• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

ve gercekten nisanli misiniz yoksa imam nikahli falansiniz da ondan mi nisanliyiz diyorsunuz.

seni kontrol etmeye calisiyor. evi cekip ceviren ve cocuklarina bakan kadindan olmak istemiyor. oğlunu babasina gonder diye bekliyor.

calisiyor musunuz. nisanlinizin eski esi nerde neden cocuklar onlarla degil
Şuanki çalışamıyorum çocuklar var anneleri istemiyor kendi hayatı varmış babasını evinden getirmemiş o bakanazmış

valla ne olursa olsun. oglum istemiyorsa sevgili ne derse desin oglumu secerdim. o cocugun okulu var sinavi var. iki kucuk cocugun gurultusu olur osu olur busu olur. karisilikli iki daire tutun ayri yasayin. bence temelli ayrilin adam sizi sevmiyor bence.

Yok gerçekten nişanlıyız
hani imam nikahliysaniz resmi nikah olmasa da evlenmiş gözüyle bakiyordur ondan ayri eve olumlu bakmıyordur diye dusundum. ee nişanlılik evliligin provasidir. olmadığına gore gayette ayri evde yasanabilir.

valla ne olursa olsun. oglum istemiyorsa sevgili ne derse desin oglumu secerdim. o cocugun okulu var sinavi var. iki kucuk cocugun gurultusu olur osu olur busu olur. karisilikli iki daire tutun ayri yasayin. bence temelli ayrilin adam sizi sevmiyor bence.
Çok doğru okul ders zamanı en mantıklısı bu gerisini zaten zaman gösterir

Benim oğlumun keyfini mi bekliycekmişiz o kabul etmiyor diye ayrı mı taşıyacakmışız ben ona bu durumu kabul ettirmeliymişim benim yüzümdenmiş ben laf geçiremiyor muşum iyi de be yapalım böyle denedik olmadı

Çok doğru okul ders zamanı en mantıklısı bu gerisini zaten zaman gösterir
kesinlikle. daha uni sinavina girecek. ben o donem tv sesi icin bile kardesimle kavga ediyordum. bizde ana baba ortakti o onu tuttu bu bunu tuttu derdi yoktu. oglunuz size cok kirilir. sevgilisi icin beni onemsemiyor diye dusunur. sevgiliniz sizinse sevgisi bakiyse döner zaten size illa. ama sadece cocuk bakitmak icinse zaten sevmemis demektir.

evi ayirin devamina gore bakarsiniz duruma. 3-4 yil ayri ayri evlerde idare edilebilir gayet.

Benim oğlumun keyfini mi bekliycekmişiz o kabul etmiyor diye ayrı mı taşıyacakmışız ben ona bu durumu kabul ettirmeliymişim benim yüzümdenmiş ben laf geçiremiyor muşum iyi de be yapalım böyle denedik olmadı
iste buna manipulasyon deniyor. sevgilinizin ne dedigine bakmayin. cumlelerini dusunmeyin. oglunuz eger 1. onceliginiz ise onun icin ne dogruysa onu yapin. eger nisanlinizi sececekseniz de oglunuzu babasina gonderin hic olmazsa

iste buna manipulasyon deniyor. sevgilinizin ne dedigine bakmayin. cumlelerini dusunmeyin. oglunuz eger 1. onceliginiz ise onun icin ne dogruysa onu yapin. eger nisanlinizi sececekseniz de oglunuzu babasina gonderin hic olmazsa
Çok haklısınız benzeşe beklenebilir sevgi varsa bana bunun için kırılacaksanız ne diyim

Sizin en başından anne olduğunuzu bilmiyor muymuş Allah aşkına. Ne demek sen çocuğunu gönder söz dinlemiyor. Bir çocukla annesinin arasını açmaya çalışan adama açıklama yapmaya bile gerek yok aslında.

Bence adama çok yüklenmeyin hanımlar. Çocuk 15 yaşında bi ergen ki bu yaşta çocuk öz annesi ve babasıyla da anlaşamaz, kendi ergenliğinizi düşünürseniz. Bi de tbi özel durumları da var. Karşı tarafı ve çocuklarını fazlasıyla üzüyor olabilir.
Bence nişanlısının da konu sahibinin de önce çocuğum demesi lazım şuanda. Ben diper çocukların daha çok mağdur olduğunu düşündüm. En güzeli yolları ayırmak.

Bence adama çok yüklenmeyin hanımlar. Çocuk 15 yaşında bi ergen ki bu yaşta çocuk öz annesi ve babasıyla da anlaşamaz, kendi ergenliğinizi düşünürseniz. Bi de tbi özel durumları da var. Karşı tarafı ve çocuklarını fazlasıyla üzüyor olabilir.
Bence nişanlısının da konu sahibinin de önce çocuğum demesi lazım şuanda. Ben diper çocukların daha çok mağdur olduğunu düşündüm. En güzeli yolları ayırmak.

adama yuklenilen kisim zaten son dediginiz çözüm yoluna adamin kapali olmasinda. cocukla neden anlasamiyordan daha cok hala anlasamadiklari halde birlikte yasamak istemesinde. bu da onu kotu niyetli kılıyor.

adama yuklenilen kisim zaten son dediginiz çözüm yoluna adamin kapali olmasinda. cocukla neden anlasamiyordan daha cok hala anlasamadiklari halde birlikte yasamak istemesinde. bu da onu kotu niyetli kılıyor.
Aynı şekilde kendi çocuklarına da zarar veriyor ama. Ergen oğlumuz diğerlerinin yüzüne istemediğini söylüyor muhtemelen ters de davranıyor, çocuk o da ona bir şey diyemem. Burda hatalı çift tabi 3 çocuk da mutsuz bunlar hala oldurmaya çalışıyor. Ama konu sahibi de aynı şekilde, adam silah zoruyla tutmuyor sonuçta, kendi kararını verebilir.

Çocukların üçünde mağdur ve masum öncelik kesinlikle çocuklarımız olmalı benim derdim de bunu nişanlıma anlayamamak zaten

Back
X