neden bayanlar alışveriş yapamaz mı erkeğin başka ne gibi görevleri var çalışmak alışveriş yapmak romantik olmak ilgi delisi olmak dışında
ben size fikrimi söyledim arkadaşım! hoşlanmadıysanız okur geçersiniz
elleme anne bütün gün yatsın dinlensin diye siz demediniz mi
bi gün de dinlensin adam hiç mi hakkı yok bi günde 5 e kadar uyumaya dinlenmeye
nişanlınız size diyor mu bütün gün evdesin ne olmuş alışveriş yaptıysan diye demiyor o yüzden sizde biraz anlayışlı olacaksınız
neden bayanlar alışveriş yapamaz mı erkeğin başka ne gibi görevleri var çalışmak alışveriş yapmak romantik olmak ilgi delisi olmak dışında
ben size fikrimi söyledim arkadaşım! hoşlanmadıysanız okur geçersiniz
Yapmazsa olmaz mı svdsvd.. Bunu öyle bir kural haline getirsek ki erkeklerin üzerine yapışsa bir görev gibi.
Özellikle çocuk olduktan sonra kadının öyle çok görevi artıyor, öyle çok sorumluluk yükleniyor ki, eli dolu gelen koca romantik koca olmuş oluyor.
Bu yüzden birçok konuyu onların göreviymiş gibi anlatmayı görev edinelim. :)
Tuvalete girdigi icin mi sinirlendin?
Yoksa ben bir yeri mi kacir misim?
son cümlene koptum
bilmiyorum her akşam eve giderken günlük alışveriş ben yaptığım için benim görevimmiş gibi hissediyorum ama ben daha erken geliyorum o yüzden
haklısın çocuğum yok diye böyle konuşuyor olabilirim :26:
Zaten ona kalkmasını söyleyen yoktu ki, o uyurken onu yataktan kaldırıp hadi alışveriş yapacaksın mı dedim ben? Uykusunu aldı, o uyanana kadar da hiç kimse rahatsız etmedi. Uyandıktan sonra kapıya çıkıp poşetleri alsa ne olacak? Neyse ya ben sizinle niye bunun tartışmasını yapıyorum ki. Fikrinize saygı duyuyorum sizde benim kişiliğime saygı duyun. Size göre bu durum gayet normal bana göreyse saygısızlıktır.
çok fevrisiniz adam size gelemem ne haliniz varsa görün dememiş ki gelicem bekleyin demiş
siz konuyu yoruma sunmuşsunuz bende nişanlınızı haklı bulmuşum ama siz kendinizi haklı çıkarmak için açtığınız için konuyu o yüzden ters yazmışsınız
adamın hemen değilde 10 dakika sonra gelirim demesi saygısızlıksa eğer sizin "tamam gelme istemiyorum" deyip telefonu kapatmanız ne oluyor çok merak ediyorum
Biraz daha sorumlulukların artsın o zaman bir daha konuşalım :)
Bazen en azından hafta da 2-3 defa ondan birşeyler isteyin..Lazım olmasada, sen alabilir durumdaysanda iste..
Bu bir çeşit çaktırmadan sorumluluk yüklemektir.
Benimde çalışma saatlerim eşiminkinde oranla çok daha az, hatta bazı günlerim tatil, ona rağmen ''gelirken ne lazım'' sorusunu öğretmek için epey efor harcadım. :))
Ve her defasında söylüyorum istediklerimi, maddi anlamda uygunsa alıyor, değilse ses etmiyorum, çünkü o an için çok şart birşey istemiyorum. Geçinip gidiyoruz. :)
Nasil alistirirsan oyle gidiyorlar.
Esim bekarken, gectim market alisverisi, ekmek alipta gelmezmis eve.
Nisanliyken, kayinvalidemlerin yazligina gitmistik ailemle.
Kayinvalidem seker hastasi olmasina ragmen, 5lt lik su siselerini bile marketten eve kendisi tasiyordu.
Kp pek duskun rahatina.
Eyvah demistim bende, oglu da boyle olursa:))
Ilk gunden alistirmaya basladim bende.
Ogleden sonralari arar, hal hatir sorar, ardindan aksama birsey lazim mi diye sorar.
Hatta cuma gunleri izin gunu, kahvaltiligimiz bile eksik ise, gider alisverisi yapar, usenmesine firsat bile vermem cunku:))
Birde egerki gun icinde arayip sormadiysa, aksam eve girmeden kapidan cevirir, neyse eksik alipta gelir.
Bastan isi siki tutmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?