• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Bende ona bunu söylüyorum çocuğumu zorlayamam onu buna mecbur bırakamam bu bencillik olur diyorum ama o da bana sen hemen pes ediyorsun bi oğluna laf geçiremiyorsun seni o yönetiyor diyor
Bu konu şaka falan mı ya?

Hanımefendi oğlunuz bu hayattan memnun değil. Üstelik çok da kötü niyetli bir nişanlınız var! Sizi dolduruşa getirip oğlunuza baskı yapmaya itiyor! Yani çocuğunuza o kadar üzüldüm ki keşke bir an önce büyüyüp okulunu bitirip kendi hayatını kursa.

Böylece ne bencil bir anneyi ne de böyle terbiyesiz bir adamı çeker!

Nişanlınızın çocuklarına bakmak için kendi oğlunuzu eziyorsunuz yani....hemde 15 yaşındaki delikanlı oğlunuzu....

Yazık oğlunuza, sizin gibi bir annesi olduğu icin....
Bende yüzde yüz katılıyorum bu yoruma, maalesef konu sahibi hala düşünüyor napsamki diye ,adam hem çocuğunu kendi çocuğuyla kiyasliyo hem kavga ediyo hem sen öğretmiyorsun benim müdahale ermem gerekiyo diyo ooooooo bu nisanliyken bunları yapıyosa evlenince artık oğluna ceza vermeler felan da başlar çocukları da öbür yandan iyice içine kapanır oğlunuz sizle bike asla konuşmaz psikolojisi bozulur mazallah

oglum haksiz olsa bile onu secerim. hersey gulluk gülistanlık olsa nisanlıniz cocukla kavga etmese bile anlasamadigi iki diger cocuk icin bile ayrılmayı tercih ederim. zorunda mi cocuk onlarla birlikte yaşamaya sirf siz seçtiniz diye. nisanliyken bir arada yasayabiliyorsaniz cok nikah derdiniz yoktur diye dusunuyorum. o zaman ayri evlerde yasayin arada onun evinde bulusun seviyorsaniz ve birlikte olmak istiyorsaniz.

3-4 yila cocuk universiteye baska sehre gider zaten. cocugun tum gelecegini etkileyecek travmalar ve sıkıntılar vermek zorunda misiniz. nişanınızı siz sectiniz cocuk degil. ona bu sıkıntıyı yasatmayin zorla.

ayrica nisanliniz sizi manipule etmete calisiyor. saglam birisi degil. utanmiyor 15 yasinda cocukla ugrasmaya. ben olsam tumden ayrilirim da. siz en azindan bari evleri ayirin.

Bende yüzde yüz katılıyorum bu yoruma, maalesef konu sahibi hala düşünüyor napsamki diye ,adam hem çocuğunu kendi çocuğuyla kiyasliyo hem kavga ediyo hem sen öğretmiyorsun benim müdahale ermem gerekiyo diyo ooooooo bu nisanliyken bunları yapıyosa evlenince artık oğluna ceza vermeler felan da başlar çocukları da öbür yandan iyice içine kapanır oğlunuz sizle bike asla konuşmaz psikolojisi bozulur mazallah
Yanlış yazmışım yani kendı oglun içine ıyice kapanır sonra yedi ceddin gelse açamazsın daha oğlunu. Kim bu adam yaa sen iglundan yana değilde nisanlinin yana olursun sonra o adam seni de bırakır üzerine daha ondan da çocuğunuz olur kendi oğlun kaybolup gider . Bir empati yapın ve ayni oğlunun yerine köy kendini. Istediğin bir anneyle veya babayla üstelik iki çocuğuyla nikahsız seni aynı eve tikdiran anne veya babanızı affedermisiniz,Bence hayır sedece onlardan da soğursunuz

İki oğlum var.6 senedir ayrıyım babalarından.Hiç evlenmeyi düşünmedim.Bir hayat arkadaşı,

can yoldaşı olabilir ama benim oğullarımla aynı eve giremez.Benim onlardan ayrı ya da

onların mutsuz olduğu bir hayatım olamaz.Ben o hakkımdan onları doğurduğumda vazgeçtim.

Anne olmayı seçtim.Önce anne sonra kadınım.

Kaldı ki kendi babaları laf söylediğinde (azarlamaktan bahsetmiyorum, eleştirmek) zoruma

gidiyor.Elin adamı söyleyecek
paralarım.:sinirli: :sinirli: :sinirli:

Lütfen rica edicem sizi çocuğunuza karı dolduran adama tekmeyi basın.
Pardon da neyi bekliyorsunuz????
Çocuğunuzu ezdirmeyin ya , ikisi arasında kalmış olmanız bile abes.
Adama bak fitne veriyor resmen .

Anlasmazliklar hangi konular misal verseniz?
Kolay bir hayat yasamiyor zor bir cocuk olacak tabi ki
Önemli olan ona dogru yolu anlayisli olarak gostermek.
Annesi dururken cocugu azarlamak onun haddine degil.

Ya hangi ergenlik cagindaki erkek cocugu annesinin evli olmadigi adamla ayni evde kari koca hayati surmesini kaldirabilir cocugunuzda tamir olmayacak yaralar aciyorsunuz. Yarin bi gun okulda senin annen nikahsiz adamlarla kaliyo dese arkadaslari napacak o cocuk

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor

Eş adayının bakış açısı yanlış. Biz bu evde hepimiz bireyin ve oğlum bana uyacak, senle ben istediğim gibi davranırım diye bir şey yok. Herkes birbiri ile uyum içinde yaşamaya çalışacak. Buna en basta sen dahilsin diye başla bence.

Bir de çocuğun 3-4 yıl içinde üniversite kazanır gider yani. O zaman yoluna bakarsın madem. Şimdilik evleri ayır bu eş adayı çok dediğim dedik bir tip gibi geldi. Dayanırsan o zamana kadar yavrun üniversite kazanınca bir araya tekrar gelirsiniz.

Bu arada onun çocukları kaç yaşında. Annesi nerede bu çocukların. Sen niye onun çocuklarına bakıyorsun. Bu adam hem dik hem uyumsuz hem de biraz manipulatif gibi geldi.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama sürekli bana demek bu kadar dayanabildin yapamadın katlanamadın deyip duruyor
O yapabilmiş mi? Kucucuk yavruyla anlasamamis.ben olsam yiğarim onu oraya.ergenlik zamani icinde firtinalar koparken yavrum yalniz kalmis.ofke kontrolu olmaz ileride sizden nefret eder.kacin o evden ve yavrunuza sarilin

O zaman yollasın babasına. Elin herifi yanlış bir bakış açısı. Ne yapsın kadın ömür boyu tek mi kalacak.
Cocuk hazir olana kadar yalniz kalacak.hayattaysa elin herifinden iyidir babasi cogu zaman istisnalar disinda.cocuk aidiyet ister annesini paylasmak degil

Bir de çocuğun 3-4 yıl içinde üniversite kazanır gider yani. O zaman yoluna bakarsın madem. Şimdilik evleri ayır bu eş adayı çok dediğim dedik bir tip gibi geldi. Dayanırsan o zamana kadar yavrun üniversite kazanınca bir araya tekrar gelirsiniz.

Bu arada onun çocukları kaç yaşında. Annesi nerede bu çocukların. Sen niye onun çocuklarına bakıyorsun. Bu adam hem dik hem uyumsuz hem de biraz manipulatif gibi geldi.
Tam olarak olmasi gereken bu

Nekadar kotu bir durum. Cocugunuzun oz babasi ne alemde bu sirada. Yeniden hayat kurmak icin bir firsat geciyor ama onceliginiz cocugunuz oldugu icin kendi hayatinizi 2.plana atiyorsunuz. 15 yasinda ergen bir cocuk oz ailesiyle bile catismalar yasayabilirken arada uveylik oldugu icin duruma tolerans gosterilemiyor. Nisanlinizla aranizdaki tek sorun cocuk ise bir uzmandan yardim alsaniz. 15 yasinda cocuk bundan 3 - 4 sene sonra univ/askerlik/is/evlilik derken kendi hayatina bakacak. Siz bu defa yanliz kalacaksiniz. Mutlaka bir Uzmanla gorusun.

Kötü kırıcı bişey söylemek istemiyorum.Herkes özgürdür istediğini yapar.Ama çocuğunuz var ortada.Annesiyle görüşmeyen bi evlat olarak söylüyorum bunu.Annem kardeşimi ben şehirdışındayken 'nişanlısıyla' yaşamak zorunda bıraktığı için üniversitemi yaktım döndüm annemi evden attım. Zerre pişman değilim.O da arada kalmıştı.Ben tercihini kolaylaştırdım.O gün bu gündür görüşmem 7 8 sene geçti üstünden.
Yolun bahtin acik olsun helal olsun

Nekadar kotu bir durum. Cocugunuzun oz babasi ne alemde bu sirada. Yeniden hayat kurmak icin bir firsat geciyor ama onceliginiz cocugunuz oldugu icin kendi hayatinizi 2.plana atiyorsunuz. 15 yasinda ergen bir cocuk oz ailesiyle bile catismalar yasayabilirken arada uveylik oldugu icin duruma tolerans gosterilemiyor. Nisanlinizla aranizdaki tek sorun cocuk ise bir uzmandan yardim alsaniz. 15 yasinda cocuk bundan 3 - 4 sene sonra univ/askerlik/is/evlilik derken kendi hayatina bakacak. Siz bu defa yanliz kalacaksiniz. Mutlaka bir Uzmanla gorusun.
Ben 2.plana atilmis bir hayat goremedim.evet ergenlik zordur ama kotu degil doğal bir surectir.insan daha cok sarip sarmalanmalidir.daha kucuk yasta kolay kabul edilir ;adapte olunur annenin ikinci evliligine.simdi cok zor

Ben 2.plana atilmis bir hayat goremedim.evet ergenlik zordur ama kotu degil doğal bir surectir.insan daha cok sarip sarmalanmalidir.daha kucuk yasta kolay kabul edilir ;adapte olunur annenin ikinci evliligine.simdi cok zor
Iste bahsettigim bu. Annenin yeni hayat kurmasi, ikinci evlilik yapmasi zor cunku onceligi cocuk olmak zorunda. Cunku cocugu zor bir yaşta. Baba belki evlidir, duzenini kurmustur ama bu anne icin gecerli olamiyor. Insanin da bir hayat arkadasina ihtiyaci olabiliyor. Bir sure ayri evlerde devam edebilirler. Yada bir Uzmanla gorusseler farkli alternatifler bulunabilir. Belki cocuk annesini kiskandigi icin huzursuzluk cikartiyordur ve bu baska bur adam olsa da devam edecek bir durumdur. Bu sorunlarin altinda yatan sebep bulunmali oncelikle

Iste bahsettigim bu. Annenin yeni hayat kurmasi, ikinci evlilik yapmasi zor cunku onceligi cocuk olmak zorunda. Cunku cocugu zor bir yaşta. Baba belki evlidir, duzenini kurmustur ama bu anne icin gecerli olamiyor. Insanin da bir hayat arkadasina ihtiyaci olabiliyor. Bir sure ayri evlerde devam edebilirler. Yada bir Uzmanla gorusseler farkli alternatifler bulunabilir. Belki cocuk annesini kiskandigi icin huzursuzluk cikartiyordur ve bu baska bur adam olsa da devam edecek bir durumdur. Bu sorunlarin altinda yatan sebep bulunmali oncelikle
Evet kesinlikle Dogru yontem olur bu.anneligin doğasi bu.tabii ki yeni bir hayat kurmak hak.ama once yavru

Back
X