• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor
Yahu 15 yaşında bir ergen o üstelik yaşamak zorunda kaldığı insanlar var evde üstelik karşı eşin iki çocuğu var kardeşler ve onlar birbirlerini kollarlar. Allah yardımcınız olsun ama ben oğlum dan yana kullanırdım oyumu yine severim yine aşık olurum ama oğlumun psikolojisi ne olacak

Ne alâka o yaşta genç bir erkek evlât tabiki bu anlamsız ortamda nişanlı sözlü vss yani annesinin nikahsız birlikteliği ve çocuklarıyla yasamak istemez en önce kabul edemez tabiki paylaşamaz gurur yapar, kusura bakmayın ama bu gerçekten saçma oğlunuzun yerinde olmak istemezdim.

Ve her zaman her şartta her durumda ölene dek, değil elin adamları gün gelirde gerekirse kendi babalarına karşıda sorgusuz sualsiz herzaman kendi OĞULLARIM...

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Oğlunuz ne yapsa haklı.15 yaşında ergenlikte olan bi çocuk annesinin nikahsız ilişkisinde aynı evi istemediği 3 kişiyle paylaşıyo..Arada kalıyorum demişsiniz arada kalınacak bi durum değil ki bu.Çocuğum yok.Kardeşimi ben büyüttüm.Kardeşimle kocamın arasında bile kalmam.Çünkü kardeşimin bana ihtiyacı var. Kaldı ki sizin oğlunuz....

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz

Zaten anlaşamıyorsanız neden ilişkiyi sürdürme çabası? Üstelik -olursa- ikinci evliliğiniz olacak. Çanınız tekrar yanmasın diye daha temkinli gitmeniz gerekmez mi? Kaldı ki önce evlat. Önce evlat. Önce evlat.

Bende ona bunu söylüyorum çocuğumu zorlayamam onu buna mecbur bırakamam bu bencillik olur diyorum ama o da bana sen hemen pes ediyorsun bi oğluna laf geçiremiyorsun seni o yönetiyor diyor
Kötü kırıcı bişey söylemek istemiyorum.Herkes özgürdür istediğini yapar.Ama çocuğunuz var ortada.Annesiyle görüşmeyen bi evlat olarak söylüyorum bunu.Annem kardeşimi ben şehirdışındayken 'nişanlısıyla' yaşamak zorunda bıraktığı için üniversitemi yaktım döndüm annemi evden attım. Zerre pişman değilim.O da arada kalmıştı.Ben tercihini kolaylaştırdım.O gün bu gündür görüşmem 7 8 sene geçti üstünden.

Tabii ki evladını sec. Yalnız şu konuda da görmüş olduk ki nafaka kadının en doğal hakkı .Baba ne yapıyor şu an diye sormak istiyorum ama pot kırmış olmam umarim.

Daha evlenmeden onun evlatlarına aynı evde bakmayı kabul etmişsiniz. Karşı tarafın aynı doz fedakarlık yapmadığı sizce de açık değil mi?

Kırılmayın da, sevgilinizle oğlunuzu aynı eve nasıl soktunuz, yaşıyorsunuz, evlilik denemesi mi bu? Ne düşünerek karar verdiniz, onu merak ediyorum. Deli çağda çocuk, sağda solda sizin hakkınızda ileri geri konuşan birilerini duysa Allah korusun, başı belaya girer, daha neler neler...

Eleştirmek bana düşmez de gözünüzü açın bir zahmet. Yoksa evlat elden gider, siz baktığınız öteki çocuklarla kalakalırsınız.

Evet cocuklar annelere verilse tek senin oglun sizde kalir.. onlarda velayet babaya sizde sana mi verildi?

Sen kötü! Bir adamı seçmişsin. KÖTÜ! Cocugunu o adamin etrafında tuttugun her gün hata. Kalp kırmamak adına daha açık yazmak istemiyorum ama senin yapman gereken o kadar açık ki. Adam bir anneyi cocuguna karşı dolduracak kadar şerefsiz ve sen onunla evlensen üvey babayim diye siddet uygulamaya da çekinmez. Bide çocukları karşılaştıriyor. Cok sey yazikir da neyise

Empati kurarak konuşmak istiyorm. Söz konusu çocuğumun huzuru mutluluguysa gözüm nisanlı falan görmez. Orta yol bulunamiyorsa bence bitirmek en doğrusu

Back
X