nişanlım ve ailesi

canim o basta anlasilmasi gereken seyler
eger huzurun varsa üzülme derim ama sende haklisin insanin akli kalir

O nişan sandıkları hiç işe yaramıyo kalabalık etmekten başka hiç alma zaten. Hediye başka zamanda alıyosa dert etmene gerek yok kocam bana doğum günümde hediyeyi geç pasta bile almadı :) ama ben üzülmedim o benim beklemediğim anlarda yapar. Bilezikleri geri aldıkları daha iyi biz kendimiz vermiştik çalınır bişey olur diye başımıza kalmaması için. Birde zaten 1 hafta kalmış ailenden ayrılma düşüncesi seni üzüyo anlaşılan.

Bilmiyorum..... Bi üzüntü içindeyim....

Benim eski nişanlımda Diyarbakırlıydı onlarda bana hiçbir şey almadılar üstelik birde benden istediler bizim adetler ağır diye sana yine kıyafet almışlar onu bile ben almıştım.

Ben olsam takılmazdım
Hem belki adetleri öyledir bilmiyorum
Yöresel peynir filan getirmişler tatlıyla beraber
İlle de bohça isterim diyosan da baştan anneleriniz bi konuşsaydı
Birbirinizin aile yapıları çok farklı bence, hediye düşüneceğim son şey olurdu

tm fark etmez benimde herseyimi nisanlim aldi
demeki ailesinin durumu yok olabilirki
takmayin caninizida skmayin :) mutlu olunnn
Ailesinin durumu cok iyi. Koydeler ama insaat isindeler makineleri falan var. Nisanlim araştırma görevlisi erzurumda. Ben de öyleyim. Ama ne bileyim... Bi hediye falan bekliyo insan hic mi sevmiyorlar beni

Of bilmiyorum.... Neye üzüldüğümü bilmiyorum. Nisanlim sagolsun herseyi yapar ama soylemedigim hicbirseyi yapmaz... Bu beni sinir eden sanırım

Bilmiyorum..... Bi üzüntü içindeyim....
Onun için yoksa o onu yapmış bu bunu yapmış hiç biri önemli değil. Önemli olan sağlık mutluluk. Annenlerde onlar hakkında konuşuyolarsa ondanda etkilenmiş olabilirsin.

Benim eski nişanlımda Diyarbakırlıydı onlarda bana hiçbir şey almadılar üstelik birde benden istediler bizim adetler ağır diye sana yine kıyafet almışlar onu bile ben almıştım.
Kiyafeti alan nişanlım... Ben de ona takim elbise aldim

Of bilmiyorum.... Neye üzüldüğümü bilmiyorum. Nisanlim sagolsun herseyi yapar ama soylemedigim hicbirseyi yapmaz... Bu beni sinir eden sanırım
İçine sinmeyen bişeyler var bence
Ben kendi nişanlığımı kendim aldım ( Beğenip almıştım arkadaşlarımla gezerken, nişanlım ve ailesi parasını verdiler kabul etmedim )
Yine bu kadar hüsrana uğramadım hani

Abartıyorum mu dersiniz...

Çok duygusalim ya... Umursamazlıkları yapamiyorum
Tatlı getirmişler, emekleri olan peynir de var
Bilezikte takmışlar
Bence çok tuhaf bi durum yok. Ha sen peynir yerine bohçayı tercih ederdin belki ama bilmiyor olabilirler
Sorun değil bunlar bana göre ama sen bence aile farklılıklarını pek kestiremedin yeni yeni görüyorsun ve içine sinmiyor?

Abartıyorum mu dersiniz...
Hediye kısmını soruyorsan evet bence abartıyorsun
Bilezik takmışlar tatlı da getirmişler , eli boş gelseler insan bi acaba der yani ama değil
Sen diyosun ki bizde bohça şu bu daha fazla hediye olur ben güneydoğuluları bizden de cömert sanırdım ay hayal kırıklığı yaşadım

Hayal kırıklığı nedir
Bi kabalık ederler
Seni mahcup duruma düşürürler
Dk 1 gol 1 hiç beklemezdim dersin
Bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…