Nişanlım ve aniden değişen tavırları...

arzu88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
90
0
16
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... Sizinle bi konuyu konuşmak istiyorum.. 24 yaşındayım, 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla toplamında 5 yıllık bi ilişki geçmişimiz var fakat ilişkimiz bu ara çok fazla tartışmalı geçiyor... Benden uzaklaştığını hissediyorum... Bana çok kıskanç olduğumu söylüyor fakat inanın ki değilim... Nişanlım bu ara çok değişti, hiçbirşeye tahammül edemez hale geldi. Sanki ben onun düşmanıymışım gibi davranıyor bana... Bana sürekli "çok bunaltıyorsun beni" tarzından konuşuyor... Mesela bu ara çok fazla sesini yükseltmeye başladı, beni kaybetmekten korkan üstüme deli gibi titreyen adam gitti yerine "arzu benim hayatımda olsa da olur olmasa da olur" düşüncesinde olan rahat bi adam geldi sanki... İşi dolasıyla gece gündüz çalışıyor, çok yoğun bi tempo içerisinde.. Bense tam tersi, hergün evdeyim onun o yoğun hayatının tam zıttı bi hayat yaşıyorum. Dolayısıyla onun üstüne daha çok düşüyorum... Sıkıldığım için onu daha sık arıyorum mesela... O ise bu durumu kıskançlık olarak yorumluyor... Ona güvenmediğimi, güvenmediğimi düşündüğü için de sık sık aradığımı söylüyor... Durumu annemle paylaştım, yoğun olduğu için iş stresi,yorgunluk,uykusuzluk bunlar onu huzursuz ediyordur dedi... Ama ben yine de ikna olmadım... Nişanlımla defalarca konuştum neden böylesin bi sorun mu var dedim hayır yok diyor... Ne yapacağımı şaşırdım, şuan ayrılsak umrunda olmayacakmışım gibi hissediyorum.. Sorun bende mi acaba gerçekten çok mu üstüne düşüyorum? Yoksa gereksiz yere çok mu kafama takıyorum? Tüm bu yaşananlar evliliğe atılacak olan adımın yavaş yavaş yaklaştığının verdiği stres mi acaba? Ne yapmam gerek anlamadım gitti.... Kafam çok karışık...

Son düzenleme:
böyle davranıldığında karşı taraf mutlaka soğuyor.bunu etrafımda çok gördüm.artık sorma neyin var diye.hiçbirşey yokmuş gibi davran.normal bir şekilde ara.hatta bu ara gerekmedikçe gün içine pek arama.konuştuğunuzda da neşeli ol,sorgulayıcı olma.herşeyin bir anda normale döndüğünü göreceksin buna emin ol

Sanırım haklısın arkadaşım... Ama ne yapayım onun bu soğuk tavırlarını hissettikçe ister istemez sorguluyorum sürekli... Elimde değil... Neyse dediğin gibi bi süre hiçbirşey yokmuş gibi davranayım, bakalım yoluna girecek mi...

bu var ya kısır döngü halne gelir.sen onu böyle gördükçe dayanamazsın üstüne gidersin.o da bundan bunalır daha kötü olur.sen de bunun üzerine daha kötü olursun.bu böyle sürer gider içinden çıkılmaz bir hale gelir.bir tarafın bunu durdurması lazım.sen bence bunu yap.herşeyi normale döndür.mesela yarın başla.uzun süre arama.ardığında normal şeylerden bahset.işim yoğun derse mesela tamam aşkım uygun olduğunda ara de.o arayana kadar arama.ardığında yorgunmusun diye halini hatrını sor.ama çok ilgili de olma yüzeysel yani bir kaç zaman soğuk davransa da o da bırakır bak gör.normale dönersiniz

Bu konudan sık sık açılıyor demiştim bugün 2. oldu:) Yukarda bir arkadaş daha var benzer bir dertten yakınan onun konusuna da bak bence:)

Bu arada, nişanlılık dönemi TATSIZ bir dönem. Bir süre daha gözlemleyin fakat, genellikle bu dönemin stresi gerçekten bir başka oluyor. Ben de gül gibi eşimi bıraksam mı acaba diiye düşünmedim değil, nişanlıyken!:)

Halbuki tamamen stres telaş son karar öncesi ya yanlışsa düşüncesinin verdiği HUZURSUZLUK yoğun da çalışıyormuş.

Pire deve olur bu dönemde, geçecektir!

Üzmeyin kendinizi, tekrardan konuşun stresli mi sorun...Daha farklı şekillerde konuşmayı deneyin.

Tavsiyelerini dinlemek ilaç gibi geldi, kendime geldim inan ki.. Söylediğin şeyleri bir bir uygulayacağım, kaybedecek bişeyim olmayacak nasılsa :)) Aksine onun ilgisini geri kazanacağım işe yararsa... Çok teşekkür ederim.

Pire deve olur bu dönemde, geçecektir!

Duymak istediğim şey tam anlamıyla buydu sanırım... Şuan kuş gibi hafifledim.. Demek hemen hemen herkeste bu dönemde gerginlikler oluyormuş... İnşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız bu stresli dönemi, siz atlatmışsınız darısı başımıza :))

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum.
Ben de nişanlıyım. Benimkide öyle davranıyor bazen. mesela çok uzun sohbetlerdne hoşlanmıyorlar işleri varsa.
yada yorgunlarsa yatıp uyumak istiyorlar hemen.
geçen hafta çok sıkıldım bu durumdan.
ve aramamaya karar verdim gerekmedikçe. baktım o aradı tüm gün.
hatta bana bugün melek gibisin dedi.
ben de senin gibi evdeyim. evde olunca insan sarıyor cidden.
en iyisi kendini bir süre geri çekmek.
nişanlılıkta garip bir dönem yaa :)

arzucum bende aynı senın gibiydim.evdeydım o çalışıyordu ve haftasonları şehir dışında idi abartısız gonde 20 kere arıyodum.çok kızıyordu o da bana ben senın gibi boşta değilim diye.evlendik haftasonları bende gidiyorum artık onunla hep arkadaşalrına onu ne kadar bunalttıgı anlatıyor:))guluyoruz benım de adım onların arasında çıkmış kıskanca ama geçiyo.şimdi bende rezil etmişim kendimi diyorum çunku yaptıgı işi ve mesgulıyetını goruyorum.o yuzden gecerr oluyo boyle zmanlar

Bende şuan seni çok iyi anlıyorum, aynen öyle nişanlılık cidden garip bir dönem... İnsan yaşamadan anlayamaz, tüm ruh hali değişiyor, zaman zaman korkular sarıyor, çoğu zaman çok mutlu oluyorsun... Çok inişli çıkışlı bi dönem :))

tecrübeyle sabit canım

Hahaha güldürdün beni arkadaşım :)))) Allah mutluluğunuzu daimi etsin, darısı bizlerin başına :))))

seni çok iyi anlıyorum canım, sanırım uzun ilişkisi olan birçok bayanda anlıyordur çünkü erkeklerde bu problemi çok gördüm duydum,

aynen arkadaşa katılıyorum, hiç üstüne gitme, bir süre kendini geri çek, ama soğuk olma yani o arayınca sıcak konuş ama mesela sen arama yada çoook az ara, birsüre:)

umarım geçecektir uzun bir ilişkiyi evliliğe taşıma kararı ne güzel,inş bir ömür boyu mutlu olursunuz:) darısı bizim başımıza

mesela uyumak isterdi bende hep tlfnda konuşmak(ne cene varsa artık bende)hep beni kırmamak için zorla konuşurdu sonra da uyuyakalırdı telefonda.sbhta kuserdım ben(çok anlayışsızmışım)şimdi uyuyorr.canımm kocamm yaa biraz onları da anlamak lazım.o da bugun kızar yarın barışır.

evet canımm dengesiz bir dönem.
ben de korkuyorum bazen dediğin gibi bazen de ayy ne güzel nişanlıyım lay lay lom oluyorum.
hiç te taktik yapmayı sevmem ilişki içinde ama mecbur yapıyoz arada işte.

Ayy inan ki bende öyleyim gecenin bi vakti yorgun argın eve gelir ben onu ararım nasılsa eve geldi bana vakit ayırır diye benimle telefonda konuşmasını beklerim hep... Sen şimdi böyle söyleyince içim kötü oldu :) Biraz rahat bırakayım ben onu en iyisi :))

Amin arkadaşım amiiiin, iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin her daim mutlu olursun inşallah :)

Amin arkadaşım amiiiin, iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin her daim mutlu olursun inşallah :)

iyi dileklerin için çoookk teşekkür ederiimm=)) inş hepimiz çok mutlu olalım

kızlar sizin gibi evli nişanlılara çok özeniyorum yaa, kıymetini bilin, benimde uzun süreli bir ilişkim var ve ayrı şehirlerdeyiz
ufff, isteme nişan düğün vs olsa diye hep dua ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…