böyle davranıldığında karşı taraf mutlaka soğuyor.bunu etrafımda çok gördüm.artık sorma neyin var diye.hiçbirşey yokmuş gibi davran.normal bir şekilde ara.hatta bu ara gerekmedikçe gün içine pek arama.konuştuğunuzda da neşeli ol,sorgulayıcı olma.herşeyin bir anda normale döndüğünü göreceksin buna emin ol
bu var ya kısır döngü halne gelir.sen onu böyle gördükçe dayanamazsın üstüne gidersin.o da bundan bunalır daha kötü olur.sen de bunun üzerine daha kötü olursun.bu böyle sürer gider içinden çıkılmaz bir hale gelir.bir tarafın bunu durdurması lazım.sen bence bunu yap.herşeyi normale döndür.mesela yarın başla.uzun süre arama.ardığında normal şeylerden bahset.işim yoğun derse mesela tamam aşkım uygun olduğunda ara de.o arayana kadar arama.ardığında yorgunmusun diye halini hatrını sor.ama çok ilgili de olma yüzeysel yani bir kaç zaman soğuk davransa da o da bırakır bak gör.normale dönersinizSanırım haklısın arkadaşım... Ama ne yapayım onun bu soğuk tavırlarını hissettikçe ister istemez sorguluyorum sürekli... Elimde değil... Neyse dediğin gibi bi süre hiçbirşey yokmuş gibi davranayım, bakalım yoluna girecek mi...
bu var ya kısır döngü halne gelir.sen onu böyle gördükçe dayanamazsın üstüne gidersin.o da bundan bunalır daha kötü olur.sen de bunun üzerine daha kötü olursun.bu böyle sürer gider içinden çıkılmaz bir hale gelir.bir tarafın bunu durdurması lazım.sen bence bunu yap.herşeyi normale döndür.mesela yarın başla.uzun süre arama.ardığında normal şeylerden bahset.işim yoğun derse mesela tamam aşkım uygun olduğunda ara de.o arayana kadar arama.ardığında yorgunmusun diye halini hatrını sor.ama çok ilgili de olma yüzeysel yani bir kaç zaman soğuk davransa da o da bırakır bak gör.normale dönersiniz
Pire deve olur bu dönemde, geçecektir!
Canım seni çok iyi anlıyorum.
Ben de nişanlıyım. Benimkide öyle davranıyor bazen. mesela çok uzun sohbetlerdne hoşlanmıyorlar işleri varsa.
yada yorgunlarsa yatıp uyumak istiyorlar hemen.
geçen hafta çok sıkıldım bu durumdan.
ve aramamaya karar verdim gerekmedikçe. baktım o aradı tüm gün.
hatta bana bugün melek gibisin dedi.
ben de senin gibi evdeyim. evde olunca insan sarıyor cidden.
en iyisi kendini bir süre geri çekmek.
nişanlılıkta garip bir dönem yaa :)
Tavsiyelerini dinlemek ilaç gibi geldi, kendime geldim inan ki.. Söylediğin şeyleri bir bir uygulayacağım, kaybedecek bişeyim olmayacak nasılsa :)) Aksine onun ilgisini geri kazanacağım işe yararsa... Çok teşekkür ederim.
arzucum bende aynı senın gibiydim.evdeydım o çalışıyordu ve haftasonları şehir dışında idi abartısız gonde 20 kere arıyodum.çok kızıyordu o da bana ben senın gibi boşta değilim diye.evlendik haftasonları bende gidiyorum artık onunla hep arkadaşalrına onu ne kadar bunalttıgı anlatıyor:))guluyoruz benım de adım onların arasında çıkmış kıskanca ama geçiyo.şimdi bende rezil etmişim kendimi diyorum çunku yaptıgı işi ve mesgulıyetını goruyorum.o yuzden gecerr oluyo boyle zmanlar
Bende şuan seni çok iyi anlıyorum, aynen öyle nişanlılık cidden garip bir dönem... İnsan yaşamadan anlayamaz, tüm ruh hali değişiyor, zaman zaman korkular sarıyor, çoğu zaman çok mutlu oluyorsun... Çok inişli çıkışlı bi dönem :))
mesela uyumak isterdi bende hep tlfnda konuşmak(ne cene varsa artık bende)hep beni kırmamak için zorla konuşurdu sonra da uyuyakalırdı telefonda.sbhta kuserdım ben(çok anlayışsızmışım)şimdi uyuyorr.canımm kocamm yaa biraz onları da anlamak lazım.o da bugun kızar yarın barışır.
seni çok iyi anlıyorum canım, sanırım uzun ilişkisi olan birçok bayanda anlıyordur çünkü erkeklerde bu problemi çok gördüm duydum,
aynen arkadaşa katılıyorum, hiç üstüne gitme, bir süre kendini geri çek, ama soğuk olma yani o arayınca sıcak konuş ama mesela sen arama yada çoook az ara, birsüre:)
umarım geçecektir uzun bir ilişkiyi evliliğe taşıma kararı ne güzel,inş bir ömür boyu mutlu olursunuz:) darısı bizim başımıza
Amin arkadaşım amiiiin, iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin her daim mutlu olursun inşallah :)
Çoğu kadın aynı dertten muzdarip maalesefff... bu anlaşıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?