nişanlım ve ailesi

Of bilmiyorum.... Neye üzüldüğümü bilmiyorum. Nisanlim sagolsun herseyi yapar ama soylemedigim hicbirseyi yapmaz... Bu beni sinir eden sanırım

Dua edin en azından söylediğinizde yapıyor ya yapmasa bence abartmayın .kendimden örnek veriyim eşim isteme gününde ne çikolata nede çiçek almamasti üzüldüm ama sonradan çok da onemli olmadığını anladım şuan çok mutluyum gerçekten boşuna üzülmüşum şimdi hafta 1 çiçek mutlaka alır

Canım tek derdin bumu ne güzel işte kırmayıp her istediğini alıyor .sürpriz ,hediye almasını bilmeyebilir çok normal siz söyleyin ben ayıcık çok severim veya şuna çok severim diyin bakın alıyor mu almıyor mu?

Ya yüzümü güldürdün sagolasin :) şu an bile kartlari bendedir sagolsun. Ama iste ben isterdim ki bi gün bi kargo alayim icinden peluş falan çıksın

Zamanla öğretirsin. Bende zamanında çoookk taktım. Nişan kıyafetimi kendim aldım, ne bohçe ne birşey. Gerekli olan şeyleri gidip beraber aldık, gecelik pijama vs. Oda benim zorumla oldu. Öyle süslü püslü tüllü sandıkları kurdaleler falan olmadı. Ama bizden sonra evlenenlerinkini görünce çok utandı, neden ailesi yapmadı diye. Bunlar gelir geçer. Önemli olan sonraki rahatlık. Adam cimri değilse, lira liranın hesabını sana karşı yapmıyorsa o önemli.

Öyle ama insanın içinde uhde kalıyor. Benim çiçeğim güzeldi de çikolatam çok berbattı. Evliliğin başlarında eşimin başına kaktığım zamanlar olmadı değil. Şimdi içimde birşey uhde kalmasın diye çırpınır

Böyle seyler bastan konusulurdu aslinda, adetiniz nedir kim ne alicak falan diye. Bide baya bi mesafe varmis arada, belki o yüzden üstüne düsmemislerdir git gel yol sorun olur diye. Hic taki takmazlarsa bu onlarin ayibi, bize sormuslardi annemde biz karismayiz gönlünüzden ne geciyosa demisti, kv delerde ilk geline yaptiklarini yapti. Yapmasaydida sorun etmezdim, esimle sifirdan baslicaz nede olsa. Sende sorun etme, yanlis anlayabilir nisanlin. Evlenince nerde oturcaksiniz? Mutlu olun birbirinizle gecinin yeter, ailesinin muhabbetini evinde bile yapma, inan daha huzurlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…