• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve dişfırcası

Ya anlamadığım şey o fırçadan bulaşacak virüsler öpüşürken saklanıyor mu :)
Tabi ki insan iğrenebilir o ayrı da.
Sonuçta nişanlı, eş..
Ha buarada annemin bardağından bile su içemem :olamaz:

Vampir gibi opusulmezse sorun olmaz zannimca :) :)

Yani bu tarz alışkanlıklar ailede ve arkadaş çevresinde ediniliyor malesef etrafında gördüyse doğru sanıyor olabilir gerçekten işin ciddiyetini bilmiyor olabilir. Bir kişinin taşıdığı virüs ona zarar vermezken sizin bağışıklığınız olmayabilir en kötüsünü düşünürsek ağız yaraları uçuklar gibi şikayetler yaşayabilirsiniz.

Ben kullandırtmam, bunu "Ay benden iğreniyor musun, öpüşürken de mikrop kapıyorsun o zaman iğrenmiyorsun amaaa" diye bambaşka bir noktaya çekmenin alemi yok. İkisi aynı şey değil, öpüşürken adamın dişlerini yalamıyorsunuz sonuçta. Ayy midem bulandı. :/

Aynı bardaktan su içmeye dahi karşıyken, bir de başkasının fırçasını kullanmak mı:kusmuk:
Nişanlınızın buna alınması büyük saçmalık.

Ya taşlanmasam bari :) Ben eşimin diş fırçasını kullanıyorum bazen ne yalan söyleyeyim, çünkü böyle teknolojik bir diş fırçası var hoşuma gidiyor pahalı bir şey, haberi de var. Ama kullanma dese alınmam sonuçta kişiye özel eşyalar. Yani bence kullanmayı teklif etmesi çok tuhaf değil ama alınmasına da gerek Yok yani şimdi.

Ama sen de ben senin kullandığını kullanmam demek yerine daha tatlı bir dille hayır deseydin daha iyi olurdu bence :)

O diş fırçalarının başlıkları var, kendinize bir başlık alın başlığını değiştirerek kullanın. Cidden öyle iki kişi aynı diş fırçasını kullanırsa çok sağlıksız olur.

Yıl 2008 falan. Dört ev arkadaşıyız. Ben içlerinde en genç kalkanı. Merve ise erkenci. Kaç zamandır dikkatimi çekmedi de bu düzen böyle gitti bilmiyorum. Bir sabah erkenden kalkmış dişimi fırçalyacaktım kiii, fırçanın ISLAK olduğunu gördüm :KK57: Dört diş fırçası var benim ki sarı renkte. Soluğu Merve'nin yanında aldım. Merve! Senin diş fırçan ne renk? Aman ya Rabbi o cevap hala kulağımda. Sarııı :kusmuk: Bayılacaam. Meğer haftalar boyunca yeni aldığı fırçanın rengini yanlış hatırlayan saftiriğmle aynı fırçayı paylşmışız. Ben uyanan dek kurumuş :kusmuk:Konuya dönecek olursak Nişanlınız iğrenç :mapus:

Benim eşim çok unutkan arada renkleri karıştırıp benim fircami kullanmış hos degil ama o kadar da buyutulecek bi şey yok ya

Yıl 2008 falan. Dört ev arkadaşıyız. Ben içlerinde en genç kalkanı. Merve ise erkenci. Kaç zamandır dikkatimi çekmedi de bu düzen böyle gitti bilmiyorum. Bir sabah erkenden kalkmış dişimi fırçalyacaktım kiii, fırçanın ISLAK olduğunu gördüm :KK57: Dört diş fırçası var benim ki sarı renkte. Soluğu Merve'nin yanında aldım. Merve! Senin diş fırçan ne renk? Aman ya Rabbi o cevap hala kulağımda. Sarııı :kusmuk: Bayılacaam. Meğer haftalar boyunca yeni aldığı fırçanın rengini yanlış hatırlayan saftiriğmle aynı fırçayı paylşmışız. Ben uyanan dek kurumuş :kusmuk:Konuya dönecek olursak Nişanlınız iğrenç :mapus:
Güldüm

Ciddi misin :KK43:

İğrenmek yok bende
Ama sağlıksız ki :KK43:
Ya bende temizlik takıntısı var kişisel bakımda. O yüzden kimsenin bardağından şu içemem, yataklara dokunamam. Dış fırçasını her ay değişirim. Eşimin fırçasını hiç kullanmadim. Ama kullanmam
Ay ciddi misiniz ya? Ben kendi fırçamdan bile iğreniyorum bir süre sonra. 6 ayda bir değiştirin diyorlar bir de ıyk.

Hiç kullanmadım, her ay değiştiririm kendi fırçamı. Ama zorunda kalsam kullanırdım herhalde :)

Back
X