- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
-
evet ama o ucuz olsun istiyor bi kaç saat giyicekmişim nede olsa !ah bu kaynanalar ya kız hayatında bir kez giyecek o gelinliği bi otur sus sanane ya
Ailenizin sözünü dinlemenizi öneririm.pasif bi nişanlı baskın kv.benim ailemle bir kere kadın münakaşaya girdi kavga çıkardı bizde annemde ben istemiyorum kızıma bıraktım dedi ailemle oturup konuştuğumuzda ayrıl diyorlar ömrünün sonuna kadar çekme diyorlar
Hayır canım malesef evlendikten sonra acıtasyon başlıyor kaynanadan... üstelik artık seni elde ettiği için iyice salıyor kendini işine gelirse oluyor anlayacağın. Moralini bozmak istemem ama bence bu sorunu ciddiye al çöz çözemezseniz ayrıl inan bundan daha kötü olmazsındüzeldimi peki sonra sizi savunuyormu ailesine karşı
Mesafe candırmaalesef öyle ben alttan aldıkça üstüme geliyor daha çok he he diyip geçiyorum çoğu zaman temcit pilavı gibi her gördüğünde aynı şeyleri söyleyip duruyor normalinde kinci biri değilim asla kadın kinimi kazandı kendimi biledim resmen ona karşı tüm ailesinden nefret ediyorum bu kadarmı sevimsiz olur bir sülale yapmacık olur bşlemşyoırm
ailem ayrılmamı istiyor hatta annem bana sen çekeceğin çilenin aşığı olmuşsun diyor hayatını niye mahvediyorsun diyor bu kararı verirken herşeyi düşünüyorum ama tıkanıp kalıyorum bir yerdeAilenizin sözünü dinlemenizi öneririm.pasif bi nişanlı baskın kv.
Evlenince evim ayrı olacak dışarda kalacak hayalleri kurmayın.daha da içerde olacak.
Evliliklerde karı koca olmuyor.
Acımasızca gelebilir ama maalesef gidişat fena.
Genç bi kızın bindallısına gelinliğine bile bu kadar müdahele eden kv evlenince neler yapmaz.
Kv kadar nişanlında hatalı.hiç mi hevesi yok düğününe dair.daha şimdiden sus huzursuzluk çıkarma diyorsa evlenince huzursuzluğu bahane edip evden kaçar bi tip.
Tatlım hayata bi defa geliyorsun göz göre göre mutsuzluğa adım atma.
Nişan dediğin şey kimin ne olduğunu anlama şansıdırd
Ailenle ciddi bi değerlendirme şart
evet buda aynı ben bişey söylüyorum nişanlıma bazen yapıyor bazen yapmıyor diyorum işine geleni yapıyorsun öbürünü yapmıyorsun ya şöyleydi böyleydi bahaneler başlıyor sonra şimdide bana ben halledicem diyor düğüne 4 ay varHayır canım malesef evlendikten sonra acıtasyon başlıyor kaynanadan... üstelik artık seni elde ettiği için iyice salıyor kendini işine gelirse oluyor anlayacağın. Moralini bozmak istemem ama bence bu sorunu ciddiye al çöz çözemezseniz ayrıl inan bundan daha kötü olmazsın
4 ay var salonlar tutulmuş içimden hiç bişey yapmak gelmiyor hevesim yok
salon tabii ki istediğim olmadı pahalı dediler başka bir yer tutuldu evi araştırıyoruz henüz yok ortada yani bişeySalon istediğiniz bir salon mu oldu? Gelinlik için nasıl bir şey düşünüyorsunuz. Bazı firmalar 4 ayı çok geç buluyorlar. Hiç araştırdınız mı? Ev ne zaman ayarlanacak?
salon tabii ki istediğim olmadı pahalı dediler başka bir yer tutuldu evi araştırıyoruz henüz yok ortada yani bişey
benim ailemle bir kere kadın münakaşaya girdi kavga çıkardı bizde annemde ben istemiyorum kızıma bıraktım dedi ailemle oturup konuştuğumuzda ayrıl diyorlar ömrünün sonuna kadar çekme diyorlar
İnş halleder canım ama uzatmasın az kalmış bu aralar söylesin düğün zamanı tatsızlık çıkartmasınlarevet buda aynı ben bişey söylüyorum nişanlıma bazen yapıyor bazen yapmıyor diyorum işine geleni yapıyorsun öbürünü yapmıyorsun ya şöyleydi böyleydi bahaneler başlıyor sonra şimdide bana ben halledicem diyor düğüne 4 ay var
Çok mu aşıksınız.ondan mı tıkanıyorsunuzailem ayrılmamı istiyor hatta annem bana sen çekeceğin çilenin aşığı olmuşsun diyor hayatını niye mahvediyorsun diyor bu kararı verirken herşeyi düşünüyorum ama tıkanıp kalıyorum bir yerde
O zmn ya tum omrumu harciycam bi hic ugruna diyceksin yada salon parasi yanicak.4 ay var salonlar tutulmuş içimden hiç bişey yapmak gelmiyor hevesim yok
nişanlım ve ben ödüyoruzSalonun parasını kim veriyor?
inanın bilmiyorum 27 yaşındayım aşık değilim ama karar veremiyorum suçluluk duygusu kaplıyor içimi haksızlık yapmak istemiyorumÇok mu aşıksınız.ondan mı tıkanıyorsunuz
Yaşınız küçük mü.
Aşksa eğer sizin ki ,evlilikte aşktan öte bi duygu var o da saygı
Size nişanlınızın ve kv nin saygı duymadığını düşünüyorum.
Bunları da nişanlısı yaptırmaz bence.
Aman annem de gelsin alışverişe
Aman babam da görsün
Yandı gülüm keten helva
Anneni dinle canım yada bir dene ayrılmayı düşünüyorum de bakalım nişanlının ve kv nin tepkisi ne olacak seni kaybetmemek için bişeyler yapacak mınişanlım ve ben ödüyoruz
bu akşam buluşup konuşucam ama duygularım o kadar karşıkkkı ne diyeceğim nereden başlayacağım bilmiyorumAnnen yalvarmis dinlemiyorsun insallah bizi dinlersin
nişanlım ve ben ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?