• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım tecavüz etti:(

buda moda oldu önüne gelen taciz,tecavüz konusu açıyorr
e tabii bu başlıklar daha rağbet görüyor:27:
arkadaş bulmuş yolunu:19:
hadi yaşadın yaşadın biz ne yapalımm:19:
ben artık bu tarz başlıklarada inanmıyorum
ama hadi bakalım neyse....

arkadaşlar inanıp yorum yapmayın apaçık ortada sahte olduğu.. o diğer yorumu bir kız bu kadar detaylı açıklayamaz.. hem kayganlaştırıcı kullanın diye öneri veriyor yorumda.. demek ki bu konularda oldukça tecrübeli!! bir de kızlığı bozdu diyor.. hadi canım bırak bu masum kız rollerini..

bu sahte hesaptaki bana göre en iyi ihtimal; konuyu açan kişi nişanlı bir erkek ve nişanlısına tecavüz etti ve kızın durumu ailesine anlatmasından korkuyor bu yüzden biz kızların ne tepki vereceğini öğrenmeye çalışıyor.. BENCE OLAY BU, BİLMEM KATILIR MISINIZ KIZLAR? :kkk::kkk:

hakkaten yaaa
geçmiş yazılarını okudum bu hatun resmen atıyor tecavüze uğradım diye
maşallah bir jinekolog kadar bilgi sahibimiyşiz.birde aydınlatıcı yorumlar yapmışş
hey Allahım yaa:9::9:

arkadaşlar inanıp yorum yapmayın apaçık ortada sahte olduğu.. o diğer yorumu bir kız bu kadar detaylı açıklayamaz.. hem kayganlaştırıcı kullanın diye öneri veriyor yorumda.. demek ki bu konularda oldukça tecrübeli!! bir de kızlığı bozdu diyor.. hadi canım bırak bu masum kız rollerini..

bu sahte hesaptaki bana göre en iyi ihtimal; konuyu açan kişi nişanlı bir erkek ve nişanlısına tecavüz etti ve kızın durumu ailesine anlatmasından korkuyor bu yüzden biz kızların ne tepki vereceğini öğrenmeye çalışıyor.. BENCE OLAY BU, BİLMEM KATILIR MISINIZ KIZLAR? :kkk::kkk:

Çok mantıklıı :ssz::kkk:

kınamak istemiyorum allah korusun ancak inanılır gibi değil.
bu boyle kaçıncı konu.
ayrıca niye izin veriyorsunuz. adam siz istemeden birşey yaparmı ya. ne bilim ya ne dicemi bilemiyorm.:50:

bizde böylelerine saf saf yorum yapıyoruzz:19::19:
kendimi adeta bir abbdal gibi hissediyorum:27:

Ben de başlığı okuduğumda gerçek sanıp üzüldüm. Hayır yani böyle konular açınca ne oluyo onu da anlamadım, işi gücü yok heralde yazan arkadaşın :27:

Son düzenleme:
ben anlamadım bu adam sıze zorla mı tecavuz ettı ?
saldırma darp var mı ?
yuzeysel sevısmek ıcın eve gıtmıssınız zaten.
yuzeysel sevısmenın gerısı kazadır .
pek tecavuz olarak adlandırılmaz
ama bu adam sıze zorla saldırıp darp ettıyse tecavuzdur .
o zaman sıkayette kesınlıkle blunun.

aynen sana %100 katılıyorum.:19:

ıyı nısanlına da tavsıye ettın mı kayganlastırıcıyı ben evlı oldugum halde bılmıyorum cahıllık kapıya konucak sey degıl valla.. oturup yardım ıstıyosun bı de kör mü yatmasaydın altına yaa sana cok sınırlendım sımdı tecavuz deme bu tecavuz degıl dupeduz SEX bence ısteyerek olmus bellı aılene de soyleme bencee nasıl olsa sende ıstedın artık fake mısın gercek mı bılemıyorum ama HAYIRLI İŞLEEERR :D

bence siz şikayetçi olmayacaksınız :6:

olsanız ne olacak ki?

anne biz yüzeysel sevişiyorduk o da tecavüz etti mi diyeceksiniz merak ettm

bi sürü herifin tecavüzüne uğrayıp yine de suçu kızda bulan bir ülkede yaşıyoruz

nişanlınız sizce suçlu olur mu:ssz:

Ney tecavuze ugrayan kız kayganlastırıcımı onerıyomus:53:bızde burda saf saf yorumlar yapıyoz :27:bızımle yavşak gectı ozaman :41:

Ya arkadaşlar kayganlaştırıcı önerdi diye tacavüze uğramamışmı oluyor.Yargılamayın. Tamam belki fake bir konudur ama yazdığı eski mesajdanda bu sonuca varmak saçma olur. Evleneceği için tecavüzü çok kafasına takmamıştır belki ondan rahat yada tamamen zorla bir ilişki olmamıştır çocuk zoraki ikna edip ilişkiyede girilmiş olabilir. Konu sahibi çok açıklayıcı bilgi vermemiş sonuçta. 2 seçenek var ya konu fake ki fake olsa bence dahada abartılır diye düşünüyorum yada konu sahibininde hafif rızası varken oldu bittiye geldi olay

kayganlaştırıcıyı ortaokul bebeleri bile biliyo artık. ne alakası var şimdi?

arkadaşlar,
perine yırtığının pek penis kalınlığı ile ilgili değildir. tabi çok aşırı kalın değilse. çünkü vajina kasları penisin kalınlığına göre genişleyebilir.
bu yırtıklar genelde ıslanmamış olmaktan oluyor. kayganlaştırıcı kullanmakta yarar var bence...

perine yırtığının vajinanın yeterince genişlememiş olmasından, bunun da kayganlaştırıcı kullanılarak çözüleceğinden hangi ortaokul bebesinin haberi olabilir sizce?
ya da bu kadar detaylı yorumu hangi ortaokul bebesi yapabilir?

şimdi benim aklım karıştı şöyle ki;
Arkadaş sürekli mesajında "tecavüz etti diye dava açsam nasıl kanıtlayacağım" gibi sorular soruyor
ikinci olarak bu arkadaş bakire değil, açtığı ve tavsiye ettiği kremler vs gibi..
Bence bu arkadaş iftira atmaya çalışıyor ve bizden de akıl almaya çalışıyor, çok zekice bravo :47: anlaşılan PAKlanmaya çalışıyor

uuu kanım dondu , bunlar nasıl sorular böyle :53:

dikkat edip ileri gitmeseydiniz siz de canım belli bişey bunun olacğı herkes iradesine sahip olamaz öyle bi durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X