Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Oğlunuzla iletişim kursun. İçten olduktan sonra ne köprüler kurulur. Niyet çok önemli.

Kaç yaşındasınız? Çocuğunuz kaç yaşında?

Siz önce annesiniz oğlunuz haksız bile olsa adam onunla kavga edemez ne saçma bir şey defedin evden gitsin
Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor

Ben 39 yaşındayım eşim 41

Kapıyı gösterirdim ben olsam benim çocuğumu kıyaslayacak benim çocuğumu üzecek psikolojisini bozacak hiçbir adam benim çocuğumdan kıymetli olamazdı

Daha önce görüşüyorlardı ve sıkıntıları yoktu onun çocuklarına da ben bakıyorum
Nişanlınızın çocuklarına bakmak için kendi oğlunuzu eziyorsunuz yani....hemde 15 yaşındaki delikanlı oğlunuzu....

Yazık oğlunuza, sizin gibi bir annesi olduğu icin....

Çalışıyor musunuz? Bulunmaz hint kumaşı mi adam? Kaç yıldır birlikte yaşıyorsunuz?

Cidden ben çok yıprandım böyle arada kalmaktan senin için sadece oğlun önemli başka bileyin önemi yok deyip duruyor ama ben bir anneyim elimde değil

15 yaşında bir çocuğun kendi ailesiyle de anlaşması zor oluyor zaten bu ergenlik çok kötü bir dönem bence orta yolu bulmayı deneyin. beraber sevdiğiniz yerlere gidin seveceğiniz etkinliklere katılın.
Yapıyoruz ama benimki onun çocuklarına katlanamıyor sevmiyorum onları diyor bellide tek çocuk olduğu için beni paylaşmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…