nişanlım ve ailesi :(

benim ailemle bir kere kadın münakaşaya girdi kavga çıkardı bizde annemde ben istemiyorum kızıma bıraktım dedi ailemle oturup konuştuğumuzda ayrıl diyorlar ömrünün sonuna kadar çekme diyorlar
Ailenizin sözünü dinlemenizi öneririm.pasif bi nişanlı baskın kv.
Evlenince evim ayrı olacak dışarda kalacak hayalleri kurmayın.daha da içerde olacak.
Evliliklerde karı koca olmuyor.
Acımasızca gelebilir ama maalesef gidişat fena.
Genç bi kızın bindallısına gelinliğine bile bu kadar müdahele eden kv evlenince neler yapmaz.
Kv kadar nişanlında hatalı.hiç mi hevesi yok düğününe dair.daha şimdiden sus huzursuzluk çıkarma diyorsa evlenince huzursuzluğu bahane edip evden kaçar bi tip.
Tatlım hayata bi defa geliyorsun göz göre göre mutsuzluğa adım atma.
Nişan dediğin şey kimin ne olduğunu anlama şansıdır.
Ailenle ciddi bi değerlendirme şart

düzeldimi peki sonra sizi savunuyormu ailesine karşı
Hayır canım malesef evlendikten sonra acıtasyon başlıyor kaynanadan... üstelik artık seni elde ettiği için iyice salıyor kendini işine gelirse oluyor anlayacağın. Moralini bozmak istemem ama bence bu sorunu ciddiye al çöz çözemezseniz ayrıl inan bundan daha kötü olmazsın

Mesafe candır

ailem ayrılmamı istiyor hatta annem bana sen çekeceğin çilenin aşığı olmuşsun diyor hayatını niye mahvediyorsun diyor bu kararı verirken herşeyi düşünüyorum ama tıkanıp kalıyorum bir yerde

evet buda aynı ben bişey söylüyorum nişanlıma bazen yapıyor bazen yapmıyor diyorum işine geleni yapıyorsun öbürünü yapmıyorsun ya şöyleydi böyleydi bahaneler başlıyor sonra şimdide bana ben halledicem diyor düğüne 4 ay var

Salon istediğiniz bir salon mu oldu? Gelinlik için nasıl bir şey düşünüyorsunuz. Bazı firmalar 4 ayı çok geç buluyorlar. Hiç araştırdınız mı? Ev ne zaman ayarlanacak?
salon tabii ki istediğim olmadı pahalı dediler başka bir yer tutuldu evi araştırıyoruz henüz yok ortada yani bişey

İnş halleder canım ama uzatmasın az kalmış bu aralar söylesin düğün zamanı tatsızlık çıkartmasınlar

Çok mu aşıksınız.ondan mı tıkanıyorsunuz
Yaşınız küçük mü.
Aşksa eğer sizin ki ,evlilikte aşktan öte bi duygu var o da saygı
Size nişanlınızın ve kv nin saygı duymadığını düşünüyorum.

4 ay var salonlar tutulmuş içimden hiç bişey yapmak gelmiyor hevesim yok
O zmn ya tum omrumu harciycam bi hic ugruna diyceksin yada salon parasi yanicak.
Baktin nisanlin sana arka cikmiyor ve seni anlamiyor, o zmn baska care yok.
Ama ilk once oturup sakince konusmalisiniz yuz yuze.

inanın bilmiyorum 27 yaşındayım aşık değilim ama karar veremiyorum suçluluk duygusu kaplıyor içimi haksızlık yapmak istemiyorum yaşadığım duygu karmaşından çıkamıyorum

nişanlım ve ben ödüyoruz

Bitmiştir. Cebinizden çıkan parayı bile nasıl harcayacağınızın söz hakkı yok.
Buna nasıl müsade ettiniz ki? 26 yaşında insansınız. Nişanlınız da öyle. Gidip tutsaydınız istediğiniz salonu? Salon çok pahalı dediğinde, anne bizim planladığımız bütçemiz buna yetiyor demediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…