nişanlım ve ailesi

Nişanlınla aran iyiyse boşver. Benimkide nişanlıyken birşey almadı, evlendik tüm maaşı elimde, herşeyi fazla fazla alır. Evlenince acısını çıkartırsın :)
Ya yüzümü güldürdün sagolasin :) şu an bile kartlari bendedir sagolsun. Ama iste ben isterdim ki bi gün bi kargo alayim icinden peluş falan çıksın

Var ya inan ki ben de öyle derdim. Ama bir gün sevgilin odunluk yaparsa o zaman hak verirsin böyle seyler inan ki gerekli

Konu sahibi, bu tür seyler gecıcıdır önemli olan huyu...Bence bunu mesele edip kendini üzme.
Gösteriş için birsuru altın alsalar, butun akrabalarına hediye alsalar, evlendikten Sonra mutlu olmasan daha mı iyi. Bu tur seylerde sıkma derım sen nişanlının aılesının davranışına bak.onemlı olan bu derım ben.

Haklısın diyor. Söyledi ablasına nisanda ayip ettiniz kinada etmeyin dedi. Haftaya bakalim nolcak. Ama iste artik bitti ki benim icin yani ben soyledikten sonra ne anlami var
Öyle de düşünme. Benim arkadaşımda birebir aynı süreçleri yaşadı. Annesi ve çevresi aman aranız iyiyken bozma nolcak hediyeden vs diyordu. Arkadaşımda dert edinip üzülüyordu. Ama konuştular kendi aralarında. Sonra ailesi epey mahcup olmuş. Kızı ihya etmeye başladılar. Bizim buralarda adet öyle değildi diiye yapmadık vs demişler. Sonlara doğru el üstünde gezdirdiler. Hala da öyle davranırlar. Sen ağırlığını koy. İçinde kalmasın. 1 kez olcak bişey bunlar boşver. Gönlünden geçtiği gibi olsun.

Ayrıca o sandıklar emin ol ki cok gerekli degıl ben de aldım ama evım yurt dısında dıye getırmedım bıle.ben Diyarbakırlıyım bızde sandık adeta yok benım esım malatyalı onlar aldı ben bıle ıstemıyordum.onlarda belkı bılmıyordur.bızım adetlerde kıyafet alınıyor okadar. Üzme kendını insallah ıyı aıledır evlendikten sonra mutlu olursun.

25.07.2015 de söz-nişan bir arada yaptım. fakat bana da bir ufak bohça dışında hiç birşey yapılmadı. sana bilezik takılmış bana oda takılmadı. tabi ki herşey para pul değil ama örf adet denilen şeylerde var durumunun yettiği kadar. herşeyi bi kenara bırak. sen nişanlınla mutluysan gerisi hikaye. ne yazık ki ben dün itibari ile ayrıldım. şimdi o bohçanın yüzüklerin geri verilmesi okadar zor ki..

Özge cok üzüldüm dugun olmuşmuydu. Konu sahibi bunda içinde kalacak bırsey yok dert edecek bırsey yok ınan gecıcıdır bu seyler cok cabuk geciyor dugun, takı, hediye valla onemlı olan sonrası.... Evlendikten sonra dersın kk da bır uye demıstım dıye.sonrasında ıyı olsunlar senı kızları gıbı sevsinler esın sana deger versin mutlu ol, şimdi dusunduklerın aklına bıle gelmez.kendimden bılıyorum....

adam iyiyse içine sıkıntı yapma , hep bir ukte kalır içinde ama hiç kimse dört dörtlük değil ,mükemmel bir ilişki yok bu arada ,

evlendikten sonra onlarla birliktemi yaşayacaksın yani diyarbakıramı gideceksin manisadan sonra oralar da zorlanırsın haberin olsun

kız benim eşim kuyumcu bide ankaranın zengin semtindeler düşün yani banada gelen bilezik ee onu benim kendi ailemde taktı ki zaten ekstra bişey takılmadı yani ellerinde varken takmamaları insana daha çok koyuyo sen eğer nişanlını seviyorsan ailesini gerçekten benimsediysen hiç önemli değil. bide bişeyler alıp da sonradan kafasına kakanlar var, benimkilerin anca havası varmış meğer ama çok umrumda değil sonuçta ben eşime aşık olduğum için evlendim mesleğinden parasıdan dolayı değil ki önemli olan senin nişanlın evlendikten sonra alır oda sana gözü gibi bakar kıymet bilir el üstünde taşır o zaman bunları unutursun bile bahtın güzel olur inşallah

Evde söz nişan bir arada yapmıştık. evlilik kaderimizde yokmuş. malesef yanlış anlaşılma yüzünden sonumuz geldi. ayrılık zamanı şimdi bir de aileler araya girince artık imkansızız..

Allah kolaylık versin size zor bir süreç yaşıyorsunuz İnşaallah sizin de düğününüz olur burda paylaşırsınız bizimle

Benim nisanliminda ailesi dogulu nisanimda o kadar cok taki taktilar ki tum akrabalar bunu konustu.
Doguda taki onemli yani.
Takilarda hala bende almadilar.
Bence hediye beklemekte gayet haklisin.
Erkek tarafi gönulsuz gelmis nisana diye hemen laf soz oluyor.

Ya bi de guneydogulu aileler cok cömert olur sanıyordum. Hayalkirikligina ugradim...

Evlenene kadar bende oyle saniyordum.evlenmeye karar verdigimde esimle hemseri bir arkadasim aman siz bisey istemeyin zaten fazla fazla yaparlar deyisine guvenip dugunumde kv min 700 liralik bi bilezik taktigini gorunce sok olmustum annem hem bana hemde esime taki takarak onlar gelin almadi biz damat aldik ne yazikki

Bosver boyle seylere takilma canim onemli olan mutluluk huzur onca sey alinip yapilip evliligin daha ilk ayinda bosanan anlasamayan insanlar var... Eger seviyorsaniz birbirinizi böyle seylere takma kafani...

Durumu bunları yapabilicek kapasitede ve yapmıyorsa buna değersizlik denir kimse kusura bakmasın.

Ah ah bu oğlan tarafları neden uyanık kendi kızlarına geldimi karşı taraftan herşeyi isterler ,kız tarafına geldi mi hiç bişey yok çünkü bilmiyoruz bizde adet öyle dil filan derler..Seni çok iyi anlıyorum.. Afedersinde bu zamanda erkek tarafları salağa çok güzel yatıyor ben hele çöp görmedim kaynanam hariç benmde canım çok sıkılıyordu bende almıyorm bişey safa yatıyorum ama hanelerine yazıyorum.Nişanlında çok kılişe cümle kurmuş.,Tabikide insanlar önemsediği insanlara hediye alır kıyar paralarına ...Yok olsa neyse çok pahalısında gözümz yok az düşünceli olsalar kafiii..Bekle hiç sesini çıkarma boşver ya onların ayıbı .Yeri zamanı geldimi yaparsın yapacağını .Kendileri aa bak ne paracı pulcu derler. Sende yapmaa aynı takıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…