Nişanlim aldı.nisan kiyafetini onlar almadimi?
bilezikde takmislar
Nişanlim aldı.
Bilmiyorum..... Bi üzüntü içindeyim....O nişan sandıkları hiç işe yaramıyo kalabalık etmekten başka hiç alma zaten. Hediye başka zamanda alıyosa dert etmene gerek yok kocam bana doğum günümde hediyeyi geç pasta bile almadı :) ama ben üzülmedim o benim beklemediğim anlarda yapar. Bilezikleri geri aldıkları daha iyi biz kendimiz vermiştik çalınır bişey olur diye başımıza kalmaması için. Birde zaten 1 hafta kalmış ailenden ayrılma düşüncesi seni üzüyo anlaşılan.
Benim eski nişanlımda Diyarbakırlıydı onlarda bana hiçbir şey almadılar üstelik birde benden istediler bizim adetler ağır diye sana yine kıyafet almışlar onu bile ben almıştım.Nişanlıyım. Nisanlim Diyarbakırın bi köyünden. Ben de manisalıyım. Düğünüme bi hafta var ve ben üzüntü içindeyim... Çünkü nisanımda ne nisanlimin ailesi ne de nişanlımdan nisana dair bir hediye almadim. Nisanimdan bi hafta önce dogum günümdü nisanlim hediye almadi küçük bi pastayla kutladi nisanda hatıra bi hediye verir diye düşündüm yok... O an mutluluktan fark etmedim fakat sonra baktim ki sadece bilezik takmışlar ve onlari da düğünde yine takmak üzere geri almışlardı zaten.... Getirdikleri tek sey birkac kilo Diyarbakır baklavası ve köy peyniri falan... Oysa annem onun anne babasina kıyafet ve gelen akrabalara da tulbent corap tarzi küçük seyler almıştı. Ya simdi kına gecesi için yine sap gibi gelecekler tamam mutluyum ama insan sinir oluyor... Gecen kemeraltında kina esyalari almak için dolasirken gelin sandıkları falan gördüm içim acıdı bana alan olmadı diye... Nisanlima soyledim deger vermek hediyeyle mi olur diyor. Haklı ama... Sabah sabah aklima geldi duygulandim paylasmak istedim :-(
Ailesinin durumu cok iyi. Koydeler ama insaat isindeler makineleri falan var. Nisanlim araştırma görevlisi erzurumda. Ben de öyleyim. Ama ne bileyim... Bi hediye falan bekliyo insan hic mi sevmiyorlar benitm fark etmez benimde herseyimi nisanlim aldi
demeki ailesinin durumu yok olabilirki
takmayin caninizida skmayin :) mutlu olunnn
Of bilmiyorum.... Neye üzüldüğümü bilmiyorum. Nisanlim sagolsun herseyi yapar ama soylemedigim hicbirseyi yapmaz... Bu beni sinir eden sanırımBen olsam takılmazdım
Hem belki adetleri öyledir bilmiyorum
Yöresel peynir filan getirmişler tatlıyla beraber
İlle de bohça isterim diyosan da baştan anneleriniz bi konuşsaydı
Birbirinizin aile yapıları çok farklı bence, hediye düşünüceğim son şey olurdu
Onun için yoksa o onu yapmış bu bunu yapmış hiç biri önemli değil. Önemli olan sağlık mutluluk. Annenlerde onlar hakkında konuşuyolarsa ondanda etkilenmiş olabilirsin.Bilmiyorum..... Bi üzüntü içindeyim....
Davranışlarında bişey yoksa bu kadar hayal kırıklığı da abartı benceYa bi de guneydogulu aileler cok cömert olur sanıyordum. Hayalkirikligina ugradim...
Kiyafeti alan nişanlım... Ben de ona takim elbise aldimBenim eski nişanlımda Diyarbakırlıydı onlarda bana hiçbir şey almadılar üstelik birde benden istediler bizim adetler ağır diye sana yine kıyafet almışlar onu bile ben almıştım.
İçine sinmeyen bişeyler var benceOf bilmiyorum.... Neye üzüldüğümü bilmiyorum. Nisanlim sagolsun herseyi yapar ama soylemedigim hicbirseyi yapmaz... Bu beni sinir eden sanırım
Çok duygusalim ya... Umursamazlıkları yapamiyorumDavranışlarında bişey yoksa bu kadar hayal kırıklığı da abartı bence
Abartıyorum mu dersiniz...İçine sinmeyen bişeyler var bence
Ben kendi nişanlığımı kendim aldım ( Beğenip almıştım arkadaşlarımla gezerken, nişanlım ve ailesi parasını verdiler kabul etmedim )
Yine bu kadar hüsrana uğramadım hani
Tatlı getirmişler, emekleri olan peynir de varÇok duygusalim ya... Umursamazlıkları yapamiyorum
Hediye kısmını soruyorsan evet bence abartıyorsunAbartıyorum mu dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?