• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve dişfırcası

Ben esimin sac fircasini bile kullanmam birak dis fircasini..agiz yolundan gecen o kadar bakteri varki neden hastaliga davetiye cikariyorsunuz?Sizinki ona onunki size gececek iggg..yapmayin..iyi isler degil bunlar..

Bugün açtığınız konular hep diş temizliği üzerine, bu kadar rahatsızsan al karşına söyle rahatsız olduğunu aaaa. Midem kalktı.

Öpüşürken oluyo da diş fırçasını kullanınca mı ıyyyy ?? çok ilginç...

Elbette olmaması gereken bir mevzu bu,diş fırçası kişiye özeldir ama ıyyy iğrenç nişanlın çok pis sakın öpüşme onunla diyerek saçmalayacak bir durum yok ortada...

Ben esimin sac fircasini bile kullanmam birak dis fircasini..agiz yolundan gecen o kadar bakteri varki neden hastaliga davetiye cikariyorsunuz?Sizinki ona onunki size gececek iggg..yapmayin..iyi isler degil bunlar..
Valla ne bileyim herkesin dusuncesi farkli.

Sac fircasini kullanirim ama dis fircasini kullanmam mesela.

Bornozunu kullanmam mesela.her tarafini kurulamis adam ne bileyim bunun igrenmekle alakasi yok bence.

Neyse uzatmayim benim dusuncem bu

Bende nişanlım ve diş fırçası başlığını görünce dna falan buldunuz sandım:KK53: hahahah güldürdünüz beni. Bozulursa bozulsun Allah Allah sanki ekmeğinden bi ısırık alacakmışta sizde benim o demişsiniz :KK71:

Hanımlar nişanlım 1-2 günlüğüne yanıma geldi diş fırçasını unutmuş bnmde çantamda herzaman olur ver bi fırçalayım dddi Bnde yenisini alalım sana şimdi ben senin kullandığını kullanamam dddim bozuldu Haklı mı
Diş fırçasını verirdim kendime yenisini alırdım:KK53:

Saçmalık!!!
Hem diş fırçanı istemesi hem de alınması...
Ayar oluyorum şöyle çocuk gibi küsen erkeklere...
Her konuda böyleyse evliliğini biraz daha düşün derim ben...

Ağız yaraları yani aftlar bulaşıcı değildir, uçuk gibi viral hastalıklarda sadece aktif olduğu dönemde bulaşır, tercih meselesi tabi. Ama adamın her tanıdığının fırçasını istediğini zannetmiyorum. Sevgiliside değil nişanlısı.

Ağız yaraları yani aftlar bulaşıcı değildir, uçuk gibi viral hastalıklarda sadece aktif olduğu dönemde bulaşır, tercih meselesi tabi. Ama adamın her tanıdığının fırçasını istediğini zannetmiyorum. Sevgiliside değil nişanlısı.
sevgilisiyken farklı nişanlısıyken farklı bir ağzı mı oluyor :KK53:

Yanlislikla ya da mecburiyet olmadigi surece esimle ayni fircayi kullanmayiz. Nisanlin sacmalamis bir dis fircasi almak ne kadar zormus. Ama sende adamin suratina sen fircaladiktan sonra ben onu kullanamam demeseydin keske.
Verseydin de fircalasaydi keske. Sinemada o fircalanmamis kokan agizla öpüsmek zorunda kalmazdin bari:KK70::KK70:

Nişanlı olmak sevgili olmaktan bir tık daha yukarda demem o ki adam her önüne gelenin fırçasını istemiyor sevgilisinin de değil nişanlısının fırçasını istiyor

Back
X