Ya yüzümü güldürdün sagolasin :) şu an bile kartlari bendedir sagolsun. Ama iste ben isterdim ki bi gün bi kargo alayim icinden peluş falan çıksınNişanlınla aran iyiyse boşver. Benimkide nişanlıyken birşey almadı, evlendik tüm maaşı elimde, herşeyi fazla fazla alır. Evlenince acısını çıkartırsın :)
Var ya inan ki ben de öyle derdim. Ama bir gün sevgilin odunluk yaparsa o zaman hak verirsin böyle seyler inan ki gerekliEvet evli değilim ama hiçte bişey çekmedim
Sevgilim tam tersidir ne gerekiyosa yapıcam sen herşeyin en iyisini hakediyorsun der hep yani asgari ilgiye faaan kafi değilim
Sadece kendime maddi değer vermem de verdirmem de .
Karşımdaki bana saygı duysun , sevsin yeterli .
Konustuk... Bakalım nolcak...Bence siz bir konuşun nişanlınızla. 1 patik ördürtmek 1 yazma almak çok zor olmasa gerek. Bence görgüyle alakalı bir durum bu....
EE neler oldu peki ayrıntıları merak ettim şimdi.Konustuk... Bakalım nolcak...
Haklısın diyor. Söyledi ablasına nisanda ayip ettiniz kinada etmeyin dedi. Haftaya bakalim nolcak. Ama iste artik bitti ki benim icin yani ben soyledikten sonra ne anlami varEE neler oldu peki ayrıntıları merak ettim şimdi.
Öyle de düşünme. Benim arkadaşımda birebir aynı süreçleri yaşadı. Annesi ve çevresi aman aranız iyiyken bozma nolcak hediyeden vs diyordu. Arkadaşımda dert edinip üzülüyordu. Ama konuştular kendi aralarında. Sonra ailesi epey mahcup olmuş. Kızı ihya etmeye başladılar. Bizim buralarda adet öyle değildi diiye yapmadık vs demişler. Sonlara doğru el üstünde gezdirdiler. Hala da öyle davranırlar. Sen ağırlığını koy. İçinde kalmasın. 1 kez olcak bişey bunlar boşver. Gönlünden geçtiği gibi olsun.Haklısın diyor. Söyledi ablasına nisanda ayip ettiniz kinada etmeyin dedi. Haftaya bakalim nolcak. Ama iste artik bitti ki benim icin yani ben soyledikten sonra ne anlami var
Nişanlıyım. Nisanlim Diyarbakırın bi köyünden. Ben de manisalıyım. Düğünüme bi hafta var ve ben üzüntü içindeyim... Çünkü nisanımda ne nisanlimin ailesi ne de nişanlımdan nisana dair bir hediye almadim. Nisanimdan bi hafta önce dogum günümdü nisanlim hediye almadi küçük bi pastayla kutladi nisanda hatıra bi hediye verir diye düşündüm yok... O an mutluluktan fark etmedim fakat sonra baktim ki sadece bilezik takmışlar ve onlari da düğünde yine takmak üzere geri almışlardı zaten.... Getirdikleri tek sey birkac kilo Diyarbakır baklavası ve köy peyniri falan... Oysa annem onun anne babasina kıyafet ve gelen akrabalara da tulbent corap tarzi küçük seyler almıştı. Ya simdi kına gecesi için yine sap gibi gelecekler tamam mutluyum ama insan sinir oluyor... Gecen kemeraltında kina esyalari almak için dolasirken gelin sandıkları falan gördüm içim acıdı bana alan olmadı diye... Nisanlima soyledim deger vermek hediyeyle mi olur diyor. Haklı ama... Sabah sabah aklima geldi duygulandim paylasmak istedim :-(
Özge cok üzüldümdugun olmuşmuydu. Konu sahibi bunda içinde kalacak bırsey yok dert edecek bırsey yok ınan gecıcıdır bu seyler cok cabuk geciyor dugun, takı, hediye valla onemlı olan sonrası.... Evlendikten sonra dersın kk da bır uye demıstım dıye.sonrasında ıyı olsunlar senı kızları gıbı sevsinler esın sana deger versin mutlu ol, şimdi dusunduklerın aklına bıle gelmez.kendimden bılıyorum....
Allah kolaylık versin size zor bir süreç yaşıyorsunuz İnşaallah sizin de düğününüz olur burda paylaşırsınız bizimleCanim bak simdi cok uzun suren bir iliskim var sevgilim uzman cavus aralikta iraga yurt disi gorevune gonderildi suan bile diken uzerindeyim 1 ayda 2 saldiri oldu eger gitmeseydi subatta nisan takmayi planliyorduk bunun icin annem babamla konusup birisiyle gorustugumden bahsetmisti . Sevgilim mayis sonunda gelecek buyuk ihtimalle ama o bile belirsiz . Oyle yoruldum ki anlatamam.suan senin yerinde olsam mutluluktan öluyor olurdum galiba ya takikdigin seyler basit sanki. Acaba baska bir problem varda yuksek sesle soyleyemiyor olabilir misin kendine.
Ya bi de guneydogulu aileler cok cömert olur sanıyordum. Hayalkirikligina ugradim...
Aynen bende. Onlar böyle şeylere çok daha deger veriyor önem gösteriyor. Acaba durumları mı yoktuYa bi de guneydogulu aileler cok cömert olur sanıyordum. Hayalkirikligina ugradim...
Nişanlıyım. Nisanlim Diyarbakırın bi köyünden. Ben de manisalıyım. Düğünüme bi hafta var ve ben üzüntü içindeyim... Çünkü nisanımda ne nisanlimin ailesi ne de nişanlımdan nisana dair bir hediye almadim. Nisanimdan bi hafta önce dogum günümdü nisanlim hediye almadi küçük bi pastayla kutladi nisanda hatıra bi hediye verir diye düşündüm yok... O an mutluluktan fark etmedim fakat sonra baktim ki sadece bilezik takmışlar ve onlari da düğünde yine takmak üzere geri almışlardı zaten.... Getirdikleri tek sey birkac kilo Diyarbakır baklavası ve köy peyniri falan... Oysa annem onun anne babasina kıyafet ve gelen akrabalara da tulbent corap tarzi küçük seyler almıştı. Ya simdi kına gecesi için yine sap gibi gelecekler tamam mutluyum ama insan sinir oluyor... Gecen kemeraltında kina esyalari almak için dolasirken gelin sandıkları falan gördüm içim acıdı bana alan olmadı diye... Nisanlima soyledim deger vermek hediyeyle mi olur diyor. Haklı ama... Sabah sabah aklima geldi duygulandim paylasmak istedim :-(
Ah ah bu oğlan tarafları neden uyanık kendi kızlarına geldimi karşı taraftan herşeyi isterler ,kız tarafına geldi mi hiç bişey yok çünkü bilmiyoruz bizde adet öyle dil filan derler..Seni çok iyi anlıyorum.. Afedersinde bu zamanda erkek tarafları salağa çok güzel yatıyor ben hele çöp görmedim kaynanam hariç benmde canım çok sıkılıyordu bende almıyorm bişey safa yatıyorum ama hanelerine yazıyorum.Nişanlında çok kılişe cümle kurmuş.,Tabikide insanlar önemsediği insanlara hediye alır kıyar paralarına ...Yok olsa neyse çok pahalısında gözümz yok az düşünceli olsalar kafiii..Bekle hiç sesini çıkarma boşver ya onların ayıbı .Yeri zamanı geldimi yaparsın yapacağını .Kendileri aa bak ne paracı pulcu derler. Sende yapmaa aynı takıl..Nişanlıyım. Nisanlim Diyarbakırın bi köyünden. Ben de manisalıyım. Düğünüme bi hafta var ve ben üzüntü içindeyim... Çünkü nisanımda ne nisanlimin ailesi ne de nişanlımdan nisana dair bir hediye almadim. Nisanimdan bi hafta önce dogum günümdü nisanlim hediye almadi küçük bi pastayla kutladi nisanda hatıra bi hediye verir diye düşündüm yok... O an mutluluktan fark etmedim fakat sonra baktim ki sadece bilezik takmışlar ve onlari da düğünde yine takmak üzere geri almışlardı zaten.... Getirdikleri tek sey birkac kilo Diyarbakır baklavası ve köy peyniri falan... Oysa annem onun anne babasina kıyafet ve gelen akrabalara da tulbent corap tarzi küçük seyler almıştı. Ya simdi kına gecesi için yine sap gibi gelecekler tamam mutluyum ama insan sinir oluyor... Gecen kemeraltında kina esyalari almak için dolasirken gelin sandıkları falan gördüm içim acıdı bana alan olmadı diye... Nisanlima soyledim deger vermek hediyeyle mi olur diyor. Haklı ama... Sabah sabah aklima geldi duygulandim paylasmak istedim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?