Nişanlım ve hevesimin kalmaması.

İsteme sen canım isteme .Bak botle olur .Ayrıca sen nısanlınla konulmadınmı oncesen bunları yenımı duyuyordu ?Konusma tarzını uslubunu hıc begenmedım nısanlının .Sen eger bu dusuncelerden bahsetmeyıp dırek bunları ıstemede nısanlının haberı olmadan soledıysen haklı

Ben olsam ayrılırdım ve asla barışmazdım insan böyle kırılır mı!? Çok sinirlendim aynı benim gibisiniz çoğu şeyi alttan almışsınız buna rağmen kelimeler çok ağır ve nişanlınız yanınızda durmuyor, kararlarınızw saygı duymuyor ise asla evlenmeyin.
1 yıllık evliyim daha eşim ailesine çok düşkün hayır demeyi ben öğretiyorum.
Asla evlenme canım yanma

Bu kişiliksiz kişinin b... Altın mi var. Ayrıca öyle fedakarlık la bu işler yürümez bacım. İşte isteyebildigin kadar ne demişler deveyi diken insanı s.. yaranir. Yoksa çok üzülürsün kaldı ki ayrıl, boşanmaktan emin ol daha kolay

Nişanlınız anası ne dese o tarafa gidecek bir tipe benziyor taviz vere vere de tepenize çıkmış..ne sanıyor acaba kendini bide zeytinyağ gibi üste çıkmalar

Şu konudan anladığım; adam sizi sevmiyor, ama yılların alışkanlığı var ve daha iyi bir seçeneği yok, elimde ola ola bu var deyip çıkartmış en sonunda yüzüğü.

İstemeniz gerekenlerden feragat ettikçe onları istememek zaten yapmanız gerekenler olarak algılanıyor, isteyince de kötü oluyorsunuz. Bakın siz bundan ayrılın, başkası gelsin şartlarım şudur şudur desin peşin peşin, ona bayıla ayıla yaparlar. Neden? Çünkü istememek gibi bir görev yüklenmemiş üstüne.

5 yıllık bir ilişkide daha bu aşamaya gelememeniz ve sizin ittirmenizle ve hatta düğün falan istememenize rağmen sizin iyi niyetiniz görülememiş gibi duruyor hani 5 yıllık ilişki diyorsunuz biraz fazla bir süre çoktan erkeğin sizi evliliğe ikna edip bunları beraber konuşup onun isteği ile evlenmeniz lazımdı aslında siz bütün sorumluluğu alınca bunların burnu havaya kalkmış heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…