• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Nekadar kotu bir durum. Cocugunuzun oz babasi ne alemde bu sirada. Yeniden hayat kurmak icin bir firsat geciyor ama onceliginiz cocugunuz oldugu icin kendi hayatinizi 2.plana atiyorsunuz. 15 yasinda ergen bir cocuk oz ailesiyle bile catismalar yasayabilirken arada uveylik oldugu icin duruma tolerans gosterilemiyor. Nisanlinizla aranizdaki tek sorun cocuk ise bir uzmandan yardim alsaniz. 15 yasinda cocuk bundan 3 - 4 sene sonra univ/askerlik/is/evlilik derken kendi hayatina bakacak. Siz bu defa yanliz kalacaksiniz. Mutlaka bir Uzmanla gorusun.
Hepimize tek tek katılıyorum hak veriyor ve saygı duyuyorum kısmen bazı şeyler kafamda oturuyor dizlerinde desteğiyle sonsuz teşekkürler

Uzmandan da yardım aldık ama tek taraflı çabayla olmuyor nişanlımda özünde çok iyi bir insan mutlaka onun da çok haklı olduğu yerler var ama biz yetişkin olarak anlayışlı olmak zorundayız evet benim oğlum çok eleştirel tavırlar sergileyen bir çocuk ve bu çok normal kaç yıl benimle yalnız yaşadı birden nasıl değişsin onun çocuklarıyla anlaşamıyor onlarla birlikte yaşamak istemiyor nişanlımla en büyük sorunları da bu oğlum bunu açıkça dile getiriyor nişanlım da o herşeye karar veremez biz onlara göre mi hayat taşıyacağız diyor

Ben de en azından onun okulu bitene kadar ayrı evlerde kalalım diyorum beni yanlış anlıyor oğlunun keyfine göre hareket ediyorsun sen diyor ama hangi anne evladının mutsuz olduğu bir yerde mutlu olabilir ki

Bir de çocuğun 3-4 yıl içinde üniversite kazanır gider yani. O zaman yoluna bakarsın madem. Şimdilik evleri ayır bu eş adayı çok dediğim dedik bir tip gibi geldi. Dayanırsan o zamana kadar yavrun üniversite kazanınca bir araya tekrar gelirsiniz.

Bu arada onun çocukları kaç yaşında. Annesi nerede bu çocukların. Sen niye onun çocuklarına bakıyorsun. Bu adam hem dik hem uyumsuz hem de biraz manipulatif gibi geldi.
Biri 6 diğeri 12

Sürekli ayrım yaptığımı da söylüyor hep kendi çocuğunu tutuyorsun seni o yönetiyor deyip duruyor kaldı ki bu zamana kadar ayrım asla yapmadım takiii o benim sürekli oğlumu eleştirene kadar bende de ister istemez o günahsızlara karşı bi uzaklaşma oldu

Evet ben oğluma fazlaca düşkünüm ama bu benim eşimde değil nelerle büyüyorlar ve ben babasız büyüttüğümüz için üstüne fazlaca düştüm çok korumacı oldum ama bu suçlanmamı gerektirmez

Çok küçüklermiş ve sizin oğlunuz ergenlik çağında
Birine bişey olmadan evleri ayırın
Bu çocuklara da yazık
Ben de bunu savunuyorum zaten ben anneyim o çocuklarada hiç kıyamıyorum nişanlım kabul etmiyor istemeyen senin oğlun istiyorsa o gidecek sen gitmemelisin diyor ama hangi evlat annesiz kalmayı hakeder ben böyle bir bencillik yapamam

Ya da bizimle yaşamayı öğrenecek kurallara uyacak uyumsuzluk yapmıycak bunu da sen sağlıycaksın diyor ama ergen bi çocuğa bunu anlatmak hiç de öyle basit değil maalesef

Ben de bunu savunuyorum zaten ben anneyim o çocuklarada hiç kıyamıyorum nişanlım kabul etmiyor istemeyen senin oğlun istiyorsa o gidecek sen gitmemelisin diyor ama hangi evlat annesiz kalmayı hakeder ben böyle bir bencillik yapamam
O öyle söylerken kapıyı vurup çıkamadınız mı
Siz sadece evleri ayırmayın
Bu adamı bırakın
Ondan bi cacık olmaz

Şimdi bi zorlukla kaçıyorsun beni orta da bırakıyorsun bu mu senin ömür boyu birliktelik anlayışın diyor ben çok üzülüyorum konu evladım ve sevdiğim adam başka ne yapılabilir ki artı ben onu bırakmıyorum sadece ortalık yayılana şu okul süreci tamamlanana kadar ayrı evleri teklif ediyorum bunun neresi kötü ders zamanı etkilensinler istemiyorum

Çocuklarına bakan kadından olmak istemiyordur. Siz bakmak istemeyip çocukların gitsin deseniz ne olacaktı. Kendi çocukları büyüyüp sorun çıkarınca bu evden git mi diyecek? Hiç sanmıyorum...

Nekadar kotu bir durum. Cocugunuzun oz babasi ne alemde bu sirada. Yeniden hayat kurmak icin bir firsat geciyor ama onceliginiz cocugunuz oldugu icin kendi hayatinizi 2.plana atiyorsunuz. 15 yasinda ergen bir cocuk oz ailesiyle bile catismalar yasayabilirken arada uveylik oldugu icin duruma tolerans gosterilemiyor. Nisanlinizla aranizdaki tek sorun cocuk ise bir uzmandan yardim alsaniz. 15 yasinda cocuk bundan 3 - 4 sene sonra univ/askerlik/is/evlilik derken kendi hayatina bakacak. Siz bu defa yanliz kalacaksiniz. Mutlaka bir Uzmanla gorusun.
Çocuğumun babası çoktan evlendi üç tanede çocuk yandı sanki bu çocuğuma bakmış gibi

Çocuklarına bakan kadından olmak istemiyordur. Siz bakmak istemeyip çocukların gitsin deseniz ne olacaktı. Kendi çocukları büyüyüp sorun çıkarınca bu evden git mi diyecek? Hiç sanmıyorum...
Bende bunu anlamıyorum soruyorum ona eğer ben çocuklarına bakmayı kabul etmeseydim ne olacak su diye beni bunun için mi seviyorsun diye ama cvplar hep beni alt edicek şekilde geliyor

Bizimki bu durumu ayrı evleri asla kabul edemem benden geçtin oğlun için derim ve bana verdiğin değer belli olur diyor

Onunkiler asla böyle bi sorun çıkarmazmış çünkü o buna müsade etmezmiş ayni oğluma ben izin veriyormuşum

Bizimki bu durumu ayrı evleri asla kabul edemem benden geçtin oğlun için derim ve bana verdiğin değer belli olur diyor

seni kontrol etmeye calisiyor. evi cekip ceviren ve cocuklarina bakan kadindan olmak istemiyor. oğlunu babasina gonder diye bekliyor.

calisiyor musunuz. nisanlinizin eski esi nerde neden cocuklar onlarla degil

Back
X