Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Ay yazık valla oğlunuza. Elin adamının çocuklarına bakıyorsunuz, o adam da oğlunuzla sürekli kavga ediyor. Kabus gibi bir hayat yaşıyor olsa gerek çocuk.

Adam bir de işi biliyor hemen kolayı mı seçeceksin asla ayrı evi kabul etmem falan, etmez tabii yemeği yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor, çocukların aynı şekilde ihtiyaçları giderilmiş oluyor. Aynı evin içine girmişler nişanlılık adı altında, 1 yıldır yaşıyorlar denemek istedim demiş evlenip boşandığı için ama denenecek bir şeyi kalmamış, en büyük problem adamın oğluyla anlaşamaması olup hala üstüne adamın biri gidecekse o gidecek dediği halde bu ilişkinin sürebilmesi..
Yani denenmiş, onaylanmış aslında ama..

Bugün onun çocuklarıyla da konuştum onları çok sevdiğimi ve elimden geldiğince yanlarında olacağımı bu durumun onlarla hiçbir ilgisi olmadığını izah ettim ve onları da yalnız bırakmayacağınıı

Ne kadar anlayabilirler bilemiyorum ama en azından onların sebeb olmadığını bilmeleri bile bi nebze rahatlatır diye düşündüm

Buyuk konusmak istemem ama bir erkek icin evladimi birakmam.
Baska erkegin cocuklari icin bana kizip kafa dinlemek icin ayri eve gecen anneye a ne gozuyle bakmam.
Gerci kiminle ayri eve cikacaginizi anlamadim ama bu is boyle yurumez anladim.

çolugun cocugun var evlenmeden etmeden ne diye birlikte yasarsin ki.yani hem cocuguna laf gelir hem sana
bi de nisanlim diyorsun ne nisanlisi birlikte yasayan nisanli mi olurmus.masumlastirmayin soyle seyleri evlatlariniza kotu ornek olmayin.evlenmeden birlikte yasamak turlu felaketleri beraberinde getirir.
zaten hata en basta cocugun adami sevmemis bastan istememis sen zorlamissin.kendinden once evladini dusunecektin.evladin adama isinamamissa vardir bisey cocuklar hisseder.
e zaten bence de var bisey.cocuklu bi kadinla nisanlim ayagina ayni evde yasayan bi adamdan ne beklenir ...
iki cocuguna bakiyosun temizligini yemegini yapiyosun oh mis seni kullaniyor ne guzel.sen de asigim seviyorum diye gez dolas...
aklini basina al arkadas resmiyete dokmeden kimseyle birlikte yasama herseyden once senin bi evladin var onu dusun kocam degil bisey degil madem tartisma cok cik git o evden ayrilin

çolugun cocugun var evlenmeden etmeden ne diye birlikte yasarsin ki.yani hem cocuguna laf gelir hem sana
bi de nisanlim diyorsun ne nisanlisi birlikte yasayan nisanli mi olurmus.masumlastirmayin soyle seyleri evlatlariniza kotu ornek olmayin.evlenmeden birlikte yasamak turlu felaketleri beraberinde getirir.
zaten hata en basta cocugun adami sevmemis bastan istememis sen zorlamissin.kendinden once evladini dusunecektin.evladin adama isinamamissa vardir bisey cocuklar hisseder.
e zaten bence de var bisey.cocuklu bi kadinla nisanlim ayagina ayni evde yasayan bi adamdan ne beklenir ...
iki cocuguna bakiyosun temizligini yemegini yapiyosun oh mis seni kullaniyor ne guzel.sen de asigim seviyorum diye gez dolas...
aklini basina al arkadas resmiyete dokmeden kimseyle birlikte yasama herseyden once senin bi evladin var onu dusun kocam degil bisey degil madem tartisma cok cik git o evden ayrilin
Oğlumu istemediği adamla aynı eve sokmadım istemediği onun çocukları oldu bunun da aynı evin içine girince söyledi nerden bilseydim

Back
X