• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve dişfırcası

Opusmekle ayni sey diyenlere soyluyorum.

Esiniz kullandigi tuvalet kagidini da kenara koysun bari atmasin siz de kullanin sonra.

Nasil olsa cinsel birliktelik de yasiyorsunuz.
Ne olacak degil mi? ::)))))

Eh giyecek donunuz yoksa bizim de diycek birseyimiz yok tabii.:halay:

Ama burda konu farkli kullanilmis firca kullanilmis don gibi oluyor.

Kullanilmis boxer de giyerim derseniz biz de pess deriz:halay:
Yıkanmış olacak don. Öyle giy çıkar don giymem. Donum olmadığından değil. Rahat oluyar evde diye giyerdim. Giycek herif donumda kalmadi zaten. Neyse anılar Kipraştı. :rapci:

Son düzenleme:
Bir çok hastalık diş etlerinden geçiyor diyordu geçen cnnde bir doktor.Diş etleri zannettiğimizden daha önemliymiş.Dikkat edilmesi gerek hijyenine.

Ayrıca öpüşmek zevk veriyo onla bunu kıyaslamayalım bence.Öpüşmek güzeldir ama öpüşüyoruz diye de nişanlıyla aynı diş fırçasını kullanmak güzel değildir. :olamaz:

Eşimde de bende de diş fırçasında macun kalıntısı bile kalmayacak türden dikkatimiz var ki iyice yıkayıp bırakıyoruz..
Kaldı ki birbirimizinkini kullanmak..
Hadi bir de tiksinç olayım:
Bazen yediklerinin parçası bile fırçaya yapışıyor dikkatli yıkamazsan düşün fırçanın o halini:bicak:

Yok yani.anlamadigim neden ayni firca kullanilir?

2.bir firca alamayacak durumda degilsinizdir sanirim.
Neden mesela tatil valizi hazırlanır dışarda tek fırça kalmıştır ikimiz de onla fırçalar çıkarız veya birimiz başka yerde kalacak olur öteki yanına gider hazırlıksız fırçası olmadığı için fırçalanır. Rutin olarak tek fırça kullanmıyoruz ama ihtiyaç halinde ikimiz de fırçasını kullanırız hiç lafı bile olmadı bugüne kadar. Aynı banyo jiletini de kullanırız. Lifi de , çatalı da , tarağı da, tabağı da.. herşeyi yani.. iğrenebileceğim hiçbir şeyi Yok eşimin o_O

Opusmekle ayni sey diyenlere soyluyorum.

Esiniz kullandigi tuvalet kagidini da kenara koysun bari atmasin siz de kullanin sonra.

Nasil olsa cinsel birliktelik de yasiyorsunuz.
Ne olacak degil mi? ::)))))
Sen kullandığın tuvalet kağıdını tekrar kullanıyor musun ki :kusmuk:
Çok alakasız örnek olmuş , biraz iğrençlik sınırını aşmış :kusmuk:

Neden mesela tatil valizi hazırlanır dışarda tek fırça kalmıştır ikimiz de onla fırçalar çıkarız veya birimiz başka yerde kalacak olur öteki yanına gider hazırlıksız fırçası olmadığı için fırçalanır. Rutin olarak tek fırça kullanmıyoruz ama ihtiyaç halinde ikimiz de fırçasını kullanırız hiç lafı bile olmadı bugüne kadar. Aynı banyo jiletini de kullanırız. Lifi de , çatalı da , tarağı da, tabağı da.. herşeyi yani.. iğrenebileceğim hiçbir şeyi Yok eşimin o_O

O zaman cok da seyapmamak lazim tabii:))

Bi üye vardı eşi dişini bornoza siliyordu.
O adam bile daha temiz kaldı şu konuda, en azından bornoza siliyor :KK53:

Ben kullanmiyorum tabii kullananlara soyledim dikkatli okursan.

Yani senin gibilere..

Benim.icin ayni sey.

Niye igrenc olsun hani esinin hicbirseyinden igrenmiyordun?
Yahu diş fırçası tek kullanımlık birşey mi? Kullanılmış diş fırçası ile pis tuvalet kağıdı senin için aynı ise zaten pek fazla denecek şey Yok adına , Abartayım derken mantıktan koşarak uzaklaştın zira :KK66:

Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
Iyy. :kusmuk:Nisanlinizin temizlik anlayisi biraz degisikmis. Alamamis mi 3 5 liralik dis fircasi. Ne insanlar var ya

Yahu diş fırçası tek kullanımlık birşey mi? Kullanılmış diş fırçası işe pis tuvalet kağıdı senin için aynı ise zaten pek fazla denecek şey Yok adına , Abartayım derken mantıktan koşarak uzaklaştın zira :KK66:
Canim amacim polimik yaratmak degil.

Neyse ne.

Kocisimin hicbirseyinden igrenmem.diyenlere bir ornekti.

Evt abarti bir ornek oldu belki ama sonucta defalarca kullanilmis bir sey...Benim.fikrim bu .

Defalarca kullanilmis bir dis fircasi sana ilkgunki gibi temiz geliyorsa mantiktan kosarak uzaklasan sensin.

Son düzenleme:
Back
X