- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi busemderyos
-
O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyorÇocuğunuzla kavga eden bir yetişkin bana pekte doğru bı eş adayı gibi gelmedi.
Keşke evlenip baksaydınız,oğlunuzun yaşı kaç? Kıskanıyor olabilir mi?Daha önce görüşüyorlardı ve sıkıntıları yoktu onun çocuklarına da ben bakıyorum
Kaç yaşındasınız? Çocuğunuz kaç yaşında?Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyorSiz önce annesiniz oğlunuz haksız bile olsa adam onunla kavga edemez ne saçma bir şey defedin evden gitsin
Ben 39 yaşındayım eşim 41Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Kapıyı gösterirdim ben olsam benim çocuğumu kıyaslayacak benim çocuğumu üzecek psikolojisini bozacak hiçbir adam benim çocuğumdan kıymetli olamazdıKavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Nişanlınızın çocuklarına bakmak için kendi oğlunuzu eziyorsunuz yani....hemde 15 yaşındaki delikanlı oğlunuzu....Daha önce görüşüyorlardı ve sıkıntıları yoktu onun çocuklarına da ben bakıyorum
Nişanlı sandım bu arada benBen 39 yaşındayım eşim 41
Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Bilemiyorum bizim aramızda bunun dışında bi sorun yok ama bu da en büyük sorunHadi şimdi ayrı eve geçtiniz .. ee evlenince ??
İlişkinizi tam anlamıyla gözden geçirin derim
Ciddi sorun bu ..Bilemiyorum bizim aramızda bunun dışında bi sorun yok ama bu da en büyük sorun
Yapıyoruz ama benimki onun çocuklarına katlanamıyor sevmiyorum onları diyor bellide tek çocuk olduğu için beni paylaşmak istemiyor15 yaşında bir çocuğun kendi ailesiyle de anlaşması zor oluyor zaten bu ergenlik çok kötü bir dönembence orta yolu bulmayı deneyin. beraber sevdiğiniz yerlere gidin seveceğiniz etkinliklere katılın.
Çok doğru sadece emin olamamıştır bir türlüevladını düşün
ayrıca onlarla anlaşamıyor ise onlar iki kişi çocuğu kıstırsalar kaş ile göz arası dalsalar çocuğa
geç kalmış olursunuz
oğlunuz mutsuz oğlunuzun sesini dinleyin
evladınıza birşey olursa çok pişman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?