nişanlım ve ailesi :(

nişanlıma söyledim ya sen söylersin annene yada ben tepki veririm kalbi kırılır diye sana yakışmaz diyor ben konuşurum diyor verdiği cevaplardan beni delirticek zaten
ne demek yakışmaz?
sen bir bireysin. nişanlın mı izin verecek cevap verip vermemene?
hep oğlan analarının kalbi kırılıyor, gelinin kalbi taştan çünkü.

daha şimdiden seni susturuyor. evlenince de sadece sana sus derse işin zor.

benim eşim de bana sus der ama ailesi de karşımda esas duruşta durur.

Kadın haklı niye 30 yıl borç odesin .
Anne baba olarak üstüne öyle bir şey düşmüyor

nişanlın ne diyo bu olaylara bi konuş annem haklı filan diyorsa bnce at yüzügü gitsin..elini sallasan elisi diye bir laf var daha iyisini bulrsn..aile önemli degil diyenlerede inanma cünkü aileylde evleniyorsun yanls adım atma sonra evlilignizin sonu hüsrAn olur...

hayır onuda şöyle söyledi gerine gerine takıya çıkmamış komşuıları bizi tanımıyorlarmış evlerine gelip vermiş buda harcamış :) madem vermişler niye bana söylüyorsun ki
Anne bunu bana neden anlattın ki şimdi diye sorsaydını keşke. Bir daha bahsi geçerse sorun. Sanki bütün insanlar nişandan önce konu komşu tanışıp öyle mi nişanlanıyorlarmış?

Evlendikten sonra mesafeyi rüyanızda görürsünüz. Demezler mi gelin oğlumuzu bizden uzaklaştırdı diye. Şimdi kıyamayan adam o zaman hiç kıyamaz. Ayrı eve çıkınca ayrı bir kıymetli olur. Bu konuda sakın mesafe olayına güvenmeyin.

Ya bu çocuk mevzusu nerden açılıyor. Evet düğününüzü kendiniz yapmanız. Karı koca çalışıp ödemeniz taraftarıyım ben. Ama neden konu açılıyor. Çok masraf yapıldı, nasıl ödeyeceğiz, çocuk da olursa ben de işten ayrılırsam falan diye muhabbetler mi geçiyor. Laf vermeyin bu insanların ağzına. Bu şekilde gelecek planlarından konu açılmasın.

nişan alışverişinde canımdan bezdirdiği için düğün olursa şayet gelemeyecek alışverişe zamanında söyledim annen gelmeyecek diye
Emin olun gelecek. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Düğün alışveriş zamanı nişanlınızın birden ağırlığını koyan bir adama dönüşeceğini mi sanıyorsunuz? Düğünden sonra da o adama dönüşmeyecek. Bazı şeyleri bilin ve öyle adım atın.

Reactions: anu
Bence bir kere daha düşünün bu işi. Bu kadar karışması çok tuhaf. Bu arada nisan da düğün demişsin me bindallı sı şimdiden.benim 2 ay sonra düğünüm daha bindallı gelinlik almadım

Bence bir kere daha düşünün bu işi. Bu kadar karışması çok tuhaf. Bu arada nisan da düğün demişsin me bindallı sı şimdiden.benim 2 ay sonra düğünüm daha bindallı gelinlik almadım
bende almadım ama şimdiden söylüyor ucuz al şöyle al böyle al diye karışıyor

hepsine tek tek katılıyorum defalarca söyledim halledicem ben diyor ama halleettiği bişeyde yok ben söylediğimde napıyım kadınımı döviyim diyor benim söylediğim şey bu kadra karışmasın ya sen söyle yada ben söyleyeceğim demekti.

Ya ben bu laflar karşısında bu mudur diyorum, hani karşımda salak biri varmış gibi bakıyorum. Bu mudur? Snein yapabileceğin ya susmak ya da dövmek mi? Sen şurda buna karışmalarına engel olamıyorsan evlenince ne değişecek?

işte ben bunnla nasıl baş edeyim diyorum anlamıyor daha ne şekilde söyleyeyim

işte halledicem diyor 4 ay sonra düğün olacak ne zaman hallediceksin diyorum zamanla diyor şu zaman gelemedi bir türlü birde lafta ailemi senin içi,n silerim demişti bi b.k yaptığı yok açıkcası laf işte

Valla ben burdan sinir oldum
Madem maddi olarak karışmıyor o zaman işinize de karışmasın

İşine gelince gelenek işine gelince modernlik. öyle yağma yok

Ben olsam ayrılırım sanırım. alanıma müdahaleye hiç tahammül edemem

bana sen haklısın ailemi seçemiyorum ama annem babam atamıyorumda diyor bende atma ama söyle bir tavrını koy diyorum yapıcam diyor halen yaptığı bişey yok

bende almadım ama şimdiden söylüyor ucuz al şöyle al böyle al diye karışıyor
Ucuz al mı diyor ayyy bu ne değişik bir kayınvalide ya... Parasını düşünüyor. Sakın hayallerinin hepsini gerçekleştir. Ne kadarsa al. Pahalı deme. Ne bu ya. Genç kızsın sen...... Bende öyle yapıyorum çünkü. Neyi beğensem alıyorum. Çalışıyor musun sen?

çalışıyorum geçen nişanlıma dedim gelinliğimi gözyaşımlamı aldırıcaksınız diye sen neyi istersen alıcam dedi ama demesi önemli değil kadın karışmasın bana uygun bir dille dese kızım siz ödeyeceksiniz uygun birşey al dese amenna daha bu neki koltuklarada karışıyor oturacağımız eve vs vs daha çokta işte yazamadım sinirden

işine gelmiyor.
klasik erkek tavrı. annem seni seviyor, bilerek üzmez, o bir melek vs.
aileni dinle.
akşam buluşacağız ama sinirden söyleceklerimi bazen toparlayamıyorum bir şekilde net konuşmam lazım yaptıkları aklıma geliyor sinirden ne söyleyeceğimide unutuyoırum

Canım sen kaç
Kurtul.ben sana sadece bunu diyorum.

bende tahammül edemiyorum şuan kendime şaşıyorum neden bu kadar tölerans tanımışım aşktanda kör kütük değilim ama karar aşamasında tıkanıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…