne takı ne toka bir şey almamışlar bir de yatağını bile kullanacaklar yok artık.

Annesi gamsız bir kadın yatağı kullanacaktı. Hiçbir şekilde takı takılmadı bana alyans haricinde. Annesi düğündede takı takmam demiş. İmkanıda var ama canı istemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…