- 4 Eylül 2016
- 168
- 215
- 33
- Konu Sahibi dendendeniz
-
tını yakma. Belli ki nişanlın senin arkanda değil. Evlenince hiç olmayacakişte bu kararı verirken tıkanıp kalıyorum bir yerde lanet olsun ki sanki hiç bişey bilmiyormul gşibş kalıyorum
evet bu zamana kadar herşeyi o yapmış kimse bişey dememiş banada aynısını yapmaya çalışıyor bir şekilde konuşup çözmem lazım çünkü düşünmekten hasta oluyırumKaynanayi ne yapmalı, kaynar kazana atmali misali bir kaynananiz var maleseff
Nisanlinizda ailesine ses cikaramayan biri sanirim. Ailesi ogullarini ezmis, sindirmisler aman karsi gelmesin hep dedigimizi yapsin diye...
Simdi sira sizde sizi de sindirmeye calisiyo kaynananiz cunku otorite kendisi..karsi gelen fln olmamis. Simdi ses cikarmazsaniz evlendikten sonra daha kotu olur bence...
4 ay var salonlar tutulmuş içimden hiç bişey yapmak gelmiyor hevesim yokSen ses cikarma. Nisanlina ilet rahatsizliklarini. Bakalim nisanlin ne yapaxak? sanami arka cikicak yoksa anasinami?
Evliligin filminin fragmanini yasamis olursun ve kararini ona gore verirsin.
Kv ile araniza mesafe koyun.. boylece her yaptiginiz seye cumburlop atlamaz. Boylelerine karsi sessiz olmayacaksin; boyleleri kibarliktan, alcakgonullulukten anlamaz..evet bu zamana kadar herşeyi o yapmış kimse bişey dememiş banada aynısını yapmaya çalışıyor bir şekilde konuşup çözmem lazım çünkü düşünmekten hasta oluyırum
O heveslerin içinde kalması ömür boyu üzecek maalesef.evlenince şöyle yapıcam böyle gelinliğim olacak diye kurduğum tüm hayallerimi yıktı kadınben hayallerimi o yıksın diye kurmadım
Evlenene kadar sabret diye bir şey yok.Evlenince nişanlın ailesini köprünün öbür tarafında bırakmıyor.Merhaba Bayanlar;
Uzun zamandır yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum yoksa düşünmekten delireceğim! Biraz uzun olacak ama lütfen yorumlarınızla destek olun bana.
4.5 yıllık bir ilişkim var 2017 nisan ayında kısmet olursa evleneceğim ama nişanlımın ailesi özellikle annesi kurmuş olduğum tüm hayallerimin içine etti ilk defa giyeceğim gelinlikte bile hevesim yok! Nişan yaptık bizim taraf sizin taraftan fazlaydı komşuları kız tarafını tanımıyoruz dedi takıyı bana verdi diyor! Bu nasıl bir görgüsüzlüktür madem dedilerse sende kalsın neden söylüyorsun kin doluyum resmen!
Herşeye karışıyor alacağımız eşyaya gelinliğe bindallıya tutulacak olan salona çocuğu ne zaman yapmamız gerektiğine! Siz çalışıp borç ödeyin annende çocuğa baksın diyor! Bu arada tüm masrafları nişanlım ve ben karşılayacağız soracak olursanız ailesinin durumu gayet iyi ama borç altına girmek istemiyorlarmış 30 yıl borç ödeyemezlermiş! Halbuki hiç bir talebimiz olmadı anne baba olarak üstlerine düşüne yapmaktı.Kadın kafasında bir plan uydurmuş herkes ona uysun istiyor.Ne zaman onlara gitsem annen sana onu almadı mı şunu yapmadı mı diyor! Ailemi küçümser şekilde konuşuyor.Şuan sinirden aklıma gelmeyen bir çok şey var o an kalkıp yeter be sus artık diyeceğim öfkeme yenilip ilk baştan beri maalesef nişanlımın aile üyelerinden hiç birini sevemedim hepsi itici ve yapmacık geliyor herşeyin en iyisini onlar yapıyor herşeyi onlar biliyor kısacası görgüsüzler diyebilirim nişanlıma söyledim çünkü artık dayanamayacağım tekrar aynı şeyleri yaparsa tepkim sert olacak dedim benim için sabret saygısızlık yapma diyor kadın bana herşeyi söylerken daha ne kadar susabilirim her gittiğimde yapmacık tavırları beni çileden çıkarıyor herkes evlenene kadar sabret diyor alıştırmak istemiyorum haddini bilsin istiyorum ama bunu nasıl yapacağım
benim ailemle bir kere kadın münakaşaya girdi kavga çıkardı bizde annemde ben istemiyorum kızıma bıraktım dedi ailemle oturup konuştuğumuzda ayrıl diyorlar ömrünün sonuna kadar çekme diyorlarO heveslerin içinde kalması ömür boyu üzecek maalesef.
Yol yakınken isteklerinizi söyleyin.
En merak ettiğim şey sizin aileniz ne diyor
mesafeleyim aslında çok soğuğum gidip gelmiyorum çok nadir o da cevap veriyorum uygun bir şekilde ama anlamıyor istiyorki çirkinleşeyim kalp kırayım bunu yaparsam düzelmez işte kendişmi biliyorumKv ile araniza mesafe koyun.. boylece her yaptiginiz seye cumburlop atlamaz. Boylelerine karsi sessiz olmayacaksin; boyleleri kibarliktan, alcakgonullulukten anlamaz..
Hayır canım asıl şimdi tepkini koymalısın evlendikten sonrası daha zor oluyor bilerek evlendin bilmem ne diyorlar boşver kafana takma sana değil onlara dert olsun içinde bırakma ayrıca ne olursa olsun kimse anneni küçümseyemez laf sokamaz ne demek komşular tanımadı tanımayan insan neden altın takıyor birkere.... laf olsun diye konuşmuş resmenMerhaba Bayanlar;
Uzun zamandır yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum yoksa düşünmekten delireceğim! Biraz uzun olacak ama lütfen yorumlarınızla destek olun bana.
4.5 yıllık bir ilişkim var 2017 nisan ayında kısmet olursa evleneceğim ama nişanlımın ailesi özellikle annesi kurmuş olduğum tüm hayallerimin içine etti ilk defa giyeceğim gelinlikte bile hevesim yok! Nişan yaptık bizim taraf sizin taraftan fazlaydı komşuları kız tarafını tanımıyoruz dedi takıyı bana verdi diyor! Bu nasıl bir görgüsüzlüktür madem dedilerse sende kalsın neden söylüyorsun kin doluyum resmen!
Herşeye karışıyor alacağımız eşyaya gelinliğe bindallıya tutulacak olan salona çocuğu ne zaman yapmamız gerektiğine! Siz çalışıp borç ödeyin annende çocuğa baksın diyor! Bu arada tüm masrafları nişanlım ve ben karşılayacağız soracak olursanız ailesinin durumu gayet iyi ama borç altına girmek istemiyorlarmış 30 yıl borç ödeyemezlermiş! Halbuki hiç bir talebimiz olmadı anne baba olarak üstlerine düşüne yapmaktı.Kadın kafasında bir plan uydurmuş herkes ona uysun istiyor.Ne zaman onlara gitsem annen sana onu almadı mı şunu yapmadı mı diyor! Ailemi küçümser şekilde konuşuyor.Şuan sinirden aklıma gelmeyen bir çok şey var o an kalkıp yeter be sus artık diyeceğim öfkeme yenilip ilk baştan beri maalesef nişanlımın aile üyelerinden hiç birini sevemedim hepsi itici ve yapmacık geliyor herşeyin en iyisini onlar yapıyor herşeyi onlar biliyor kısacası görgüsüzler diyebilirim nişanlıma söyledim çünkü artık dayanamayacağım tekrar aynı şeyleri yaparsa tepkim sert olacak dedim benim için sabret saygısızlık yapma diyor kadın bana herşeyi söylerken daha ne kadar susabilirim her gittiğimde yapmacık tavırları beni çileden çıkarıyor herkes evlenene kadar sabret diyor alıştırmak istemiyorum haddini bilsin istiyorum ama bunu nasıl yapacağım
maalesef öyle ben alttan aldıkça üstüme geliyor daha çok he he diyip geçiyorum çoğu zaman temcit pilavı gibi her gördüğünde aynı şeyleri söyleyip duruyor normalinde kinci biri değilim asla kadın kinimi kazandı kendimi biledim resmen ona karşı tüm ailesinden nefret ediyorum bu kadarmı sevimsiz olur bir sülale yapmacık olur bşlemşyoırmEvlenene kadar sabret diye bir şey yok.Evlenince nişanlın ailesini köprünün öbür tarafında bırakmıyor.
Nişanlına rahatsızlığını söylemişsin.Ailesini uyarması gerekiyor.
Senin herhangi bir işine karışırsa kaynanada,oları düşünmek için erken,zamanı gelince nişanlımla oturup karar veririz diyeceksin.Annen şunu almadı mı diye sorduğunda neden sordunuz bu annemle benim aramda de geç.Önünü kesmezsan,her seferinde dahada çoğalarak hadsizleşir.
Sakince bir konusun baktiniz yine ayni şeyler o zmn tepki gosterin..mesafeleyim aslında çok soğuğum gidip gelmiyorum çok nadir o da cevap veriyorum uygun bir şekilde ama anlamıyor istiyorki çirkinleşeyim kalp kırayım bunu yaparsam düzelmez işte kendişmi biliyorum
çok patavatsız bu sadece bir örneği daha söylediği yaptığı çok şey var ve bunları ailem bilmiyor anlatmıuyorum iki arada kaldım bendeHayır canım asıl şimdi tepkini koymalısın evlendikten sonrası daha zor oluyor bilerek evlendin bilmem ne diyorlar boşver kafana takma sana değil onlara dert olsun içinde bırakma ayrıca ne olursa olsun kimse anneni küçümseyemez laf sokamaz ne demek komşular tanımadı tanımayan insan neden altın takıyor birkere.... laf olsun diye konuşmuş resmen
Doğru söylemişler bende yaşadım bunları eşimi seviyorum ama bin pişmanım benim eşimde nişanlın gibi alttan alan tarafın benim olmamı söylerdi eeee madem beni seviyorsun annenle konuş diline sahip çıksın ozamanbenim ailemle bir kere kadın münakaşaya girdi kavga çıkardı bizde annemde ben istemiyorum kızıma bıraktım dedi ailemle oturup konuştuğumuzda ayrıl diyorlar ömrünün sonuna kadar çekme diyorlar
inşallah bir an önce şu psikojiden kurtulmak tatlı telaşımı yaşamak istiyorumSakince bir konusun baktiniz yine ayni şeyler o zmn tepki gosterin..
düzeldimi peki sonra sizi savunuyormu ailesine karşıDoğru söylemişler bende yaşadım bunları eşimi seviyorum ama bin pişmanım benim eşimde nişanlın gibi alttan alan tarafın benim olmamı söylerdi eeee madem beni seviyorsun annenle konuş diline sahip çıksın ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?