- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
arkadaşlar inanıp yorum yapmayın apaçık ortada sahte olduğu.. o diğer yorumu bir kız bu kadar detaylı açıklayamaz.. hem kayganlaştırıcı kullanın diye öneri veriyor yorumda.. demek ki bu konularda oldukça tecrübeli!! bir de kızlığı bozdu diyor.. hadi canım bırak bu masum kız rollerini..
bu sahte hesaptaki bana göre en iyi ihtimal; konuyu açan kişi nişanlı bir erkek ve nişanlısına tecavüz etti ve kızın durumu ailesine anlatmasından korkuyor bu yüzden biz kızların ne tepki vereceğini öğrenmeye çalışıyor.. BENCE OLAY BU, BİLMEM KATILIR MISINIZ KIZLAR?
bizde böylelerine saf saf yorum yapıyoruzz
kendimi adeta bir abbdal gibi hissediyorum
arkadaşlar inanıp yorum yapmayın apaçık ortada sahte olduğu.. o diğer yorumu bir kız bu kadar detaylı açıklayamaz.. hem kayganlaştırıcı kullanın diye öneri veriyor yorumda.. demek ki bu konularda oldukça tecrübeli!! bir de kızlığı bozdu diyor.. hadi canım bırak bu masum kız rollerini..
aynen sana %100 katılıyorum.
Ney tecavuze ugrayan kız kayganlastırıcımı onerıyomusbızde burda saf saf yorumlar yapıyoz bızımle yavşak gectı ozaman
kayganlaştırıcıyı ortaokul bebeleri bile biliyo artık. ne alakası var şimdi?
arkadaşlar,
perine yırtığının pek penis kalınlığı ile ilgili değildir. tabi çok aşırı kalın değilse. çünkü vajina kasları penisin kalınlığına göre genişleyebilir.
bu yırtıklar genelde ıslanmamış olmaktan oluyor. kayganlaştırıcı kullanmakta yarar var bence...
kayganlaştırıcıyı ortaokul bebeleri bile biliyo artık. ne alakası var şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?